miredita te gjithëve.po ju përshkruaj më pak fjale atë qe dua te bëj:
unë tani studioj ne milano ne universiteta statale di milano.
dhe duhet te diplomohem por kisha dëshirë qe te bëja tezen ne Shqipëri.kam folur me profesorin tim këtu qe është përgjegjësi im për tezen dhe i kam propozuar qe te bëj tezen ne Shqipëri me ndonjë profesor atje.profesori këtu duhet te jetë përgjegjësi i tezes,ndërsa profesori ne Shqipëri do të jetë si pergjegjes efektiv i tezes time.
doja qe tu pyesja te gjithëve qe vijnë këtu n.q.s. njohin ndonjë profesor matematike ose informatike qe mund te me beje si bashke-pergjegjes për tezen time.temat e tezes do të mi jape profesori këtu,dhe mendoj se kanë te bëjnë me intelligencen artificiale dhe metodat matematike qe përdoren e te.por megjithatë profesori do të mi jape këtë jave tezat e mundshme dhe do t publikoj tek ky post.
n.q.s. ndonjëri nga ju njeh ndonjë profesor qe mund te jetë i disponueshem ju lutem me dergoni një mesazh privat.unë do jem ne Shqipëri nga data 23-12-08 deri me 03-01-2008.
ne rastin n.q.s. do të geja një profesor do të vija ne Shqipëri nga fundi i janarit 2008 deri ne fillim te prillit(periudha kur duhet te diskutoj tezen time).
ju falenderoj te gjithëve.
Krijoni Kontakt