LoL, eshte bere tradite keto vitet e fundit qe sa degjoj qe femijet fillojne te plasin shashka e kapsolle them me vete, erdhen festat e fundvitit. :P
LoL, eshte bere tradite keto vitet e fundit qe sa degjoj qe femijet fillojne te plasin shashka e kapsolle them me vete, erdhen festat e fundvitit. :P
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Mua vetem hidherim qe do doja te mos i kutoja!!
Me shume te ngelen ne mendje fatkeqesite qe te ndodhin ne prag festash se sa miresite!
E vetmja gje qe do doja te harroja eshte aksidenti qe i ka ndodhur tim vellai para nja dy vjetesh dhe qe ka shpetuar per nje fije!!!!!!!!!! kete gje do doja ta harroja por sa here vjen 31 dhjetori ajo skene me del para syve si te kish ndodh dje!!!
Ne kohen time dy ishin gjerat qe prisnim me padurim:
1- Kofsha e gjelit.
2- Bakllavaja.
looool bakllavajo poooo! Mbaj mend qe i kushtohej nje dite e tere bakllavase (ne benim nje tave po kishte familje qe benin dhe dy e tre...ca llupsash). Ime me e fshihte gjithnje dhe une me vellain tim e kishim si misjon qe ta zbulonim (shpia jone ishte gjigande dhe kishte plot skuta te mira). Zakonisht e gjenim prapa perdeve tek parvazet e dritareve gjigande (stil beratas :P) dhe e kishim fiksim ta cimbsinim ashtu te pa sherbetosur. Ca qejfi qe ishte te cmeshtillje gazeten! Ku ka dhurata qe krahasohen me te!
Sa here qe me kujtohet Vitit i Ri me vine ndermend edhe geshtenjat e pjekura ne zjarr. Une si haja po im vella i shuante te tera.
Kishim ne plan edhe nje pasdite te dedikuar teresisht qerimit te arrave (qe perdoreshin per bakllavane, salcen e kosit dhe qellime konsumi)
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
bakllavaja dhe kadaifi
vdisja per kadaif , ime me bente nje tave vetem per mua dhe nuk lejoja njeri ti afroheshe
Krishtlindja eshte ajo qe me zgjon mijera kujtime. Familja e mbledhur ne tavoline, gatimet e gjyshes sime ( petullat, pula me arra, etj se me ben dem po ti kujtoj) , hapja dhe ndarja e dhuratave dhe e gjithe ajo harmonia me kujtohet, hm me mungon njekohesisht.
Kurse me Vitin e Ri kam lloje te tjera kujtimesh. Eh kemi qene nje grup gocash qe benin gjithmone rremuje ne nderrimin e viteve, idete tona me te cmendura merrnin jete gjate kesaj nate hihihihihhi
Elegance is an attitude.
atmosfera ne pergjithsi eshte shume e kendshme... qyteti ka nje dekor te vecante, drita qe vezullojne gjithandej, debora bie me ngadale dhe eshte nje atmosfere qe e shijon diten edhe naten.
eshte nje rast shume i mire ku mblidhen e gjithe shoqeria e shperndare neper vende te ndryshme... dhe me qe ra fjala GEZUAR VITIN E RI...
Krijoni Kontakt