Close
Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 138 prej 138
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-05-2006
    Vendndodhja
    afėr kojshisė
    Postime
    228
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Avash mo avash se edhe vetem shpi-shkolle nuk do benim neve. Kush do te mesoj - meson edhe pse shkon ne diskoteke, pse iken nga ndonje ore mesimi apo se kalon kohen ne internet....
    Une s'kam pas bere fare mungesa ne shkolle, madje sa here tallej mesuesja kujdestare e me thoshte: po rri ndonje dite ne shpi edhe ti qe te vej ca "m" te emri jot ama, kur behej fjale per te lene mesimin gjithe klasa, isha gati.... nuk i kame lene kurre vetem haha!

E t'a them me plot bindje qe nuk jam penduar aspak, librat aty ishin. Njeriu ka nevoje per pak defrim e mbi te gjitha per cik jete shoqerore, sidomos ne moshen e gjimnazit.
    Po, kleadoni, "librat aty jane", po koha iken e s'kthehet ma. Vjen nji kohe qe s'ke mundesi te mesosh, se dalin probleme te tjera, keshtu qe " KUR KISHE MUNDESI TE MESOJE , NUK DOJE, TASH, DO TE MESOSH, PO S'MUNDESH". Ta keni parasysh kete thenie te vjeter te urtesise popullore. Nuk thote njeri qe te heqesh dore nga defrimet ne gjimnaz, po ēdo gja ne kohen dhe vendin e vet. Jeta asht e gjate e do defresh e vuash se jane bashke, po s'ke me pas para, se prinderit s'jetojne gjithmone qe t'japin para tani.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BROZALINI : 30-08-2011 mė 05:28

Citim Postuar mė parė nga BROZALINI Lexo Postimin
    Po, kleadoni, "librat aty jane", po koha iken e s'kthehet ma. Vjen nji kohe qe s'ke mundesi te mesosh, se dalin probleme te tjera, keshtu qe " KUR KISHE MUNDESI TE MESOJE , NUK DOJE, TASH, DO TE MESOSH, PO S'MUNDESH". Ta keni parasysh kete thenie te vjeter te urtesise popullore. Nuk thote njeri qe te heqesh dore nga defrimet ne gjimnaz, po ēdo gja ne kohen dhe vendin e vet. Jeta asht e gjate e do defresh e vuash se jane bashke, po s'ke me pas para, se prinderit s'jetojne gjithmone qe t'japin para tani.
    Nuk me ke kuptuar. Kur thashe librat aty jane nuk nenkuptoja qe duhet te mesosh kur te te duhen gjerat por qe ti pasi ben defrimin kthehesh ne shpi edhe ulesh meson.
    Dmth, kur iknim nga oret e mesimit, normalisht ato lende qe linim duhet ti mesonim vete, pa shpjegimin e mesuesit ndaj ishte pak me e lodhshme, por ama librat aty ishin.... ate mesim qe do degjoje qysh ne klase do e mesoje vete ne shpi.

Ne kete kuptim e kisha, qe kush do te mesoj, pasi ben qejf ato 2-3 ore me shoqerine, kthehet ne shpi e ulet mbi libra duke mesuar. Duke patuar parasysh se sa pak jam defryer ne vitet e universitet, them 100 here shyqyr o Zot qe ne gjimnaz benim ndonje ikje nga mesimi e ndonje eskursion.

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anėtarėsuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Zakonisht nuk beja shume mungesa por pergjithesisht kur lija mesimin lija ose oren e pare ose ate te fundit.

oren e matematikes e lija rregullisht por kurre nuk beja 20%

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Shijak
    Postime
    848
    sa per shkollen e mesme dhe gjimnazi kurre nuk i kam lene oret por ne universitet i shoh nganjeher si gallate por shume te demshme por sigurisht qe thyerja e rregullave per te shkuar ne kafe me shijon gjithmone ahhah

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    kete si ma prute ne mendje kur e lexova mu kujtua ikjet ne gjimnaz krjet klasa nganjhere ...ka qene interesant kam qene nxenesi me i mire ne klase e mua me thonin ti do te shkruash atye nje leter qe kemi ikur nga mesimi per keto arsye hahahaha

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Ne kete teme, nese ju theme qe kur nuk kam ikur nga oret e mesimit me siguri nuk do me besoni!
    E vetrtet eshte kur skam ikur,por me ka ndodhur te vonohem oren e pare
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Njehere ne oren e artit, njeri tha se profesori mungon sot, dolem e gjithe klasa jashte te bejme gallate. Kur pas pak doli profesori i artit me ditar, duke na i thirrur emrat e perfundoi tremujorin me nje njesh 1 meter dhe te theksuar, sa mire qe ishte tremujori i pare lol
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-03-2009, 13:03
  2. Feja e shqiptarit
    Nga plumbi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 280
    Postimi i Fundit: 15-11-2008, 13:37
  3. Njė dite do t'i kujtoni kėto qė po ju them
    Nga qorri_30 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-09-2006, 11:47
  4. Cilat jane hapat e mesimit te Linux o/s???
    Nga Miremengjes nė forumin Pėrdoruesit e Unix
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 07-09-2005, 20:37
  5. Nje shkrim i fshire...
    Nga deshmuesi nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 304
    Postimi i Fundit: 04-08-2005, 12:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •