me gezoi reagimi i kryeministrit Turk Taip Erdogan i cili tregoi se bota muslimane e ndjen dhiimbjen me Palestinen
me gezoi reagimi i kryeministrit Turk Taip Erdogan i cili tregoi se bota muslimane e ndjen dhiimbjen me Palestinen
O Sa mir t'jesh Shqiptar...
Sot me gezoi qe u rraf BAYERNI![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Sot me acaroi puna ...asgje sme gezoi lol.
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
Me gezoj fakti se babai nuses u zgjua nga koma ku doktoresha ne tiran se di pse i tha mbaje ne shpi se as kete nate se kalon!!!.
Por zoti eshte i madh:Ai ishte zgjuar duke kerkuar uje,e pyetjes se ky kishte qene kto dite ,ju pergjigj qe ishte shum i lodhur e kishte flejtur gjum gjat!
Me gezon fakti qe nusja arriti e gjeti babain gjall e komunikon me te.
paska qen me fat. i uroj sherim
sot jam gzu shum, se ja futa opabit kapa i dor lek ah per qef sluj ma hoqa dor![]()
me thene te drejten sot nuk jam hidheruar po jam merizt shum fare....te rrish gjithe diten mbi libra sinqerisht lodhesh...merzitesh...hidherohesh....po vetem se po mundohem te formoj frytet per te ardhemen se ndrysha e dija une....po cti besh....rri gjithe diten meso....dhe mos u anko.............
adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever
Auuuuu tash sa u merzita shummmmmm , pash nje rezultat kisha mar 9 ne fakultet , auuu sa keq :S:S
Rrahjet e zemrës nuk janë asgjë tjetër pos hapa që të çojnë drejt një vdekje të sigurtë!!
epo mire e ke mi goce...normale ku ka me 10 po ehde ajo s'eshte keq.....per cfare qenke merzituer edhe ti....
adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever
Krijoni Kontakt