e mi se me acarunen dhe keto te forumit se na kan hap dhe votime te hapura per antaret e forumit,kush don mu ba deputet e mu kujtu kjo qe te thash ahahahhaha
po nese ti me le te ulem dhe un te ajo karrigja me ty nuk prishemi ne jo hahahahahahaahhahahahhahhahhahahagaghgagahgaghgagh agahghagaghgahghagaghaaghagh
hahahahahahahahahah me then drejten kam nje problem se jam icik i shendosh dhe se di a do na nxerr karikja te dy si thu ti ke ndonje zgjidhje
S |< R /\ p /\ |_ | Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
hahahahahahahahahah me then drejten kam nje problem se jam icik i shendosh dhe se di a do na nxerr karikja te dy si thu ti ke ndonje zgjidhje
po e kam nje po se di nese te pelqen ty ...
un po ulem se ai vend ishte fiks per mu ti rri me mbaj nje fresuese se je dhe shtangist e je i fort,keshtu qe dhe me trupin tend me ben hije ahhahahaahhaha
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
po e kam nje po se di nese te pelqen ty ...
un po ulem se ai vend ishte fiks per mu ti rri me mbaj nje fresuese se je dhe shtangist e je i fort,keshtu qe dhe me trupin tend me ben hije ahhahahaahhaha
hahahahaha sa te keqijn ju shkodranet ju jep gishtin te merrni gjith krahun ju hhahah
Ok une po ta jap kete se e ke parasysh ti zemer floriri ne skrapalijnt po ti shkodrane ca jep ?
S |< R /\ p /\ |_ | Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Krijoni Kontakt