Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 31
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-10-2006
    Postime
    241
    Ku ndryshojne keta nga nacionalistet tane forumor? Nuk do ti kishin zhdukur keta serbet menjehere po te kishin mundesine? Se di cfare gjeje tjeter duhet te me lidhe mua me serbet te them te drejten, kam pas i dashnore serbe iher e ikohe po ajo ka vite or ti.......

Citim Postuar mė parė nga zari Lexo Postimin
    Ku ndryshojne keta nga nacionalistet tane forumor? Nuk do ti kishin zhdukur keta serbet menjehere po te kishin mundesine? ....
    Ndryshojne ne thelb, shumica jone do ti kishte zhdukur serbet ne nje lufte te ndershme per jete a vdekje. Askush prej nesh me zemer fisnike nuk do vriste njerez te pambrojtur.
    e verteta dhe e drejta jane miq me te mire se edhe vete Platoni, miku im

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-10-2006
    Postime
    241
    Borebardha me 7 xhuxhat po thuaj ti?

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Ku ndryshojne keta nga nacionalistet tane forumor? Nuk do ti kishin zhdukur keta serbet menjehere po te kishin mundesine? Se di cfare gjeje tjeter duhet te me lidhe mua me serbet te them te drejten, kam pas i dashnore serbe iher e ikohe po ajo ka vite or ti.......

Ti " gospodine" ,nuk i njef serbet asnje pike(pos nese je i tille).Mundohesh te prezantohesh si moderat,por me ate cfare shkruan,prezanton veten si nje gomare qe nuk njef realitetin e aq me pak politiken.
    Dhe sa per dashnoren serbe edhe nje fjali per ty.
    Ato qe i "njef" neper shtepi publike nuk mund tu thuash dashnore.

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Or ti Zarivic kjo eshte ekskluzive per ty "јебени мјешанац".Besoj se e merr vesh mjaft mire gjuhen tende meme te qelbur.
    Edhe kjo Zarivic eshte pershendetje nga une "јеби Србија"
    Ik p*rdhu tani. "одјеби"
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white-knight : 15-12-2008 mė 13:51

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Plako grupzimet e tilla jane fajtore per krimet me te tmerreshme qe ka pare ndonjeher njerezimi. Nje shqiptar per mua nuk vlen automatikisht me shume se nje serb/grek/dreq shejtan. Une mund te kem shume here me shume te perbashketa me nje joshqiptar p.sh serb persa i perket parimeve/moralit/interesave/bindjeve politike etj. sesa me nje shqiptar si pune e ketij white-knight, dhe ne rast nevoje do ti dilja krah atij serbit qe ndan te njetat parime me mua para ketij boles me te cilin sme lidh asgje pervec faktit qe kemi lindur ne te njetin shtet. Sa per si rryme politike mendoj qe faktet flasin vete, nje ideologji e bazuar mbi urrejtjen/friken smund te jete kurre jetgjate. Bashkim.... nacionalizmi dhe patriotizmi e njejta gje??? Je i sigurt, mesa di une jane gjera te ndryshme po nejse ju e dini me mire.
    p.s jam anti-shqiptar e di e di..........
    sigurisht,nuk vlen per ty,por per nje shqiptar te vertete eshte ndryshe.

per mua 1 shqiptar vlen sa per 10 milione serbe,10 milione greke.te paret ishin servitori dei romani...servia>serbia,mjaft vone e kan nderruar emrin,vetem nje germe ndryshuan,nga turpi e bene,nese do benim nje perkthim besnik ne shqip serb=sherbetor,ose sherbyes,si te dush ti zaro...greket thjesht nje popull i ardhur nga siria.

sllav=skllav

shendet
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 15-12-2008 mė 14:19

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Citim Postuar mė parė nga Bashkim_Lecka Lexo Postimin
    sigurisht,nuk vlen per ty,por per nje shqiptar te vertete eshte ndryshe.

per mua 1 shqiptar vlen sa per 10 milione serbe,10 milione greke.te paret ishin servitori dei romani...servia>serbia,mjaft vone e kan nderruar emrin,vetem nje germe ndryshuan,nga turpi e bene...greket thjesht nje popull i ardhur nga siria.

shendet
    ky zari qenka que peshė...ku e di une se ēkerkon ketu...pasi po e njihka moraline shpirtin shqiptar dhe me e keqja na karahason me serbet ?

Mjera nene qe ju ka pjelle....I lutem Zotit, Zotit te madh qe njerzve te tille tua theje qafen....!
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Nė dritėn fosforike qė lėshojnė varrezat gjatė natės
    Postime
    1,008
    Plako grupzimet e tilla jane fajtore per krimet me te tmerreshme qe ka pare ndonjeher njerezimi.
    ēa thu mi lale ti? dėshira pėr krime ose dėshira pėr t'u mbrojtur kanė shkaktuar grupėzime, se mos janė nacionalistė ato mafiozė anė e kėnd dynjasė,

Ku ndryshojne keta nga nacionalistet tane forumor?
    ku ndryshojnė thua? si ore nuk ndryshojnė, po jan tėrėsisht tė ndryshėm, se kėta nacionalistėt "forumorė", vrasin serbė. Kapish?

nuk kam pare akoma ndonje shqiptar i ''gjate'' qe ja kalon ndonje serbi apo malazesi boshnjaku ....
    s'jam matur me serbė ndonjėherė, por heroi ynė paska qenė 2 cm mė i shkurtėr se una.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Testim : 15-12-2008 mė 14:36

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-10-2006
    Postime
    241
    Or testim or djal i mbare, partite dhe grupimet qe kane patur si filozofi udheheqje nacionalizmin jane fajtor per shkaterrimet, gjenocidet, dhe krimet me cnjerezore deri me sot besoj se jemi dakort apo jo, cme fut mafioze ne kte mesele? Vetem po te kesh edhe ti idhull Hitlerin athere varja skame cte them me. Dhe nuk e kapish fare po fare ama ku qendron ndryshimi midis nje nacionalisti serb dhe atij shqiptar, te dy lufte e urrejtje propogandojne...Shqiperia sot ndoshta me shume se kurre ka nevoje ti bashkangjitet familjes evropiane, pra liberalizmit, dialogut, bashkepunimit etj. kta debilat me probleme mendore duan te na kthejne nje shekull mbrapsh. Ah ju ****** trute ju ******. Shqiperia nen jush do te ishte si Serbia nen Miloshevicin, nejse fakti qe shumica nga ju ka IQ-un e nje gomari te ngordhur me ngushellon dhe qeteson jashte mase. Bashkim ca te them une ty, ti dukesh qe nga avatari ca mendimesh ke, white koqja coja sateme ato llafe se si marr vesh.

p.s jam agjent i udb-se mos ma vini re.

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga dias10 Lexo Postimin
    NO COMMENT

Cfare race e bukur jemi. Padyshim, me e bukura ne bote.

Te gjithe ne kete foto lirisht do te mund te sfilonin ne ditet e sotme, ne pistat me famoze te botes.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Gjergj Kastrioti ndikoi ne rrugen e qyteterimit europian
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 04-06-2006, 17:35
  2. Gjergj Kastrioti-Skenderbeu dhe Kosova
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-03-2006, 02:19
  3. Historia kombtare
    Nga llokumi nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 14-02-2003, 20:51
  4. Major Gjergj Vata
    Nga Albo nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-12-2002, 20:31
  5. Gjergj Kastrioti-Skenderbeu
    Nga Kallmeti nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 17-08-2002, 14:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •