Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 69 prej 69
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Na lodhet me kete debat dhe me keto fjale kaq brutale moralisht. Lerini tani perkatesite seksuale personale se nuk i interesojne njeriu nese jeni homo apo hetero. Rendesi kane idete ketu. Pastaj ne jeten reale te secilit me vjen keq por te jeni homo eshte e neveritshme dhe problematike. Tani mos ndyeni temen me ceshtje te tilla.
    Per temen:
    Internet Explorer nuk duket i rrezikshem aspak , por nese realisht kete e thone ekspertet atehere nuk ka pse te kundershtohet nga ekspertet tane qe kemi ketu brenda forumit disa prej te cileve qendrojne gjithnje "nje hap para" shkences dhe te pamundures. hahaha
    Thashe nese realisht e thone ekspertet sepse nuk duhet te besohen me lehtesi fjalet e fletushkave te gazetave.
    Ndryshuar për herë të fundit nga G.D : 02-02-2009 më 03:50

Hec e gjeje injorantin... Maska e init-6
    Anëtarësuar
    05-03-2008
    Vendndodhja
    Kernel
    Postime
    124
    Une ate po them
    INTERNET EXPLORER ESHTE BURIM INFEKSIONI!
    Kete nuk e them une po e thote :
    http://milw0rm.com/search.php (kerkoni me Internet explorer) edhe shikoni se sa eshte lista
    SecurityFocus
    PacketStorm Security
    http://www.vupen.com Kerkoni me internet explorer dhe shikoni listen se ku mbaron
    CVE MITRE
    http://www.securiteam.com Kerkoni me Internet explorer tek seksioni expoits
    http://secunia.com/advisories/search/?search=internet+explorer Kjo eshte secunia dhe flet me 343 vulnerabilitete per produktin ne fjale.

A nuk eshte kjo per temen ne fjale?
    A mund te me gjeni browser me BLOZE se Internet explorer.
    PS, G.D nuk e mban njeri veten per ekspert persa me perket mua.
    Keto linqet ketu siper flasin me shume se sa mund te flas une.

Krahasoni pak me exploitet per Opera dhe pastaj shohim...
    Ndryshuar për herë të fundit nga init-6 : 02-02-2009 më 04:49
    Po the se miza u krijua nga hiçi te thone budalla po the se bota u krijua nga hiçi te thon ateist

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Faktikisht per pseudoekspert e mbajme ate qe ka kundershtuar qe ne fillim te temes. Ekspert dhe kinse nje hap para shkences, hahaha. Pra nuk e kisha me ty.

Anëtarësuar
    05-03-2008
    Vendndodhja
    Kernel
    Postime
    124
    Nuk e mora per ters, por eshte gjynah per ata qe nuk kane informacione te lexojn informacione JO te verteta dhe te demtohen prej tyre,
    Sot qe po flasim egzistojn kush e di e sa site te kontrolluara nga crackers qe kane instaluar ne to programe qe thjesht me vizitimin e atij webi E JO ME KLIKIMIN OK!! siç thote ky eksperti, perdoruesit i kanoset edhe rreziku qe te shnderrohet ne nje ZOMBIE dhe te behet pjese e integruar e nje rrjeti Boot.
    Edhe ato aty siper jane thjesht exploitet dhe vulnerabilitetet publike, por a i publikojn te gjith exploitet hackerat?
    haha, them se ajo e postuar aty siper eshte vetem maja e aisbergut.
    Keshtu qe keshille per te gjith perdoruesit, MOS PERDORNI INTERNET EXPLORER, edhe ne aspektin e shepjtesise , memorjes qe kerkon egzekutohet, aftesise paranormale qe ka per te shkuar ne KRASH, menyra e keqe se si i paraqet faqet (dhe per kete egzistojn dhe tage speciale neper faqe vetem per bug-et e IE), e shuuume e shume te tjera.
    Nuk dua ta zgjas me shume si teme, materiale ka plot per ata qe jetojn me kembe ne tok.
    Po the se miza u krijua nga hiçi te thone budalla po the se bota u krijua nga hiçi te thon ateist

Ndryshuar për herë të fundit nga BlooD_VenoM : 02-02-2009 më 17:51
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Ndryshuar për herë të fundit nga BlooD_VenoM : 02-02-2009 më 17:52
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e Glend
    Anëtarësuar
    10-12-2006
    Postime
    139
    Citim Postuar më parë nga init-6 Lexo Postimin
    Nuk e mora per ters, por eshte gjynah per ata qe nuk kane informacione te lexojn informacione JO te verteta dhe te demtohen prej tyre,
    Sot qe po flasim egzistojn kush e di e sa site te kontrolluara nga crackers qe kane instaluar ne to programe qe thjesht me vizitimin e atij webi E JO ME KLIKIMIN OK!! siç thote ky eksperti, perdoruesit i kanoset edhe rreziku qe te shnderrohet ne nje ZOMBIE dhe te behet pjese e integruar e nje rrjeti Boot.
    Edhe ato aty siper jane thjesht exploitet dhe vulnerabilitetet publike, por a i publikojn te gjith exploitet hackerat?
    haha, them se ajo e postuar aty siper eshte vetem maja e aisbergut.
    Keshtu qe keshille per te gjith perdoruesit, MOS PERDORNI INTERNET EXPLORER, edhe ne aspektin e shepjtesise , memorjes qe kerkon egzekutohet, aftesise paranormale qe ka per te shkuar ne KRASH, menyra e keqe se si i paraqet faqet (dhe per kete egzistojn dhe tage speciale neper faqe vetem per bug-et e IE), e shuuume e shume te tjera.
    Nuk dua ta zgjas me shume si teme, materiale ka plot per ata qe jetojn me kembe ne tok.
    IE8 RC1, ne aspektin e shpejtesise eshte OK, memorje OK, me pak crash (browserat e tjere jane njesoj per sa i perket kesaj), nuk eshte TAG speciale, eshte Quirks Mode kur perdoret DOCTYPE (cdo browser e ka, ma do mendja se ta ka thene ndonje urryes i IE, por ja qe s'eshte ashtu).

Internet Explorer nuk eshte ferri qe ti kerkon te besh. I vetmi problem eshte me web standarts, IE nuk eshte ne nivelin e duhur edhe pse po permiresohet. Persa i perket sigurise, IE eshte me i kerkuari nga crackersat per tu prishur, nese te gjithe do te nderronim browser, do kerkohej ai tjeteri dhe do ishte njesoj.

Nejse, Firefox eshte mbret ne kete lufte. Nuk i mungon asgje, dhe ofron me shume se te tjeret (addons).

As une se keshilloj Internet Explorer.
    School is practice, practice makes perfect, but nobody's perfect so why practice?

Anëtarësuar
    05-03-2008
    Vendndodhja
    Kernel
    Postime
    124
    Nuk kerkoj qe te bej internet explorer ferr, dhe ato qe them nuk jane thjesht opinionet e mia personale..
    Persa i perket asaj qe eshte me i godituri nga crackersat sepse eshte me i perdoruri dhe po te kalonte dikush tjeter ne "me i perdorur" crackerat do ti ktheheshin atij kjo eshte me se e vertet dhe sot po ndodh edhe me firefox qe ka po ashtu dhe ai shume vulnerabilitete, nga ana tjeter nje skuader te mire qe i rregullon shume shpejt dhe nxjerr update (jo si internet explorer qe ka kush e di se sa vulnerabilitete akoma pa patch).
    Opera ngelet me mbrapa per exploit pikerisht se eshte disi me i paperdorur, por ne siguri eshte komplet gjelle tjeter.
    Kur perdorja windows, provova dhe IE 8, dhe nuk donte te punonte... Ne shume faqe shkonte ne krash, dhe kjo gje nuk me pelqente, ashtu siç nuk me pelqen as edhe kur opera 10 qe po perdor tani shkon ne krash ne disa raste, dhe operapluginwraper konsumon pak me shume proçesor seç duhet.. [ESHTE AKOMA ALPHA]
    Por ne aspektin e shpejtesise eshte komplet gje tjeter.. shume me e shpejte edhe se firefox, dhe duhet qe te provohet per tu besuar.
    Opera ska aq addons sa Firefox, por widgets te sajet jane edhe ato shume te mire.
    Nejse ne kete aspekt secili ka preferencat e veta, te mos harrojm dhe browser te tjer http://links.sourceforge.net/

Anagramisti Maska e Mister Enigma
    Anëtarësuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    2,636
    Internet Explorer-i dita -ditës po e rrit sigurinë. Versioni 8 (i paraparë që të dalë në qarkullim pasnesër) do të jetë edhe më i sigurt se versionet e mëparshme. Popullariteti i madh i tij i nxit hakerët që ta sulmojnë. Tash që edhe Firefox-it po i rritet emri, edhe ky i fundit s'ka si shpëton nga vrimat e tilla.
    Unë megjithatë e përdor Internet Explorer-in sepse e di kur është rrezik e kur jo.
    Kodi:
    Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë 

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Tema të Ngjashme

1. Windows 7 në Evropë vjen pa Internet Explorer
    Nga strange në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 46
    Postimi i Fundit: 16-10-2009, 15:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •