me vjen keq qe me akuzon !!
une kurre nuk kam pergjithsuar katoliket,
por thjeshte une ne nje teme ,kisha sjelle si nje argument kete video ketu,
http://uk.youtube.com/watch?v=knaLHz60Pog
pra une nuk kam thane per shqiptaret!
me vjen keq qe me akuzon !!
une kurre nuk kam pergjithsuar katoliket,
por thjeshte une ne nje teme ,kisha sjelle si nje argument kete video ketu,
http://uk.youtube.com/watch?v=knaLHz60Pog
pra une nuk kam thane per shqiptaret!
Hajde NeoEnverista Hajde ,se keni per ti ia arritur qellimit ,si fundi i Enver Prrokes![]()
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
per hire se vertetes,une per katoliket shqiptar jam shprehur pikerisht keshtu;
pra i kam quajtur 100%shqiptare se pse jane tetille!
dhe une nuk i quaj katoliket as serb as grek as italian,
sikur ben ti dhe shoket e tu duke quajtur myslimanet shqiptar,si turq,arab ,gabel magjyp etj etj!!
ky eshte realiteti dhe jo ashtu sic ti kerkon te dizinformoish!!
talebaneve arabe po ju djeg hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
yyyyyyyyyyyyy rrac e qelbur.
nuk me ben shum pershtypje menyra e te shprehurit tend,pasi ti tregon trashigimnin e edukates tende!!por e shum me interesante eshte se si ka mundesi qe ti mbron te njejten vi apo ide me moderatoret!!?
shpresoj qe moderatoret te distancohen dhe te reagojne ndaj postimeve te tilla banale,me qellim qe te tregojne profesionalizmin e tyre ne moderim!!
talebani qe ka motren me perēe ja ku doli,qe bie era perē hmmmmmmmmmmm inteligjentja kerkon perjashtim!!!!te binit ne doren time ju jevgj te peshtire ja u ripja lekuren ngadale.
ps.qarte fare, atij qe eshte taleban i djeg dhe kundershton postimin tim hahahahahaha
Kujdes se jemi duke dale nga tema, nuk e di nese behet me dashje apo nga pakujdesia!
Pastaj ē'lidhje ka ai fjalori yt o Bashkim?
Po ti o Beharo, pse u pezmatove aq, per jevgjit?
Ketu tema eshte per shqiptare dhe Shqiperi, nuk eshte per diskutime rracore...
Megjitheate kur perdoren ofendime dhe fjalor i dobet, me mire le te mbyllet fare, spaskemi qene kurre ne gjendje te diskutojme siē duhet, o do ofendohet o do te dilet nga tema.
Une nuk do te shkruaj me tek kjo teme, ku njekohesisht u propozoj juve qe shkrojtet dhe e thate ē'kishit per te thene, ju lutem mos kaloni ne debate personale, kjo teme u konsumua.
Krijoni Kontakt