Eshte nje teme e hapur dhe debat i pergjithshem.Kush jan antishqiptaret sipas jush???Ju lutem,vetem fakte dhe emra konkrete nese keni!!!!!
Eshte nje teme e hapur dhe debat i pergjithshem.Kush jan antishqiptaret sipas jush???Ju lutem,vetem fakte dhe emra konkrete nese keni!!!!!
Tė paret greket --- shkit me rus---turqit--shkit
me emra ka aq shumė sa ska vend nė F.SH
Pershendetje F.SH
Dito
nacionalizmi i thekur sjell vetem kaos. nuk vlen te pergjigjesh ne kete teme.
Secili ka idetė e veta dhe mendimet e caktuara per njė Temė --as nuk te kundershtoj i nderuari Dito por edhe se kam per obligim te pajtohem -- Dito---nuk vlen te pergjigjesh ne kete teme
99% te F.SH ---e dijnė kush janė anti-Shqiptarėt a mjafton se e dijnė e dijnė e dijnė e dijnė e dijnė-----duhet SHKRUAR mė fakte +argumente i kemi te gjitha mjetet ,unė personalisht jetoj jashtė Kosove por nė ēdo hap e vėrej urrejtjėn (EUROPĖ)ndaj Popullitė Shqiptar per te vetmen arėsye nga propaganda e shkive e cila nuk pushon ne asnjė moment tė kohės .
P.S -Kerkoj falje nėse dola nga Tema (nuk do ta perseris) Armiqtė tanė kanė emer e mbiemer dhe s'duhet fshehur nga askush "Lumi flenė armiku s'flenė "
Pershendetje F.SH
[QUOTE=Dito;2259127]Tema eshte hapur ne nenforumin e gabuar, dhe me e rendesishmja eshte se nacionalizmi i thekur sjell vetem kaos. nuk vlen te pergjigjesh ne kete teme.
Nuk eshte hapur aspak ne vend te gabuar!!Ju dito,jeni mesa shoh une shum pak ne djeni te ngjarjeve historike qe i kane ndodhur vendit tone!!!!Aq me teper kjo teme te perket dhe ty sepse MESON dicka te re miku im!!!Un mbase mund te quhem patriot sipas teje(jo nacionalist),un thjesht e dua SHQIPERINE time.Nuk them qe ju nuk e doni,por thjesht dua te sjell dhe pres fakte historike te antishqiptareve nder shekuj!!!
Antshqiptaret jane "Shqiptaret" te cilet kohen e fundit po ngjallen nga varri si vapmira dhe me anen e dhunes ( jo me argumente ) po deformojne disa statistika ne trojet shqiptare duke na sugjeruar qe duhet tu kthehemi prapa, te rrenjet.
Nese kjo situate do te pranohet nga shqiptaret e Kosoves, Maqedonise e Shqiperise duke menduar se ne Europe shkohet vetemse duke e nderuar identitin kombetar e fetar ( Islam), atehere ta dini se pas kesaj do te na duhen edhe nja 50-60 vjet tjera qe ta kuptojme se ne vete i kemi fajet per disa gjera.
Sh,net !
SIc e shof nuk ja vlen komenti ne kete teme po do jap nje koment.
Anti Shqiotaret jane vete nje Nengrup shqiptaresh dhe ne pergjithsi une per vetje i ndaj anti-shqiptaret ne disa Kategori:
Kategoria e pare:
TURKOFILLET, SLLAVOFILLET ( serb,rus,djall,dreq etj...), Al-Qaedofillet ( nuk e kam fjalen per muslimanet )
Ky grup eshte me i rezikshmi prej te gjitha eshte me i rezikshem se vet armiku dhe sic thot nje proverb Nje Armik nga brenda eshte i barabart me 100 armiq nga jasht.
Kategoria e dyte e Armiqve te Shqiptarve jane Serbet, Sllavo-Maqedonsit, Greket, Ruset, Bollgaret dhe Turqit.
Kategoria e trete jane Udheqsit Shqiptar te Koruptuar neper postet shqiptare.
Pershendetje
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sturmgewehr : 13-05-2009 mė 07:14
Mia San Mia
Janko Janovreni, ndihmues i pushtetareve greke ne Shqiperine jugore. U vra nga atdhetari i madh Gani Butka.
Napoleon Zervas, krijuesi i genocidit cam ne 1944-1945. Ironia eshte qe ky ishte me origjine shqiptare.
Anastasios Janullatos, agjent grek, i cili nepermjet kishes greke, mundohet te grekezoj jugun e Shqiperise.
Slobodan Milosevic, vrasje masive ne Dardani
Nikola Sainovic, vrasje masive ne Dardani
Dragoljub Ojdanic, vrasje masive ne Dardani
Milan Milutinovic, vrasje masive ne Dardani
Vlajko Stojiljkovic, vrasje masive ne Dardani
Halil Matoshi, agjent i Serbise qe punon kunder kombesise shqiptare ne Dardani
Migjen Kelmendi, agjent i Serbise qe punon kunder kombesise shqiptare ne Dardani
I mirenjohur per intervistat ne mediat greke, ku thot "kosovaret skane asnje lidhje me shqiparet).
Edi Rama, mafioz, tradhtar, e agjent i greqise qe punon kunder Shqiperise
Sali Berisha, mafioz tradhtar qe ka punuar per serbine, greqine etj. kunder kombesise shqiptare. I mirenjohur per punen e tij, si "deshmimtar" ne kohen komuniste.
Fatos Nano, mafioz tradhtar, agjent i greqise e serbise.
to be continued...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Luftėtari1444 : 13-05-2009 mė 07:16 Arsyeja: nenshkrim
nncncncncncncnccn, po cpune ka kjo teme mer jahu ke forumi i arkeologjise apo antropologjise.
Mesa di une ketu diskutohet per zbulime te dhena mbi bazen e zbulimeve dhe studimeve!!!
Boooh
Dito.
Dito,ta thash 1 here,lexo dhe meso per armiqt e shqiperis dhe per pjesen e humbur qe ti se di qe ekziston!!!!Kjo teme eshte hapur ktu per te treguar per thesaret dhe veprat arkeologjike qe na jan fshehur!!!Un me vone do sjell disa gjera qe disponoj ne arkivin tim!!!!!LUFTETARI1444,kam kerkuar shume dhe per lidhjen e lezhes dhe per skenderbeun por smund ti bej publike!!!!!!Emrat qe ke permendur me siper jan me te vertet agjent dhe un per shumicen i kam dhe ne dosje!!!!ata jan tradhtar ,por un nocionin ANTISHQIPTAR e shoh ne nje spekter me te gjere se sa 1 FATOS apo RAM apo SAL katnarin qe e ndau shqiprin ne dysh!!!!!
Krijoni Kontakt