Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    Alinated, kendveshtrimi yt per rjedhat eshte pjeserisht i sakte, ai anashkalon faktorin kohe dhe sheh ne dy drejtime ate patriotik dhe tradhetar.
    Te kthehemi ne kohe 1991 kur u themelua PPD-ja- me vone percarja e saje, ke haruar te theksosh se ato vite ka pasur nje organizim qe me vone mori emrin ''afera e armeve'', por ne Slloveni filloi shkatrimi i Jugosllavise, pastaj Kroacia, Bosnja e me vone Kosova e Maqedonia, dmth po te fillonte nje lufte ne ato vite perpara Kroacise dhe Bosnjes ndoshta do te ishte shfarosese per Shqiptaret.
    Pjesemares ne percarjen e PPD-se ka qene direkt Shteti Shqiptar per te futur ne kontrolle situatan (kemi parasyshe ngjarjet) dhe per te evituar konfliktin qe mund te fillonte shume heret .

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga Tigrimelara Lexo Postimin
    Alinated, kendveshtrimi yt per rjedhat eshte pjeserisht i sakte, ai anashkalon faktorin kohe dhe sheh ne dy drejtime ate patriotik dhe tradhetar.***
    Nuk kam mundur te perfshi cdogje qe ka ndodhur gjate kesaj periudhe, por ka dhe anetare te tjere qe mbase do me plotesojne. Normalisht per ate sherben tema. Sikur te thoja une cdo gje, do duhej te mbyllej tema dhe mos diskutohej me.

Ju lutem shtoni cfare mendoni se mungon dhe na jepni nje arsye per te replikuar ose per t'ju dhene mbeshtetje.
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

i/e regjistruar Maska e Modesti
    Anëtarësuar
    11-10-2004
    Postime
    350
    Citim Postuar më parë nga Tigrimelara Lexo Postimin
    Alinated, kendveshtrimi yt per rjedhat eshte pjeserisht i sakte, ai anashkalon faktorin kohe dhe sheh ne dy drejtime ate patriotik dhe tradhetar.
    Te kthehemi ne kohe 1991 kur u themelua PPD-ja- me vone percarja e saje, ke haruar te theksosh se ato vite ka pasur nje organizim qe me vone mori emrin ''afera e armeve'', por ne Slloveni filloi shkatrimi i Jugosllavise, pastaj Kroacia, Bosnja e me vone Kosova e Maqedonia, dmth po te fillonte nje lufte ne ato vite perpara Kroacise dhe Bosnjes ndoshta do te ishte shfarosese per Shqiptaret.
    Pjesemares ne percarjen e PPD-se ka qene direkt Shteti Shqiptar per te futur ne kontrolle situatan (kemi parasyshe ngjarjet) dhe per te evituar konfliktin qe mund te fillonte shume heret .
    Mos do të thuash se pjesëmarrës në shkatërrimin e PPD-ës përveç shtetit Shqiptarë ka qenë edhe agjencia për kundër zbulim e Maqedonisë duke "motivuar" Xhefarrin dhe Thaçin të formojnë partinë e tyre politike? Duke marrë parasysh që Maqedonia ende nuk ishte shtet i pavarur dhe ishte nën ndikim të madh serb!

A mund të shtrohet pyetja reale tani, se shteti Shqiptar në koordinim me shtetin e Maqedonisë bënë komplotin kundër PPD-s? Pra! Më shumë pyetje se përgjigje!

Si do që të jetë, aktualisht margjinalizimi i shqiptarëve shtohet, ndërsa kundërpërgjigja mungon! Sipas logjikës sime, ne edhe pse jemi për jetesë në një shtet të përbashkët siç është Maqedonia me popullatën sllave, ato dita ditës në vepër e tregojnë të kundërtën! Ne tregohemi "civilizues", "evropian" dhe duam që ligji të vlen për të gjithë njësoj, ndërsa nga ana tjetër sllavët nuk janë "civilizues" dhe "evropian" dhe aplikojnë ligjin sipas kuteve të tyre!

Shkollimi: 40 nxënës shqiptar në një klasë në shkollat shqip, 20-22 nxënës sllav në shkollat sllavë!

Investimi: 98% e investimeve në Shtip, Radovish, Koçan...etj. 2% në viset të banuara me shqiptarë!

Punësimi: Hiqen shqiptarët, punësohen sllavët! Ku është përqindja e asaj që u morën vesh në Ohër liderët politik para 7 vjetëve? Edhe sa vjet na duhet që kjo marrëveshje të aplikohet pikë për pikë dhe presje për presje?

Sporti: Asnjë sportist shqiptarë nuk merr pjesë në gara të ndryshme ndërkombëtare, për të marrë pjesë duhet të jetë 10 herë më i mirë se ai sllav!

Infrastruktura: Pjesët ku jetojnë sllavët shtrohen me autostradë, ndërsa pjesët ku jetojnë shqiptarët gropat dita ditës shtohen!

Administrata shtetërore: Plot me sllav e dy shqiptar!!!

Në fund edhe një pyetje më reale: Pse i kërkojnë partitë politike shqiptare votat e shqiptarëve mbase janë të orientuar të mbrojnë shtetin e Maqedonisë? A nuk do të ishte më e logjikshme që të ndodh çudia e një varg koalicionesh në mes partive shqiptare dhe atyre sllave që njerëzit t'i kenë sendet e pastra dhe të dinë me kë kanë pune? Jemi dëshmitarë se sllavi atë që ua premtoi sllavëve edhe është duke e realizuar, ndërsa shqiptarët na kënaqën me romantizëm patriotik duke mos bërë asnjë punë nga premtimet e dhëna! Çka mund të konstatojmë nga e gjithë kjo si përfundim?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Modesti : 18-12-2008 më 16:53
    Çdo njeri do të përgjigjet para Zotit

shqiptari Maska e faruk_01
    Anëtarësuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Citim Postuar më parë nga Jemsi Lexo Postimin
    -..Dhe simpatizuesit e BDI -së sa kam unë informata nuk vodhën as një vot...TUNG...
    hahahha shume qesharake...po Zajazi, Osllomeja, ....po tjera e tjera..
    O Sa mir t'jesh Shqiptar...

Anëtarësuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Citim Postuar më parë nga Modesti Lexo Postimin
    Pse i kërkojnë partitë politike shqiptare votat e shqiptarëve mbase janë të orientuar të mbrojnë shtetin e Maqedonisë?
    per kete arsye ne zgjedhjet e ardheshme un dhe tek personat qe kam ndikim nuk do te votojme fare per asnje parti poltike....

Anëtarësuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Mos do të thuash se pjesëmarrës në shkatërrimin e PPD-ës përveç shtetit Shqiptarë ka qenë edhe agjencia për kundër zbulim e Maqedonisë duke "motivuar" Xhefarrin dhe Thaçin të formojnë partinë e tyre politike? Duke marrë parasysh që Maqedonia ende nuk ishte shtet i pavarur dhe ishte nën ndikim të madh serb!

A
    po BDI si u formua ....????

Anëtarësuar
    11-10-2004
    Postime
    350
    Citim Postuar më parë nga faruk_01 Lexo Postimin
    po BDI si u formua ....????
    Unë pyeta Tigrimelara për PDSH-n, po të pyes ty, si u formua BDI?

Modest thuhet se atebote Berisha ka bashkepunuar ngushte me Gligorovin per te percare Shqiptaret, secili per interesa te veta.
    Krijimi i mendimit Opozitar te Shqiptaret ne Maqedoni ka qene risi me paraqitjen ne skene te PPDSh-se me sakte ne Kuvendin e famshem te Gostivarit, dhe nga ajo kohe gjerat kane filluar te levizin.
    Ka qene rezik per Shqiptaret te fillonin lufte me 91 ose 92, shkaqet dihen, nje Shqiperi e dale nga komunizmi, shteti shume i varfer, ceshtja e pa njohur nderkombtarisht, sa vite eshte folur per Shqiptaret sidomos per Kosoven ku me vone erdhi dhe perkrahja.
    Nese nje dite del Branko e thote se une e formova BDI-ne si qe tha per USHT-ne do i besojne Shqiptaret sic trumbetojne per PDSH-ne pas thenjes se Trajanovit, une them se nuk duhet ne te besojme ne ate qe thote armiku per ne, normal qe tentojne te na cojne ne vellavrasje.
    Jam dakord me ate se gjerat nuk kane aritur piken e deshiruar nga ne, por pasi qe procesi vazhdon dhe akoma ska mbaruar, besoj thelle se shume shpejte (kur them shpejte dmth 10 ose 15 vite) gjerat do te ndryshojne,flasin favoret qe kemi si Popull ne ritje e siper.
    Kam bindjen se rajoni po leviz drejt nje unifikimi te Shteteve nacionale por ne menyre te heshtur, shembull eshte 6 pikshi i Ban Ki Munit, edhe ne Shqiptaret ne Maqedoni po hedhim ide te reja per regullimin e ketij shteti pa shtet.
    Hyrja ne NATO dhe BE e Maqedonise me duket e pa mundur, mendoj se akoma seshte gjetur ndonje kompromis real mes palve te interesit per ate se nga do shkoje Maqedonia, Hyrje ne Nato dhe BE me emer te ri, ku ndikimi i fqinjve do te ishte vendimtar, do te bente qe kta Maqedone te ashtequajtur nuk do mund te mbjetonin, llogarit fqinj te fuqishem ekonomik, 10 here me te shumte ne numer, etj. Ose nje zgjidhje si veriu i Kosoves ku per disa vite do te ndahej edhe Maqedonia qetesisht.

Anëtarësuar
    11-10-2004
    Postime
    350
    Bastisjet e sotshme në Çair, Haraçinë, Kumanovë, a janë meritë e partisë në pushtet BDI? 17 persona sot u burgosën, sa për informatë!

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Bastisjet e sotshme në Çair, Haraçinë, Kumanovë, a janë meritë e partisë në pushtet BDI? 17 persona sot u burgosën, sa për informatë!
    Shtepite shqiptare jane bastisur vazhdimisht. Dhe pothuajse asnjehere s'eshte dhene cfaredoqofte shpjegimi mbi rezultatet e kerkimeve ne fjale.

BDI eshte ne pushtet, por s'ka fuqi te pengoje keto zhvillime, sepse eshte nen diktatin e Gruevskit. Nuk e pyet askush, me nje fjale.
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Premisa të gabuara
    Nga Arrnubi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 30-04-2012, 18:25
  2. "Shqiperia e Madhe"
    Nga Kallmeti në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 18-01-2009, 13:01
  3. Ku po shkon kombi shqiptar?
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 18-01-2007, 05:47
  4. Fushata e zgjedhjeve lokale ne Kosove
    Nga Ari-Intimidator në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-11-2002, 12:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •