Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga RinorZ Lexo Postimin
    Mendi...
    Sic duket e ke keqkuptuar pyetjen time...

Nuk te thashe une se BDI, apo PDSh ka qeverisur me mire...pasi as qe me interesojne...

Por desha te te them se, mbrenda UShT-se, eshte nje mekanizem e cila gjithnje lufton per imazh te rrejshem...
    Edhe, pre e atij imazhi jane mu vete studentet...
    o cun ketu neve bem krahasime mes dy partive se cila ka punuar me shume per USHT-en !!!

Me thuaj ti mua cila eshte ne favor te studentve qe ne kohen e BDI-se ka pasur 3 fakultet dhe dy shkolla te larta, kurse prej periudhes 2006- 2008 PDSH USHT-en e ngriti ne kembe te verteta me 13 fakultet dhe 93 drejtime gjithashtu vlen te permendet se hapi qendren klinike univerzitare!!!
    Tash pasi qe u rikthye BDI ne qeveri buzheti i USHT-es u gjysmua dhe tani shumica e profesorve do te jen te detyruar te largohen.

Shnet.
    Sui generis

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    PARIMISHT:: As qe me habit ky fakt.

Shqiptaret ne qeveri (qofte BDI, qofte PDSH) jane vetem kukulla. E kam thene sa e sa here qe partite shqiptare ne qeverite e shkijeve jane pjesemarrese, jo partnere koalicioni.

Edhe Ali Ahmeti ka qene pjesemarres i qeverise se LSDM-se ne kohen kur u zyrtarizua USHT, dhe normalisht qe shefi i tij merr vendimet. Dmth Cervenkovski.

Por, meqe tani Ali Ahmeti eshte ne qeveri me Gruevskin, Cervenkovskit nuk i vie keq te thote nja dy fjale per yzmetqarin e djeshem. Cervenkovskit i duhet yzmetqar i ri shqiptar, dhe normalisht qe do sulmoje Ali Ahmetin, per t'iu bere simpatik Menduhit, ose kundershtareve te tjere te Ali Ahmetit.

Ne kohen kur u be zyrtarizimi i USHT-se, opozita DPMNE dhe PDSH rrihnin tenxhere e fishkellenin bylbila neper kuvend.

ME SHUANI NJE KURIOZITET JU QE MBRONI PDSH: A u besoni fjaleve te Cervenkovskit sa i perket temes ne fjale. PO ose JO?

Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Aliu na mori fytyrën në çdo aspekt përball fqinjëve tanë shqiptar.
    Kush jane fqinjet shqiptare o RaPSouL??
    Ndryshuar për herë të fundit nga Alienated : 16-12-2008 më 02:41
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

shqiptari Maska e faruk_01
    Anëtarësuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Crvenkovski le te shetis dhe le te shkoj m'k.....
    O Sa mir t'jesh Shqiptar...

Anëtarësuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Citim Postuar më parë nga RinorZ Lexo Postimin
    Nese ty te duket veshtire te hapet nje fakultet...e te krijoshe kuadro eshte e lehte, atehere po t'a jap nje shembull...

Cdo fshat Serb ne Kosove, ka gati nga nje fakultet...
    Por...ato fakultete aq nxjerrin kuadro te forta, sa qe nje student i gjuhes Angleze, nuk dine nje fjali te te perktheje sic duhet...

Hmmm...kesaj here sic duket, ti bere vetem nje post me shume...ok S'ka dert!!!
    +1 Post

Ps. Ilirida eshte duke krijuar kuadro jo te mira, kjo eshte ajo cfare dua te them krejt ne fund!!!

Pasi edhe une jame vete pjese e ketij kuadri...
    jo ndoshta un jam i nder ata qe nuk luftojme per postime (sia vlen shume menyr e ulet),,,,,ate mund te shohesh edhe vet nga regjistrimi 2006 kam 400 postime,, kam postuar aty ku eshte desht me shume....
    kalojme tek tjetar askush uk mohon se nje kuader mirefilles eshte i vlershem dhe i duhur po pa mohuar ate qe nje hapje faulteti qenka lehte edhe ate shume lehte.....duke pasur para sysh shetin sllavo maqedon qe dita dites ulet buxhetin per cdo gje qe prek shqiptaret,.,,,

Anëtarësuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    vellezer de dashur te gjithe ne e dime por duhet te kuptojme se kush eshte Crvenkovski ai me kto deklarat edhe njeher vetem vulos tentimin per percarjen e shqiptareve ne te njejten intervist ai thote se per ngjarjet e gostivarit ishte pergjegjese pdsh madje hapjen e UT e paska bere ai, ju lutem nuk ia vlen te komentohet Crvenkovski njeriu me gjak pires pas milloshevicit, andaj kujdes se tashme ai ndoshat cdo dite do te dale me interevista te ngjajshe duke menduar tna afrohet neve se gjoja ai qenka shume i mire dhe paska kontribuar per shqiptaret,,, dihet forte mire kush eshte ai..andaj duhet ta ket KOT

i/e regjistruar Maska e RinorZ
    Anëtarësuar
    08-06-2008
    Postime
    325
    Hmmm...

Neyse...kerkova dicka tjeter te debatohet, ndersa me lypset te beje krahasime ne mes partive...

Ok...Sidoqofte...
    Mund te jap vetem mendimin time, mbi ate cfare mbizotreon tashi ne UShT, e jo te beje krahasime te periudhave te ndryshme, pasi as qe n'a duhet kjo, e as qe do te kemi dobi prej kesaj...

Ps. Sa i perket artikullit ne fjale, pajtohem plotesishte me mendimin e Farukit...
    Cervenkovski, as qe deshiron te i'a deije per UShT, e lehe mo te legalizoje ate...

Mendoj qe legalizimi...si dhe krejt struktura e UShT, nuk mund te quhet merite e nje partije, apo e ndonje individi...por e gjithe shqipetareve te Maqedonise...konkretishte atyre te Tetoves!!!

Kjo eshte kjo...pa marre parasyshe cfare flasin te tjeter!!!

KLM...

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •