"Nuk dua më filma që të më çojnë shumë larg. Sepse të premten dhe të shtunën më duhet të stërvis skuadrën e basketbollit të djalit tim Homer"- thote aktori
Richard Gere nuk ndihet më një djalosh. Madje nuk e gjen mw veten nw rolet e meshkujve joshws. “Kam provuar të sillem si djalosh, por është e pamundur; tani më mungojnë shumë gjëra. E kam kuptuar edhe vetë”- ka deklaruar aktori për të përjavshmen 'Donna Moderna'. Ai pranon se tani ndihet shumë më mirë në rolin e babait.
I martuar me Carey Lowell, Gere tregon një lidhje të fortë me familjen. “Vitin e fundit kamë punuar shumë jashtë shtëpisë. Ka qenë një lodhje fizike dhe psikologjike. Kështu, tashmë, çdo herë që pranoj një punë, më parë e diskutoj me familjen. Nuk dua më filma që të më çojnë shumë larg. Sepse të premten dhe të shtunën më duhet të stërvis skuadrën e basketbollit të djalit tim Homer"- ka rrëfyer ai.
Dashuria ka qenë gjithnjë një konstante në filmat e tij; nga 'American Gigolò' te 'Pretty Woman', e deri në punën e fundit 'Come un uragano', që del në 19 dhjetor.
Në film Gere interpreton rolin e një kirurgu plastik të njohur, në krizë, i cili në kohën që rri i strehuar në një hotel për të zgjidhur një problem gjen dashurinë:
“Jeta ka gjithnjë një shans të dytë; nëse nuk do të ishte kjo, atëherë do të ishte një katastrofë. Secili prej nesh, edhe kur bën një zgjedhje që duket përfundimtare, ka mundësi që të ndërrojë rrugë”- e mbyll rrëfimin e tij aktori.
Krijoni Kontakt