Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4

Tema: Zilia....?

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261

Zilia....?

Si nje njeri me vlera morale te larta si nje besimtar i denj per zotin u ballafaqova me nje pyetje ngacmuese....
    zoti nje dite me pyeti:do te jap cka te duash ne kete bot ti vetem kerko por me nje kusht mikut tend do ti jap dyfishi.Iu pergjigja madheria hyjnore me hiq njerin sy!
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-04-2008
    Postime
    212
    eshte shume e drejte iktuus kjo qe e ke shkruar edhe kete e kam lexuar edhe une mirpo zilia ka qene eshte dhe do te jete kjo eshte nje realitet njerzit kane zili ndaj njeri tjetrit psh..kam ni shoqe ajo vec per vete flet mire dhe te poshtron ne sy eshte shume zliqare sepse mu kujtu dhe vangjeli kur i thot tanes kripen ja hodhe ti se u bere ziliqare ahaha

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga mije Lexo Postimin
    eshte shume e drejte iktuus kjo qe e ke shkruar edhe kete e kam lexuar edhe une mirpo zilia ka qene eshte dhe do te jete kjo eshte nje realitet njerzit kane zili ndaj njeri tjetrit psh..kam ni shoqe ajo vec per vete flet mire dhe te poshtron ne sy eshte shume zliqare sepse mu kujtu dhe vangjeli kur i thot tanes kripen ja hodhe ti se u bere ziliqare ahaha
    mije ma prezanto mua shoqen tende te behemi dy ziliqar
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-04-2008
    Postime
    212
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    mije ma prezanto mua shoqen tende te behemi dy ziliqar
    u martua gjeti nje ziliqar tjeter ahahaah gjeti nje pule qe e con per veshi rrotull sun ja beje ti me te se ishte tmerrsisht ziliqare..

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •