Vrap dhe stervitje. Eshte menyra me e mire,me e lire dhe me e lehte. 4-5 dite ne jave nga nje ore. 15-20 minuta vrap dhe pjesen tjeter ushtrime te ndryshme.
Vrap dhe stervitje. Eshte menyra me e mire,me e lire dhe me e lehte. 4-5 dite ne jave nga nje ore. 15-20 minuta vrap dhe pjesen tjeter ushtrime te ndryshme.
Eshte shume e thjeshte ti besh
gjerat te ngaterruara ,por shume e
ngaterruar ti thjeshtosh ato.
Pershendetje,
Keshilla qe doja te te jepja per te humbur kg e tepert qe ke eshte ta marresh lehte dhe te mos e vrasesh mendjen fare se je shendoshur, ushqehu normalisht, bej nje jete normale sikur nuk ka ndryshuar asgje, bej sa me shume shetitje ne ajer te paster. Mbajtja e dietes nuk funksionon ne keto raste... madje mos e mendo fare qe ke shtuar kg sepse tashme per ty eshte kthyer ne nje problem psikologjik dhe te siguroj se asnje diete nuk ka per te funksionuar, perkundrazi stomakun do e shkaterrosh dhe asnje gr s'ke per te humbur. Jetoje jeten normalisht, rri ne levizje, ec sa me shume te mundesh (jo te besh gjithe diten vrap te parku se nuk ia vlen).
Mos e vrit mendjen sister... njeriu mjafton te jete i shendetshem ne tru dhe ne jeten e tij pa vijat e trupit ate pune kane ikin e vine kur t'u teket, s'eshte fundi i botes.
Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
mendoj se duhet te gjesh shkakun e shendoshjes dhe ta eliminosh. Nuk te keshilloj te mbash dieta drastike, por do beje mire te shikoje nje dietolog, dhe ndonje terapist per te ndihmuar mos te hash shume apo me cdo gje tjeter psikologjike qe mund te ndodhet ne baze te fenomenit. Sigurisht qe edhe aktiviteti fizik ndihmon shume, dhe jo vetem ne humbjen e peshes. Por duhet te jesh shume e motivuar dhe te kesh vullnet, dhe ta besh si te AA, ec me dite ne regjimin e jetes qe do vendoseshen te aplikosh. Mendo qe eshte e rendesishme te kesh nje trup te pakten te rregullt, mbi te gjitha nje trup qe te te beje te ndihesh mire me veten. Dhe per me teper thone mendje e shendoshme ne trup te shendetshem. Good luck![]()
Ju falemnderoi nga zemra edhe pse nuk keni ber ndonje pun aq te madhe pasiqe un kerkova nga ju nje DIET hauhaua jo Sinqerisht Fjalet tuaja me kan ndihmuar shum ta kuptoj se pesha ndoshta nuk ka edhe aq rendesi. dua t`ju them disa postuesve qe kan keqkuptuar AVATAR-in tim ajo eshte thjesht nje thenie dhe nuk eshte se un Thith keso gjerash perkundrazi mendoj se jan shum te demshme
Une nga ju kerkova nje diet me te cilen mund ti hek KG shpejt pasiqe edhe pse me shqetson ky fakt nuk esht edhe pun e madh qe peshes time 47 Kilogrameshe ia shtova edhe 7 apo edhe 8 te tjera Nuk eshte se nuk jam konsultuar me Dietolog por ata me rekomandojn Diata te shendetshme qe per ta humbur peshe qe shtova per 3 muaj duhet te ndaloj se ngreni gjerat qe dua per 1 vit.KJO NUK ME PELCHEN
Ju falemderoj nga Zemra ARDITA04,kikimiki dhe milanistja el per perkrahjen morale
P.S Djema SEXI nuk eshte se me mungon e bej shpesh dhe me lejoni tju njoftoj qe kjo nuk te ndihmon aspak te humbasesh pesh sepse po te ishte ashtu ateher un tani do te kisha 20 kile
JU DUA
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KaTaLiNa : 18-12-2008 mė 18:18
<a
href="http://paypermails.com/pages/index.php?refid=nickyahmet">paypermails.com</a>
L.A WOMAN.....futi sex,palester....ti thu qe ben shume por mesa duket jo.![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Po ndėrro njėherė pozicion. U on top.P.S Djema SEXI nuk eshte se me mungon e bej shpesh dhe me lejoni tju njoftoj qe kjo nuk te ndihmon aspak te humbasesh pesh sepse po te ishte ashtu ateher un tani do te kisha 20 kile
Ezekiel 25-17.
Ho moj qe 1 jave dit raje noj kG se shume kėshilla more? :haha
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Krijoni Kontakt