Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    mire salihu genjen e mashtron, dhe ti niemand "genjehesh" e "mashtrohesh", çfare ke me te tjeret qe nuk duan te genjehen, te mashtrohen e ta hajne sapunin per djathe?

ik ere, se je vetem nji sozi brariste, sa per te mbush numrin ne kete forum ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2002
    Vendndodhja
    N.Y.
    Postime
    660
    O dujsi prape ti duke ngritur pluhur. Po si nuk hoqe dore o njeri.Saliu beri nje deklarate, dhe UNE i besoj atij. Do te behet nje kerkese zyrtare thote. Dhe kjo tregon se jane pjekur disa kushte ( merite e qeverisjes se sotme ) per kete kerkese. Pyes veten pse dujsi me shoke e kane inat europen......I thirra vetes jo mor jo nuk kane inat europen po kane inat Saliun. Dhe per hir te ketij inati o burra te bejme politike antieuropiane. Sa largpames i kemi ne politikanet e opozites, padronet e dujsit me shoke.........!

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar më parë nga beni67 Lexo Postimin
    O dujsi prape ti duke ngritur pluhur. Po si nuk hoqe dore o njeri.Saliu beri nje deklarate, dhe UNE i besoj atij. Do te behet nje kerkese zyrtare thote. Dhe kjo tregon se jane pjekur disa kushte ( merite e qeverisjes se sotme ) per kete kerkese. Pyes veten pse dujsi me shoke e kane inat europen......I thirra vetes jo mor jo nuk kane inat europen po kane inat Saliun. Dhe per hir te ketij inati o burra te bejme politike antieuropiane. Sa largpames i kemi ne politikanet e opozites, padronet e dujsit me shoke.........!
    he mer edhe ti, nuk te ngarkon njeri me pergjegjesi se "beson" ne genjeshtrat pa mbarim te salikes ... as nuk po te kerkon njeri qe te jesh i pa-anshem ...

mbaje me nder antarsine ne aradhen e ndihmesave te edukimit braristo-fahristo-punist ketu ne forum ...

duhet te jesh edhe i pashem, se i zgjedhin komunistat komisaret ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2002
    Vendndodhja
    N.Y.
    Postime
    660
    ......me ke bere te qesh o dujsi.....nejse fjale te dala ne inat e siper. Ej , nje keshille, kur flet pak flet sak. ( ej midis nesh, sa per kuriozitet, cfare inati personal ke me Salen? Po ma the nuk do te te ngacmoj me.....)

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    O shoku po na trego keto kushtet qe ka plotesuar qeveria per te aplikuar per ne BE.
    Me 120 € rroge ne muaj don te hysh ne Europe?
    Ah po se desh harrova.Po luftojne korrupsionin..
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2002
    Vendndodhja
    N.Y.
    Postime
    660
    O lec nuk e di nga flet ti po 120 euro rroge nuk ka. Pastaj eshte e kote tu mbushesh mendjen juve. Jeni shume te indoktrinuar ose te paguar.......E kupton o miku shoku. Hajt pra te paca!

***VIP***
    Anëtarësuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    Mire qe do aplikojme po a kemi ndonje shprese qe do pranohemi? Se aplikime mbush sa te duash. Me veprimet e fundit te Saliut (Ligji i dosjeve dhe kodi zgjedhor) duket se partneret nderkombetare nuk jane aspak te kenaqur. Atehere lind pyetja: Me cmendje presim ne qe te pranohemi ne BE?
    Nuk mendoj se te veprosh kunder udhezime te faktorit nderkombetar rrit probabilitetin e pranimit ne BE.
    Moderator, e di vet ti...

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    O lec nuk e di nga flet ti po 120 euro rroge nuk ka. Pastaj eshte e kote tu mbushesh mendjen juve. Jeni shume te indoktrinuar ose te paguar.......E kupton o miku shoku. Hajt pra te paca!
    Shoku nderro drogen.
    Per çfare pagese o doktrine po flet?
    Jetoj ne Itali dhe kam 18 vjet qe mbaj familjen ne Shqiperi me buke.
    Une kam prinder ne Shqiperi.Mbas 30 vjet pune fabrike marrin 7000 lek pension dhe 2000 leke perkrahje sociale.

Fol per rezultate e arritje nese je i zoti e mos u kap me mua.Une nuk merrem me personin tend.
    Na shkruaj ketu se çfare rezultatesh kane arritur e ne çfare liveli mireqenie jemi ne shqiptaret.Nuk me interesojne partite por fati i prinderve te mij dhe shumices se shqiptareve.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 500
    Postimi i Fundit: 16-10-2009, 14:46
  2. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  3. Përgjigje: 116
    Postimi i Fundit: 17-10-2007, 23:58
  4. Debat mes anti liberalëve dhe liberalëve
    Nga liridashes në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26
  5. Janullatos: Nuk ka përparim me djegien e kishave dhe xhamive
    Nga Jesushaus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 08-04-2004, 07:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •