Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Aldi i di DNS-et e kompanis ? Nese nuk i di me ndiq me vemendje, mos e leviz fare PPPoE, shko tek Local Area Connection, Propeties, kliko dy here tek Internet Protocol TCP/IP, pastaj Aktivizo (Use the following DNS server addresses).

80.91.126.2
    80.91.126.3

Pastaj jepi ok, dil qe aty do filloje te kerkoje keto DNS. Dhe do connectosh rehat pastaj. Nuk ma do mendja ne do kesh conflict ip.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga E=mc² : 20-12-2008 mė 16:19

i/e regjistruar Maska e trim1
    Anėtarėsuar
    30-08-2008
    Postime
    9
    Citim Postuar mė parė nga Aldi1 Lexo Postimin
    Pershendetje!
    Kam 9 kompjutera ne rrjet (qender interneti) dhe tek kompjuteri im me jep shpesh mesazhin "ip conflict with one other system on the network", pastaj i kontrolloj te gjith kompjuterat dhe te gjitha ip jane ne rregul sic i kam vene qe ne fillim.
    A keni ndonje ide se si mund ta rregulloj ose ndonje program qe mund te kontrolloj rrjetin?
    Hiqe modemin ose routerin prej rrymes dhe printer nese ke hiqe prej rrymes per 2 minuta. Se shokut tim i ndodhi i njejti problem por u zgjidh ne kete menyr.

Te pershendes.

i/e regjistruar Maska e Aldi1
    Anėtarėsuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401
    Ne radhe te pare ju faleminderit per interesimin!!!
    ip ne kompjuter une nuk i kam automatike dhe dns ashtu sic i ke shkruajtur ti Hyjnor i kam, sic ju kam treguar une kam salle interneti dhe ip i kam statike,
    routerin e kam konfiguruar qe ta shperndaj sinjalin nga (shembull 192.168.110.200 deri tek 192.168.110.210)

ip qe mar une internet eshte share, por sic ju tregova mua me shkeputet kompjuteri nga linja e salles qe kam dhe jo nga interneti, dhe kjo me habit me shume sepse nuk shoh te kem bere ndonje gabim tek konfigurimi i rrjetit......
    Aldi Shuli

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Aldi shko ne router edhe zgjid te logoje cdo gje pasaj hidh nje kopje te logfile ketu ne forum. E provove ate qe te thashe une?
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Mailing list
    Nga Rycki2001 nė forumin Pėrdoruesit e Unix
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 23-08-2002, 17:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •