Endri, me vend e ke.![]()
ASD
Po
Jo
Nuk me intereson
Endri, me vend e ke.![]()
ASD
Po shume e kenaqur jam deri tani. Nice job ;-)! Mos ndryshoni asgje.
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
E pakenaqur kohet e fundit!
Be yourself and you will always be in fashion.
Nuk jam i kenauqr per faktin se me eshte ndaluar nga kompjuteri ne zyren time te punoj keshtuqe skam akces te hyj kur dua
edhe kur bie cohem...kurre nuk dorezohem
Q. A jeni te kenaqur me Forumin, si ne anen teknike ashtu edhe ne ate ideologjike?
- A. Forumi, qė kur hyrėn nė fuqi klanizmi e familjarizmi ..., ka marrė njė teposhtėze ... !
...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PrInCiPiEl : 26-09-2005 mė 22:42
Mire mer mire jo keq, po per mendimin tim eshte me mire kur e lexon nga jasht se kur regjistrohesh![]()
Megjithate una kot qahem se e kom mare komplimentin tim (sorr :P), nga ca pellumba loool:P, kshuqe per ca dit jom ne rregull![]()
Se boj shaka una se sh i mir eshte forumi ene ka shum tema qe mund te mesosh nga to gjona me vler.
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
well temat qe hapin njerzit dmth ato qe ja vlejn po
stafi i forumit JO![]()
kaq kisha
Njerzit kenaqen edhe me pakkshuqe jam i kenaq nga ky farum
LINDI EDHE "ANDREA"
vende vende....
kenaqesh kur lexon shkrimet e ktyre antareve kaq te mire dhe kaq te respektuar,por aman ka dhe pakenaqesi moderatoret fshijn shkrimet per arsyen e tyre qe vetem ata mund ta dine,
por nejse forumi eshte dicka e bukur ku cdo kush mund te shpreh ate qe ndjen dhe nese dikush ka nje boshllek ne shpirtin e vet un mendoj se ky forum deri diku te mbush ate boshllek fale miqesise dhe ngrohtesise te ktyre antareve kaq e kaq te mire
urime per temen nje teme shume e spikatur.
Eduardi...
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Krijoni Kontakt