Se di se kush duhet te shqetsohet ketu, ju apo ne ? Ne nje an Miriami martohet dhe organizon dasma katoliko-ortodokse (serb) per ta shtuar popullaten sllave, dhe ne tjetren i mir pret amerikanet me shpres qe edhe ata ti ngijn epshet e tyre me personat e komunitetit te saj ! Ti je personi i fundit qe mund te japesh keshilla ketu, mos harro se keshtu s'na ben nder veteraneve te luftes !
U me qene ti dhe ndonje kokerr si puna jote perfaqesusi dhe nderi i kombit tone na ka marre lumi .
Hajt se ma mirr me arab dhe per nanen dhe motrat e tuja ,jan ma te nershme kshu ,i shfyn epshet me pak ,se atje duhet me prit rrallen 1 burre 4 gra.
Idioter kete dini ju ca llafe te pista ,pse merr vetem ju dini me shajt ,rrace e qelbur.
A e di se ç'thone intelektualet afgan dhe irakien? Po iku USA do ta kemi me te veshtire te mbajme rregull dhe qetesi. Po iku USA do te pelcasi lufta etnike midis shiiteve, suniteve dhe kurdeve. Ka mundesi qe pjesa veriore e Irakut te pushtohet nga Turqia sepse eshte USA ajo qe ne nje mase te konsiderueshme nuk ka lejuar kurdet te sulmojne kufirin Turk.
Ti o Arpos nqs nuk je fondamentalist duhet te jesh ........
Po Korene, Japonine, Gjermanine Perendimore etj kush i beri nuk i beri pushtimi dhe administrimi AMERIKAN. Sot ne Korene e Jugut jane disa grupe qe kerkojne largimin e disa batalioneve amerikane, jane keta morra qe nuk ia dine per nder 49000 ushtareve amerikan te rene ne betejen e Korese.
O Shoku Fondamental, ti nuk e di se çdo te thote te jetosh ne nje shtet pa polica. E mban mend 97, s'kishte kembe polici. Dilnin bandat, keqeberesit dhe benin kerdine.
Nqs bota qe pas 90 (perpara kesaj te pakten kishte 2 polica) nuk do te kishte nje polic qe eshte USA (edhe pse ne disa raste ky polic ka hyre ne aksion me vonese ne disa te tjera nuk ka nderhyre) a e di se çdo te kishte ndodhur ne Somali, Bosnje, Kosove, Uganda, Irak, Kuvajt, Palestin etj.
Po kujt i thua....... Megjithate reflekto apo me sakte lexo ndonje gje i nderuar ..
Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!
hapeni linkun dhe ne fund te faqes mund ti beni stervitje Bushit![]()
http://www.lepoint.fr/actualites-tec.../1387/0/300485
Epo sa vjen e behet me interesante kjo teme
Loja më e re në internet, gazetari godet presidentin Bush me këpucë!
Ngjarja e dy ditëve më parë, kur një gazetar iraken qëlloi me këpucë presidentin amerikan Xhorxh W. Bush, ka ngjallur interes në mbarë botën.
Madje, një britanik krijoi në internet, një lojë me titull “Qëllo dhe frikëso”. Të apasionuarit pas kompjuterit, mund të marrin në shenjë shefin e Shtëpisë së Bardhë, duke e goditur me këpucë virtuale. Lojë është pritur shumë mirë, ndërsa janë regjistruar mbi 1 milion e 400 mijë goditje të sakta, në kokën e presidentit Bush.
Kliko me poshtë qe te luash lojën
http://www.lujeluje.com/swf/1-bushbootcamp.swf
/MediaShqip/
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Mosmirenjohes je ti dhe kllapa jote! Dhe mos i fyej femrat shqiptare, o "patriot", per shkak te races se kuqe, qe as qe e di dhe as qe merzitet qe je ti gjalle diku - dhe bile te zhduk nga faqja e dheut me i ardhe mundesia.
Ja disa foto te refugjateve te 1999ts per me ta fresku memorjen
Cka ke shkru keshtu o i retarduar?
Cka jane keto organizuese e dasmave ortodokso-sllave?
Ti paske nevoj urgjent per trajtim psikiatrik.
Une jam shqiptare e paster me lekure e me mendje e nuk jam si ti arabofil me mjeker te zeze e te shpifur dhe me tru bosh.
Merreni me mend ,jeni tu krenu ju gjoret pse nje arab i zhgjebosur ka tentuar ta gjuaj Bushin me kepuce!! hahhah
PO ,normalisht qe duhet te krenohuni me keto gjera banale ,sepse nuk keni me cka tjeter te krenoheni (pos me virgjereshat me cipe rigjeneruese qe do "keni" ne parajse), te mjeret ju por dine qe qesh mire ai qe qesh i fundit hahahahah
Do ja tregon qejfin BABA BUSH HAHAHAHAHAHAHAHAHAH
P.S edhe nese je veteran i luftes kjo nuk te ben me te mencur ,injoranti injorant mbetet.
Ndryshuar për herë të fundit nga MIRIAM : 17-12-2008 më 13:31
Krijoni Kontakt