Mendi!Nuk e di nese e zgjidhe problemin me adsl e telekomit.Ne se jo,atehere ,me ate lloj modemi,zgjidhja eshte konfigurimi ne BRIDGE i ketij modemi.
Mendi!Nuk e di nese e zgjidhe problemin me adsl e telekomit.Ne se jo,atehere ,me ate lloj modemi,zgjidhja eshte konfigurimi ne BRIDGE i ketij modemi.
Nuk me duket se hapesi i temes kishte AlbTelekom.
Sidoqofte, zgjidhjes tuaj i duhet shtuar dhe krijimi i nje lidhjeje te re PPOE me proceduren e zakonshme, ne Windows.
U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
Usually he takes the clip out
Kete problem e kam patur dhe une.
Kam lidhje me abissnet dhe me ikte shume shpesh interneti, dhe problemin e zgjidha vetem kur nderrova modemin, se modemi qe te jep abissneti eshte shume i keq, dhe jo vetem me shkepuste nga interneti por ma nxirte kompjuterin tim nga rrjeti.
Une bleva nje D-Link adsl2+ modem router dhe tashti punet me shkojne shume mire.
Shikoje nje here ket si alternative
Aldi Shuli
Shum jeni lodhur duke dhene mendimet e juaja si pas dijes se secilit prej jush , a nuk ju shkoj ndermend ndonje here qe albtelekomi mund ti kete leshuar linjen me pak se 6 mb qe paska marrur edhe ne momentin qe shkon tek sasia 4 mb duke harxhuar automatikisht serveri kryesor i ambtelekomit i ben shpeputje sekontash , si fillim duhet kontrolluar pc e salles se mos jan infektuar nga virusi edhe gjith kohes rrin duke bere download internet kot se koti , ose nvaret cfar anti virusi perdor nese perdor kaspersky shum problem si anti virusi eshte shum i mire po ama ka te keqe update se ben kry sekontash dhe duhet ti nderrosh opsionin dhe ta besh update manuale jo automatike , per ta vertetuar me konkretisht , provoje vetem me nje kompjuter te salles hiqju te gjitha fishet te gjith pc te salles merr nje kabull dhe lidhe nje pc te salles dhe direkt e ne modem pa futur fare ne swith edhe testoje shkot te Start , Run.. te hapet tabela edhe brenda tabeles shkruaj ping www.google.com -t bjeri ok edhe shikoje a te jep time out , po ashtu testo edhe Dns e kompanise si prsh ping 192.168.1.1 -t ti do vendosesh dns e kompanise qe merr internetin jo qe vendos une , bye ja kalofshi sa me mire.
Edhe ca ka te beje kjo .... Serveri kryesor i albtelekomit? .... mos e ke fjalen per DSLAM. Cfare perfitimi ka telekomi te beje shkepitje interneti klientave. Te gjitha keto qe ke thene ti i kane thene te tjere me perpara teje "me aq njohuri sa kane" ...e pike e zeze ...freshman ti me dukesh!
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Te njejtin Problem kam edhe une me nje qender interneti.
Ndryshuar për herë të fundit nga The Pathfinder : 01-03-2009 më 16:18
Te njejtin Problem kam edhe une me nje qender interneti.
Kam 14 PC qe me dalin nga rrjeti midis tyre.
Internetin e kam me Albtelecom, modemin e kam Billion te Abissnetit.
Por gjate kohes qe PC dalin nga rrjeti me njeri - tjetrin, ata kane internet!
KJo gje verehet gjate pamjes se filmave ne rrjet... lojrave ne rrjet!
Mund te kete ndonje njeri ide per problemin tim?
E kam prej nje kohe te gjate kete problem!
un e di mir si e ke problemin ti nese e ke internetin me albtelekomin ADSLl!!
shko ne nej browser qe ke mozilla ose internet explorer pastaj shkruaj http:\\192.168.1.2 dhe do te dali nje tabele qe kerkon username dhe pass tek te dyja keto do shkruash "admin" pa thojeza!!pastaj do i japesh quick install,ose quick setup nje gje e tille,me pas do te dalin nje kuti ku shkruhet numri (0) kete numer do ta ndryshosh e do e besh "8"!!kurse te tjerat leri sic jane!!!pastaj vazdon duke mos ndryshuar asgje tejeter!!dhe do behet restat modemi!!dhe kaq...
p.s shpresoj ta kesh kuptuar ose te te kem ndihmuar!!
Kjo eshte nje foto e nderfaqes se modemit tim ne quick start :
aty nuk kishte fare (0), dhe per me teper IP qe eshte aty, ndryshohet automatikisht sipas qejfit... edhe pse e kam .240.8 ne fund, mundohem ta ve, por nuk e merr!
Krijoni Kontakt