Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    sa e bleve me bjorn? mua po me iken truri per te gjet i PC per te qen po ne shqiperi sgjen as pjes tamam me e bo. Me thuaj ne i website te dyqaneve me te mira ne US qe te shof mos e sjell nga amerika.

9600 GT te punon po per mua per pak me shum lek mund te marresh nje ATI HD 4850 qe eshte me e mir se serit 9 normale te nVidias pa llogaritur GTX etj

me shumė se 250$ nuk shpenzoj per nje kartel grafike

:::))))((((::: Maska e ai_shoku
    Anėtarėsuar
    03-08-2007
    Vendndodhja
    United States Of Albania
    Postime
    247
    Edhe 9600 gt eshte HD (1gb), une kshu e kam dhe skame pas problem fare me lojrat.

Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Per nder...shikoni mire specs te kartave se s'ckam heq une sot ufffff. Jam marre gjysem ore me kompjuterin duke futur 9800gtx qe eshte GJIGANDE dhe mezi gjeta vend. Pastaj mora vesh qe do 450W nderkohe qe une e kam 300W. Dola bleva nje "power supply" te re per $80. Kabullat e kesaj ishin si gjarperinj te trashe. Nderkohe humba edhe 6 ore te tjera se m'u prish nje nga SATA-t. E rregullova disi dhe dreqi e di c'kam hequr se i kishte ikur koka dhe fijet e SATA-s jane si fije peri. Po qe prape s'komunikonin kulla me ekranin. Me ne fund u dorezova. Kur vjen vellai edhe shtyn me gisht poshte nje nga 4 kartat e RAM-it sepse kishte dale gjate gjithe peripecive sa s'me ra te fiket nga inati. Me ne fund e ndeza dhe punonte ne rregull. Por qe fale kesaj karte une jam 30% me nevrik.

Crysis luhet ne 1280x1024 AA x4 dhe te gjitha opsionet ne "Gamer" ne fps te rrjedhshme (pertova ta mas, besoj rreth 40). Pastaj po t'i rritesh cik ngadalsohet. C'do loje tjeter (Far Cry 2, Lost Planet, GTA IV) luhet ne opsione maksimale pa pike ngadalsimi. Karte e mire po dhembjen e kokes s'ta kursen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Harakiri : 13-01-2009 mė 00:19
    "Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"

Citim Postuar mė parė nga Harakiri Lexo Postimin
    Per nder...shikoni mire specs te kartave se s'ckam heq une sot ufffff. Jam marre gjysem ore me kompjuterin duke futur 9800gtx qe eshte GJIGANDE dhe mezi gjeta vend. Pastaj mora vesh qe do 450W nderkohe qe une e kam 300W. Dola bleva nje "power supply" te re per $80. Kabullat e kesaj ishin si gjarperinj te trashe. Nderkohe humba edhe 6 ore te tjera se m'u prish nje nga SATA-t. E rregullova disi dhe dreqi e di c'kam hequr se i kishte ikur koka dhe fijet e SATA-s jane si fije peri. Po qe prape s'komunikonin kulla me ekranin. Me ne fund u dorezova. Kur vjen vellai edhe shtyn me gisht poshte nje nga 4 kartat e RAM-it sepse kishte dale gjate gjithe peripecive sa s'me ra te fiket nga inati. Me ne fund e ndeza dhe punonte ne rregull. Por qe fale kesaj karte une jam 30% me nevrik.

Crysis luhet ne 1280x1024 AA x4 dhe te gjitha opsionet ne "Gamer" ne fps te rrjedhshme (pertova ta mas, besoj rreth 40). Pastaj po t'i rritesh cik ngadalsohet. C'do loje tjeter (Far Cry 2, Lost Planet, GTA IV) luhet ne opsione maksimale pa pike ngadalsimi. Karte e mire po dhembjen e kokes s'ta kursen.

e njejta gje me ka ndodhur dhe mua. gati sa nuk me doli mendja sepse kompjuteri ndizej dhe ekrani jo. nuk jepte sinjal fare. e hapa perseri pc dhe pashe qe kisha harruar ta fus ramin mire. e shtyva pak dhe u ndez. 2 dite me jan dasht dhe me ka ik fundjava kot pa kompjuter. shume acaruse
    ++--++--

Per te luajtur nje loj ne opsione maksimale dhe pa ngadalsime a te duhet vetem kartel grafike e mir apo edhe ram dhe proēesor i fort?

Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Po, te treja bashke. Po ishe ne XP mundesh t'i kesh specs me te uleta dhe lojerat te luhen me shpejt se ne nje kompjuter pak me te shpejte por qe ka Vista.
    "Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"

i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Aman, mos me permendeni problemet kompjuterike se me kane rrit nervat dhe mua. Kam dy jave qe me eshte prishur motherboardi dhe jam pa kompjuter. Por thash se e kishte RAM-i, keshtu qe e dergova mbrapsht dhe kur me erdhi i riu prap me probleme. Me kishte error DIMM slot i motherboardit. Kam derguar ate mbrapsht tani dhe duhet te pres per motherboard te ri. Dhe me duket se do me japin tip tjeter keshtu qe mund te humb cdo gje ne kompjuter se duhet re-instaluar windows nga e para. Grrrrr.

Sidoqofte per problemin ne fjale, mora vesh qe cdo karte qe eshte PCI-Express 2, PCIE 2.0 mund te punoje me PCI-Express. Keshtu qe nuk ka probleme kompatibiliteti.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga lojaxhiu : 15-01-2009 mė 21:39

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    Un jam ne pritje te PC te re, jo se kam ne i interes me lujt lojrat po vetem se kam ngel pa pc dhe me duhet per pune edhe pse po marr nje gaming pc me 8gb ram 2.83GHz C2Q dhe nje nVidia GTX 260

i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Ah urime atehere. Mos nuk ehte pak si shume RAM 4 x 2gig? Ma ha mendja DDR2. Cfare motherboardi ke zgjedhur sepse kam degjuar jo te gjitha tipet mund te perballojne te kene maksimumin e RAM-it.

P.S. A nuk eshte Radeon 4870 me e lire dhe me e shpejte se sa GTX 260?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga lojaxhiu : 15-01-2009 mė 21:41

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Paraqitje grafike e permbajtjes ne Hardrive
    Nga benseven11 nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 17-03-2004, 23:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •