Emri Shqiperi ngerthen nje emocion te madhe te mbrendeshem te shqiptaret por edhe emri Albani eshte emer i mire pasi ka nje domethenje shume te vjeter e cila i identifikon shqiptaret ne arenen nderkombtare te dy emrat jane Ok
Emri Shqiperi ngerthen nje emocion te madhe te mbrendeshem te shqiptaret por edhe emri Albani eshte emer i mire pasi ka nje domethenje shume te vjeter e cila i identifikon shqiptaret ne arenen nderkombtare te dy emrat jane Ok
Unë propozoj emrin e shtetit:
Pellazgoilirikoalbanoshqiperia
ndërsa emrin e popullit
Pellazgoilirikoalbanoshqiptar
alibaba sa gje e gjate re: nga e gjithe ajo mbaj mend vetem fillimin![]()
La vita è bella...
Sipas mendimit tim emri Albania nuk na pershtatet dhe aq shume. Albanet ishin vetem nje fis.Per mua mjafton S H Q I P E T A R.
karkaxholli,
Ktheu në klasë të V dhe mëso pak për Historinë e Popullit Shqiptar, apo nëse rastësisht ke grisur këtë libër, në seksionin e historisë së forumit, anëtari Darius, ka postuar botimin e librit më të ri të historisë së kombit tonë.
Shfletos dhe mëso diçka!
Historia e Popullit Shqiptar
My silence doesn't mean I am gone!
akoma nuk e paskeni zgjedhur emrin,
une propozoj "Arnavutlluk", meqe na quajne keshtu "vellezrit" tane turq.
Populli e quan veten si ti doje qefi dhe rrethanat historike. Tani ka qefin shqiptar, dje arber.
Pse te mos quhemi majmune meqe vijme nga majmunet ?
Albane nuk ka prova ta kemi quajtur ndonjehere veten, arber apo arb'n po, kurre alban. Albanet ishin nje fis ilir ne kruje-mirdite qe u transformua ne arber e arb'n kur filloi te percaktoje gjithe te tjeret.
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Krijoni Kontakt