Close
Faqja 15 prej 25 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 241
    OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga PELASG Lexo Postimin
    Nuk i shpika une ata 70% myslyman dhe as 20% ortodoks dhe as 10% katolik,i ke te statistikuara ne te gjitha institutet e botes.Persa i perket kuranit,ku ka ne ndonje faqe te kuranit qe flet per organizatat e Illuminatit qe une po iu perpiqen t'ju shpjegoj.Kjo te shpie ne perfundimin qe Kurani nuk ka qene libri i vetem qe kam lexuar.Madje dhe biblen e kam lexuar,qe te dy librat jo nga pikepamja fetare por dhe historiko-shkencore.Dhe ti mos fol ne emer te myslymaneve,madje mos fol ne emer te asnje feje sepse mesa e shoh une s'je anetar i asnje prej tyre,keshtu qe nuk te takon.Une nuk po ve fene mbi kombesine ketu sic po te duket ty,por po u tregoj shqiptareve me shume respekt per fete sepse dhe ata kane te drejten e tyre te shprehin lirshem besimin,dhe ju s'keni te drejte t'i ofendoni...
    Perpiqu dhe ti te lexosh me shume se leximi i tepert s'te ben asnjehere dem.
    ku i ke te statistikuara?silli ti shohim.
    shqiptaret jane afetare ne shumice dermuese.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    Postime
    597
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Une jam nga KOSOVA dhe pikerisht ajo qe kemi hequr ne lufte me shokon kur dikush nxjerr vrer per USA,per at shtet qe na ktheu dinjitetin si komb.
    Por nuk duhet te shqetesohemi per tipa te tille sepse cdo shoqeri ka te till,prandaj jane edhe spitalet psikiatrike.
    Se di se kush duhet te shqetsohet ketu, ju apo ne ? Ne nje an Miriami martohet dhe organizon dasma katoliko-ortodokse (serb) per ta shtuar popullaten sllave, dhe ne tjetren i mir pret amerikanet me shpres qe edhe ata ti ngijn epshet e tyre me personat e komunitetit te saj ! Ti je personi i fundit qe mund te japesh keshilla ketu, mos harro se keshtu s'na ben nder veteraneve te luftes !

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga Arpos Lexo Postimin
    Se di se kush duhet te shqetsohet ketu, ju apo ne ? Ne nje an Miriami martohet dhe organizon dasma katoliko-ortodokse (serb) per ta shtuar popullaten sllave, dhe ne tjetren i mir pret amerikanet me shpres qe edhe ata ti ngijn epshet e tyre me personat e komunitetit te saj ! Ti je personi i fundit qe mund te japesh keshilla ketu, mos harro se keshtu s'na ben nder veteraneve te luftes !
    U me qene ti dhe ndonje kokerr si puna jote perfaqesusi dhe nderi i kombit tone na ka marre lumi .
    Hajt se ma mirr me arab dhe per nanen dhe motrat e tuja ,jan ma te nershme kshu ,i shfyn epshet me pak ,se atje duhet me prit rrallen 1 burre 4 gra.
    Idioter kete dini ju ca llafe te pista ,pse merr vetem ju dini me shajt ,rrace e qelbur.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    Postime
    597
    Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    U me qene ti dhe ndonje kokerr si puna jote perfaqesusi dhe nderi i kombit tone na ka marre lumi .
    Hajt se ma mirr me arab dhe per nanen dhe motrat e tuja ,jan ma te nershme kshu ,i shfyn epshet me pak ,se atje duhet me prit rrallen 1 burre 4 gra.
    Idioter kete dini ju ca llafe te pista ,pse merr vetem ju dini me shajt ,rrace e qelbur.
    Mos me shaj rracën ! Nëse nuk te pelqen lekura e bardhe, vazhdo metisazhin tend mbi divanin qe je shtrir ! Ju keshtu jeni, jo mirnjohes ! Dhe kjo vërtetohet nga goja e te gjithe Amerikanofilave shqiptar ! INTERES_INTERES_INTERES_INTERES______>

I vete perjashtuar! Maska e GeNi_25
    Anëtarësuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    562
    Banoret e Irakut dhe Afganistanit ankohen nga terrori amerikan
    A e di se ç'thone intelektualet afgan dhe irakien? Po iku USA do ta kemi me te veshtire te mbajme rregull dhe qetesi. Po iku USA do te pelcasi lufta etnike midis shiiteve, suniteve dhe kurdeve. Ka mundesi qe pjesa veriore e Irakut te pushtohet nga Turqia sepse eshte USA ajo qe ne nje mase te konsiderueshme nuk ka lejuar kurdet te sulmojne kufirin Turk.

kurse ata qe ti i quan "terrorista" jan banues te cilet nga pamundesia per nje ardhme me te mir, kan kapur armet kunder okupatorit qe tua siguroj nje kafshat buke femiut jetim !
    Ti o Arpos nqs nuk je fondamentalist duhet te jesh ........

Po Korene, Japonine, Gjermanine Perendimore etj kush i beri nuk i beri pushtimi dhe administrimi AMERIKAN. Sot ne Korene e Jugut jane disa grupe qe kerkojne largimin e disa batalioneve amerikane, jane keta morra qe nuk ia dine per nder 49000 ushtareve amerikan te rene ne betejen e Korese.

O Shoku Fondamental, ti nuk e di se çdo te thote te jetosh ne nje shtet pa polica. E mban mend 97, s'kishte kembe polici. Dilnin bandat, keqeberesit dhe benin kerdine.

Nqs bota qe pas 90 (perpara kesaj te pakten kishte 2 polica) nuk do te kishte nje polic qe eshte USA (edhe pse ne disa raste ky polic ka hyre ne aksion me vonese ne disa te tjera nuk ka nderhyre) a e di se çdo te kishte ndodhur ne Somali, Bosnje, Kosove, Uganda, Irak, Kuvajt, Palestin etj.

Po kujt i thua....... Megjithate reflekto apo me sakte lexo ndonje gje i nderuar ..
    Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Belgjike
    Postime
    73
    hapeni linkun dhe ne fund te faqes mund ti beni stervitje Bushit

http://www.lepoint.fr/actualites-tec.../1387/0/300485

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Epo sa vjen e behet me interesante kjo teme

Loja më e re në internet, gazetari godet presidentin Bush me këpucë!

Ngjarja e dy ditëve më parë, kur një gazetar iraken qëlloi me këpucë presidentin amerikan Xhorxh W. Bush, ka ngjallur interes në mbarë botën.

Madje, një britanik krijoi në internet, një lojë me titull “Qëllo dhe frikëso”. Të apasionuarit pas kompjuterit, mund të marrin në shenjë shefin e Shtëpisë së Bardhë, duke e goditur me këpucë virtuale. Lojë është pritur shumë mirë, ndërsa janë regjistruar mbi 1 milion e 400 mijë goditje të sakta, në kokën e presidentit Bush.

Kliko me poshtë qe te luash lojën

http://www.lujeluje.com/swf/1-bushbootcamp.swf

/MediaShqip/
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    \Ju keshtu jeni, jo mirnjohes ! Dhe kjo vërtetohet nga goja e te gjithe Amerikanofilave shqiptar ! INTERES_INTERES_INTERES_INTERES______>

Mosmirenjohes je ti dhe kllapa jote! Dhe mos i fyej femrat shqiptare, o "patriot", per shkak te races se kuqe, qe as qe e di dhe as qe merzitet qe je ti gjalle diku - dhe bile te zhduk nga faqja e dheut me i ardhe mundesia.

Ja disa foto te refugjateve te 1999ts per me ta fresku memorjen

BESASHEHT Maska e PELASG
    Anëtarësuar
    11-12-2008
    Vendndodhja
    Në tokën e lashtë Pellazge
    Postime
    154
    Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    Ti je ai idealisti qe mendon per nje jete me te bukur ,per boten dhe shqiptaret ,shif ça shkruan ,une te provokova vetem me nje fjale ,e dija qe do te dilje te keto muhabete ,i njof ''kapacitetet me dy rreshta''.bravo me bere nder re ne gracken time ,ja kush je ti ne orgjinal.
    As qe e ke idene se kush jam une dhe cfare kapaciteti kam une,por normalisht dihet qe qeni qe leh nuk te ha,dhe ai qe meson politiken me ane te ofendimeve sic bete ju,normale qe ato gjera qe the ti do thoshte kur te humbiste duelin.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644

Cka ke shkru keshtu o i retarduar?
    Cka jane keto organizuese e dasmave ortodokso-sllave?
    Ti paske nevoj urgjent per trajtim psikiatrik.
    Une jam shqiptare e paster me lekure e me mendje e nuk jam si ti arabofil me mjeker te zeze e te shpifur dhe me tru bosh.
    Merreni me mend ,jeni tu krenu ju gjoret pse nje arab i zhgjebosur ka tentuar ta gjuaj Bushin me kepuce!! hahhah
    PO ,normalisht qe duhet te krenohuni me keto gjera banale ,sepse nuk keni me cka tjeter te krenoheni (pos me virgjereshat me cipe rigjeneruese qe do "keni" ne parajse), te mjeret ju por dine qe qesh mire ai qe qesh i fundit hahahahah
    Do ja tregon qejfin BABA BUSH HAHAHAHAHAHAHAHAHAH
    P.S edhe nese je veteran i luftes kjo nuk te ben me te mencur ,injoranti injorant mbetet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga MIRIAM : 17-12-2008 më 13:31

Faqja 15 prej 25 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shpërthen pas një zjarri makina e një gazetari
    Nga ^SHIU^ në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 64
    Postimi i Fundit: 20-01-2009, 07:58
  2. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-04-2007, 23:24
  3. Nje shqiptar, zgjidhet si gazetari me i mire grek
    Nga Shijaksi-London në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-03-2005, 16:53
  4. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 23-10-2004, 06:01
  5. Mazher Mahmood, gazetari që fut në kurth krimin shqiptar
    Nga Shijaksi-London në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-09-2004, 18:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •