na kan bere koken edhe na kan rrit me 100 halle probleme
e vertet por nuk mund te thuash se une e dua vjerren.
kam degjuar edhe nje shprehje nga vjerrat se e kam nusen si shoqe,si vajzen time
dhe pas nje fare kohe jane kap prej "flokesh"
vjerren nuk mund te thuash qe e dua si nonen time
e respektoj si vjerr dhe per moshen qe ka.
vjerre+ nuse nuk duhet te ngatrrojne rolet , cdo gje ka vendin e vet.
Jeto sot se neser nuk i dihet
iihhh pune grash mo. Shume te prira jane grate per muhabete e zenka KOT ME KOT. Me plasin bre, lypin rreh...
Edhe gruaja me e keqe nese do jete vjehrra ime, jam shume e sigurt qe une do ta kaloj mire me te, flm Zotit qe kam nje karakter te tille, qe nuk uli veten me zenka PALIDHJE!
**** ** ** ***** ** ***!
Hala nuk e caktuat kush eshte fajtore a?
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Nje fjale e urte popullore thoshte: Dy gjela ne nje kotec nuk rrojne.
Une per vete e kam ndryshuar ate shprehje. Mendoj se eshte me e sakte te thuhet: Dy pula ne nje kotec nuk rrojne.
Moderator, e di vet ti...
Nuk e di cfare mendoni per nje situate te nje mikes time. Ajo punoi per vite te tera martese te fitoj respektin e vjerres se saj. Vertet, pas vitesh, marredhenia e tyre arriti deri ne ate pike sa e vjerra ta donte e vleresonte me shume edhe se vajzen e saj. Por kjo gje pati nje cmim te shtrenjte per tu paguar prej saj. Gjate gjithe periudhes se marteses perballej vazhdimisht me egersine dhe xhelozine e prinderve te saj. Edhe pse ajo u shpjegonte pozicionin e saj ne familjen e burrit ata kurre nuk pranuan ta kuptonin deri ne mohim te plote te saj. Nuk kam njohur ndonjehere situate me komplekse e te veshtire.
jep shum e prit pak thon te ne ....vjerra duet respektu .....askush s'jeton 100 vj fjala e mir mbetet....kam dy djem dhe nji dit me shaka i pyeta nese me rref nusja qka i beni ju dy djali i vogel tha mami ty s'guxon me te fol e ku me te rref ..i madhi tha ....MAMI RRI URT EDHE TI .....![]()
if love is the answer, could you rephrase the question?
kur i mendoj keto gjera se si nxiten urrejtjet ndermjet , Vjehrres dhe Nuses....ahhahaha , me keshet me ment e tyre edhe them Shyqyr qe s'jam Femer , kjo me ben shum te lumtur.
Krijoni Kontakt