Pak me perpara kam bere pak gallat ke kjo tema,por tani po flas me me pak seriozitet
Un per vete kam jetuar 4 vjet me vjerren dhe kemi shkuar nuk mund te them shum shum mire por jemi kuptuar dhe kemi shkuar mire....edhe prindrit me kan thene qe vjerren apo vjerrin duhet ti respektosh ,se mendo nje dite do behemi dhe ne me nuse (vllain e kisha beqar ne ate koh)dhe mendo sikur nusja te sillet keq me ne si do te vij ty si kunat qe je ,e jo me ne si vjerr dhe vjeherr,dhe te them te drejten kto fjal i kam patur gjithmon parasysh,dhe nuk jemi grindur ...por ne ate koh kam degjuar(flas ne kohen e xhaxhit) dhe shum femra qe thonin e dua vjehrren si mamin tim ,te them te drejten kte se kam then asnjeher dhe sot nuk e them ...sepse si nena jote nuk te behet vjehrra sado mire te shkosh.....ne ate kohe nuk kisha dhe kunat te martuar ne shtepi .d.m,th.dhe nje nuse tjeter ne shtepi ,sepse kur je me shum kurora ne shtepi vijn konfliktet midis vjerres dhe nuseve...kurse sot ka ndryshuar koha ,vet cifti e gjen zgjidhjen, dhe kush ka dhe mundesit blejn nje apartament dhe i japin nje zgjidhje jetes se tyre ,ndersa ato qe jetojn me vjerrat duhet me pak dipllomaci me vjerren dhe e ke mire dhe me burrin,por edhe vjerrat duhen qe mos te nderhyjne ne jeten e ciftit sepse acarohet gjendja me keq ,sepse ka djem qe degjojne mamin,dhe fillon sherri me nusen ,po ka dhe djem qe degjojne nusen dhe fillon sherri me mamin,dhe qe te dyja kto nuk me pelqejne prandaj them duhet pak buzqeshje nga te dyja palet dhe cdo gje shkon mire ,pa konflikte
Dhe une per vete kam 2 vajza te martuara dhe nuk nderhyj ne jeten e tyre private sepse perderisa jan bashk duhet qe jeten ta perballojne bashk ...per vete i uroj qe te ken shendet dhe harmoni ne familje ,kjo eshte e rendesishme per mua,se te tjerat i rregullojne vet,dhe ne qoftese duan ndihme i ndihmoj sa kam mundesine,jam dhe pak vjerr jo me te vjetren por jam me kohen
Pak humor

Kam dhe nje djal por akoma nuk eshte per nuse si ka ardhur koha akoma
Lum ajo nuse gje do hyj ne shtepin time se do i mesoj jet note se vdes dhe un icik per jet note ...hahahahahahah
Krijoni Kontakt