Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    shqiperi
    Postime
    33
    Mendi!Nuk e di nese e zgjidhe problemin me adsl e telekomit.Ne se jo,atehere ,me ate lloj modemi,zgjidhja eshte konfigurimi ne BRIDGE i ketij modemi.

Nuk me duket se hapesi i temes kishte AlbTelekom.

Sidoqofte, zgjidhjes tuaj i duhet shtuar dhe krijimi i nje lidhjeje te re PPOE me proceduren e zakonshme, ne Windows.
    U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
    Usually he takes the clip out

Citim Postuar më parë nga helios Lexo Postimin
    Nuk me duket se hapesi i temes kishte AlbTelekom.

Sidoqofte, zgjidhjes tuaj i duhet shtuar dhe krijimi i nje lidhjeje te re PPOE me proceduren e zakonshme, ne Windows.
    Mudet ndokush te me shpjegoje cik te dyja lidhjet ??Pleasee!!!!(per albtelekom)

i/e regjistruar Maska e Aldi1
    Anëtarësuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401
    Kete problem e kam patur dhe une.
    Kam lidhje me abissnet dhe me ikte shume shpesh interneti, dhe problemin e zgjidha vetem kur nderrova modemin, se modemi qe te jep abissneti eshte shume i keq, dhe jo vetem me shkepuste nga interneti por ma nxirte kompjuterin tim nga rrjeti.
    Une bleva nje D-Link adsl2+ modem router dhe tashti punet me shkojne shume mire.
    Shikoje nje here ket si alternative
    Aldi Shuli

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-03-2007
    Postime
    26
    Shum jeni lodhur duke dhene mendimet e juaja si pas dijes se secilit prej jush , a nuk ju shkoj ndermend ndonje here qe albtelekomi mund ti kete leshuar linjen me pak se 6 mb qe paska marrur edhe ne momentin qe shkon tek sasia 4 mb duke harxhuar automatikisht serveri kryesor i ambtelekomit i ben shpeputje sekontash , si fillim duhet kontrolluar pc e salles se mos jan infektuar nga virusi edhe gjith kohes rrin duke bere download internet kot se koti , ose nvaret cfar anti virusi perdor nese perdor kaspersky shum problem si anti virusi eshte shum i mire po ama ka te keqe update se ben kry sekontash dhe duhet ti nderrosh opsionin dhe ta besh update manuale jo automatike , per ta vertetuar me konkretisht , provoje vetem me nje kompjuter te salles hiqju te gjitha fishet te gjith pc te salles merr nje kabull dhe lidhe nje pc te salles dhe direkt e ne modem pa futur fare ne swith edhe testoje shkot te Start , Run.. te hapet tabela edhe brenda tabeles shkruaj ping www.google.com -t bjeri ok edhe shikoje a te jep time out , po ashtu testo edhe Dns e kompanise si prsh ping 192.168.1.1 -t ti do vendosesh dns e kompanise qe merr internetin jo qe vendos une , bye ja kalofshi sa me mire.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Edhe ca ka te beje kjo .... Serveri kryesor i albtelekomit? .... mos e ke fjalen per DSLAM. Cfare perfitimi ka telekomi te beje shkepitje interneti klientave. Te gjitha keto qe ke thene ti i kane thene te tjere me perpara teje "me aq njohuri sa kane" ...e pike e zeze ...freshman ti me dukesh!
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Te njejtin Problem kam edhe une me nje qender interneti.
    Ndryshuar për herë të fundit nga The Pathfinder : 01-03-2009 më 16:18

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Te njejtin Problem kam edhe une me nje qender interneti.

Kam 14 PC qe me dalin nga rrjeti midis tyre.
    Internetin e kam me Albtelecom, modemin e kam Billion te Abissnetit.
    Por gjate kohes qe PC dalin nga rrjeti me njeri - tjetrin, ata kane internet!

KJo gje verehet gjate pamjes se filmave ne rrjet... lojrave ne rrjet!

Mund te kete ndonje njeri ide per problemin tim?

E kam prej nje kohe te gjate kete problem!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-10-2008
    Postime
    10
    un e di mir si e ke problemin ti nese e ke internetin me albtelekomin ADSLl!!
    shko ne nej browser qe ke mozilla ose internet explorer pastaj shkruaj http:\\192.168.1.2 dhe do te dali nje tabele qe kerkon username dhe pass tek te dyja keto do shkruash "admin" pa thojeza!!pastaj do i japesh quick install,ose quick setup nje gje e tille,me pas do te dalin nje kuti ku shkruhet numri (0) kete numer do ta ndryshosh e do e besh "8"!!kurse te tjerat leri sic jane!!!pastaj vazdon duke mos ndryshuar asgje tejeter!!dhe do behet restat modemi!!dhe kaq...

p.s shpresoj ta kesh kuptuar ose te te kem ndihmuar!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Kjo eshte nje foto e nderfaqes se modemit tim ne quick start :

aty nuk kishte fare (0), dhe per me teper IP qe eshte aty, ndryshohet automatikisht sipas qejfit... edhe pse e kam .240.8 ne fund, mundohem ta ve, por nuk e merr!
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Rrjeti Soros zhduk nga qarkullimi gazetën SOT
    Nga EDLIN në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 01-02-2009, 19:19
  2. Rrjeti shqiptar i drogës "Poter AL", 80 të arrestuar në 4 shtete
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-07-2006, 02:08
  3. Rrjeti lokal ngadalësohet papritur
    Nga x-e-n-i në forumin Rrjeti kompjuterik
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 14-04-2006, 13:23
  4. Rrjeti Ballkanik i Universiteteve:
    Nga Kryeplaku në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-02-2006, 15:37
  5. Inciativa "ZERI IM" - ASAN (Rrjeti i Studenteve Shqiptare ne Bote)
    Nga Gorgeous në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 22-06-2005, 10:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •