A jeni te kenaqur me Forumin, si ne anen teknike ashtu edhe ne ate ideologjike?
Pres votat tuaja. Pershendetje!![]()
ASD
Po
Jo
Nuk me intereson
A jeni te kenaqur me Forumin, si ne anen teknike ashtu edhe ne ate ideologjike?
Pres votat tuaja. Pershendetje!![]()
ASD
une jam e kenaqur me forumistatjane shume te mire edhe ti bashke me ta
![]()
Nga ana teknike jam shume e kenaqur, aq shume sa s'ka ku te veje!Nga ana ideologjike, mendoj se partia dhe komiteti qendror duhet te organizoje nje miting a mbledhje si i quani ju per permiresimin e forumit ne ket drejtim.
Dhe une si shoqja parafolese, jam e kenaqur ne pergjithesi nga forumistat dhe i dua shume, packa se i njof vetem nepermjet internetit...
Forumi ne dite pushimesh eshte si Siberia... Por... ka nja dy lule qe te ngrohin xhanin.
Nuska juaj!
Mirembrema!
Annaaa kenaqesia eshte reciproke![]()
Nuska, Siberia? Hmmmm... e kush jane ato dy lulet?
Po, si mendoni te behet ky Forum ideologjikisht? Cfare propozimesh keni?
Une, ASD!
ej edhe une jam i kenaqure
po ne disa raste nuk jam
sepse para 2 ditesh me keni hequr 100 posta
se pse nuk e di
ja kalofshi sa me mire
pun te mbare
Me respekt Blerimi
I love you not only for who you are,but for what I am when i'm with you!
Blerim, pershendetje.
Ato poste te jane hequr per arsye se Koshi i Posteve pastrohet periodikisht nga ana e stafit.
Nese ndodh qe nje teme dergohet ne Koshin e Posteve, e ti brenda asaj teme ke edhe postime, postimet e tua nuk fshihen automatikisht pasiqe ajo teme pret aty ne Kosh per nje kohe te caktuar.
Koshi pastrohet me kalimin e kohes dhe ne ate proces, te gjitha postimet qe jane bere fshihen.
Nuk e di sa jam i qarte?![]()
Pershendetje,
ASD
Nuk e di annaa, thuaj ti?![]()
Une tek ty kisha varur shpresatThahse se do ma zgjidhje dilemen
tani nuk ngelet gje tjeter vec se ta thoj Nuska![]()
Ne pergjithesi forumi eshte mire.
Personalisht mendoj se duhet qe forumi te behet pak me "fun" dhe kur disa prej temave se koti te deletohen dhe te merret pak me seriozisht. Postimet jo shume te gjata qe njerezit mos te merziten duke lexuar nje liber te tere dhe besoj se do jete akoma me mire. Mendimi im
Gjithe te mirat
Krijoni Kontakt