Kam qe kur duke thene qe eshte O3 dhe nje gabim shpejtesie tolerohet.
Kam qe kur duke thene qe eshte O3 dhe nje gabim shpejtesie tolerohet.
Godel, po kush te tregoi ty qe une i perkas gjenetikes. Une nuk kam lidhje te madhe me te. Une kam nje tjeter profesion qe eshte shume here me i bukur dhe qe i jep me shume shoqerise sesa disa besime ne te ardhmen qe kane disa shkencetare qe me te vertete jane te talentuar por qe mesa duket po futen kot ketu ku jane futur ka 10 vite dhe po jua them perseri qe nuk kane bere asgje ne kete drejtim.
Po me vjen keq qe po thua se nuk duhet te kundershtohen, nese sillet dicka fix shkencerisht nga ata atehere une e qep gojen dhe nuk hyj me kurre ne kete forum. Per aq kohe sa jemi ne nivelin e besimit harroje se bindem budallalleqeve dhe politikave pa piken e rendimentit per shoqerine.
Ndersa ti Baptist nese keni edukaten dhe miresjelljen qe pretendoni se e keni duhet te veni jashte ketij debati sa me pare qe nga momenti kur thate qe nuk ka oksigjen ne ADN dhe ARN.
Une ketu kam paraqitur nje teze qe kam marre nga koleget e mi dhe qe nuk e kundershtojne as gjeneticienet dhe po e hedh poshte Baptist me kotesirat se mund te kete perjetesi pa asnje lloj argumenti.
Godel, lexo dhe njehere cfare kam thene dhe merr vesh poziten time se me duket se nuk paske lexuar fare ceshte thene, vetem i ke hedhur nje sy.
Keshtu qe ajo shprehja "vete ke thene se" eshte nje shprehje qe tregon rrezikshmerine qe ndjeni te debatoni per aq kohe sa nuk ke lexuar ato cfare jane thene ketu. Lexo dhe vlereso!
"Ndersa ti Baptist nese keni edukaten dhe miresjelljen qe pretendoni se e keni duhet te veni jashte ketij debati sa me pare qe nga momenti kur thate qe nuk ka oksigjen ne ADN dhe ARN.
Une ketu kam paraqitur nje teze qe kam marre nga koleget e mi dhe qe nuk e kundershtojne as gjeneticienet dhe po e hedh poshte Baptist me kotesirat se mund te kete perjetesi pa asnje lloj argumenti."
CKA THE TI PREJ QE JE KYQUR (NE KETE TEME QE NUK TE TAKON) POS GJEPURAVE IDIOTE QE I BEN TE QESHNIN EDHE NIPAT E MI. PO SI S'TE VJEN TURP MOR?!!
O shtrembaraq
oj race aziatike - po ik more ik zhduku sic je zhdukur, se ti nuk arrine te kuptosh sa qesharak dhe sa i merzitshem e patetik je; madje edhe i gerditshem! Nuk eshte kjo teme per trurin tend shpellar oj spicje e ngecur-gjej vendin qe te takon e mos perzij radhet.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Filloni pra e mesoni familjarisht nga kjo ana tjeter dhe lerini filozofite sepse nuk u hyjne ne pune ne asgje. Nese ke teze tjeter jepe...
Perndryshe zhduku ti, sepse ketu jam ne korridorin tim dhe edhe po te dua tani jam i lidhur me kete pune dhe nuk ik dot. Qartesohu!
Qelizat stematike jane te paafta per te zgjatur jeten e nje personi sepse ato operojne vetem ne qarqe te caktuara ne organizem duke e ndihmuar ate ne ato qarqe. Keto qeliza ne nje te ardhme do te ndihmojne sherimin e mjaft semundjeve por jo zgjatjen e jetes pertej normave.
Te prodhuarit e tyre nga qeliza te zakonshme eshte nje gje qe vlen realisht te pershendetet nga te gjithe si shpikja me e bukur qe arriti mjekesia vitin qe sapo kaloi.
Kjo shpikje ka vlera te medha ne ndihme te rritjes sasiore te ketyre qelizave qe ne te vertete jane mjaft te pakta ne numer.
Faleminderit per konsideraten (edhe une te kam qartesuar konsideraten time karshi jush)!
Tani nese ke ndonje mendim qe nuk ka te beje me fyerje personale ju lutem lancojeni.
Krijoni Kontakt