Close
Faqja 6 prej 14 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 138
    .................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    ua gjithe kjo goce me shkolle te larte ,merreshe me kamarier
    Saura shkolla e lart nuk te bene aristokrat. Jane mundesit dhe menyrat e te vepruarit ato qe te bejn te jesh dikush jo universiteti. Sepse si ti edhe une e di mire qe edhe me universitet mund te punosh si badante ose pastruese shtepish. kamarier eshte nje pune si te gjithe te tjerat mjafton qe njeriu te vlersohet per ate qe bene edhe te jet i kenaqur.Ne jete nuk vlen nje titull shkencor por vlen vet stili jetik, menyra si e kryen jeten. Mund te jete nje vajz me shkoll te lart por nese mua nuk me bene te ndjehem mire une do pranoja ate me 8 vjecare qe mbase do isha me i qet ne jet...
    Universiteti vlen shume eshte nje patent per nje pune me prestigjoze por pa mundesi universiteti eshte nje patent qe ka kushtuar shume por nuk vlen asgje. Dinjitetin e njeriut nuk mund t a kritikoj universiteti por karakteri i tij.
    Saura me habit menyra se si i koncepton gjerat ti ne fakt prisja dicka me shume nga menyra e te arsyetuarit tend
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    Saura shkolla e lart nuk te bene aristokrat. Jane mundesit dhe menyrat e te vepruarit ato qe te bejn te jesh dikush jo universiteti. Sepse si ti edhe une e di mire qe edhe me universitet mund te punosh si badante ose pastruese shtepish. kamarier eshte nje pune si te gjithe te tjerat mjafton qe njeriu te vlersohet per ate qe bene edhe te jet i kenaqur.Ne jete nuk vlen nje titull shkencor por vlen vet stili jetik, menyra si e kryen jeten. Mund te jete nje vajz me shkoll te lart por nese mua nuk me bene te ndjehem mire une do pranoja ate me 8 vjecare qe mbase do isha me i qet ne jet...
    Universiteti vlen shume eshte nje patent per nje pune me prestigjoze por pa mundesi universiteti eshte nje patent qe ka kushtuar shume por nuk vlen asgje. Dinjitetin e njeriut nuk mund t a kritikoj universiteti por karakteri i tij.
    Saura me habit menyra se si i koncepton gjerat ti ne fakt prisja dicka me shume nga menyra e te arsyetuarit tend

Vallaj shyqyr qe me ke hap syte se nuk e dijsha ,ēuno di me bo gallate ti apo jo ?
    Kur te mesosh te arrish te me kuptosh mua atehere me cito ...
    Djali im ka mbaruar per hoteleri ,shihi pak ato kukllat nga fundi ,kam shkel syrin dhe kam qit gjuhen ,hajde lali rritu dhe hajde te shkrush ketu ,kur nuk e kupto humorin ben figure me te mire te mbyllesh gojen ,kursei keto moralizma me mua ....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga saura : 20-10-2009 mė 09:40
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Vallaj shyqyr qe me ke hap syte se nuk e dijsha ,ēuno di me bo gallate ti apo jo ?
    Kur te mesosh te arrish te me kuptosh mua atehere me cito ...
    Djali im ka mbaruar per hoteleri ,shihi pak ato kukllat nga fundi ,kam shkel syrin dhe kam qit gjuhen ,hajde lali rritu dhe hajde te shkrush ketu ,kur nuk e kupto humorin ben figure me te mire te mbyllesh gojen ,kursei keto moralizma me mua ....
    Bej figur me te mire nese nuk shkruaj!
    Fillimisht nuk dua te gdhend inteligjencen tende sepse eshte e pagdhendur por ajo qe dua te citoj me shume se gjithash eshte se mua nuk ma ndjen fare te bej figur sidomos kur behet fjal per chate dhe forume as qe e marr inisiativen. Jemi te dy per te njejtin qellim ketu te kalojm kohen une shpreha opinioni tim dhe ti the tendin.
    Sinqerisht nuk te shkruajta qe ti te hapje syt sepse fakti jot eshte tragjik ti fle edhe me sy hapur hahahahahahahahhaha
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    Bej figur me te mire nese nuk shkruaj!
    Fillimisht nuk dua te gdhend inteligjencen tende sepse eshte e pagdhendur por ajo qe dua te citoj me shume se gjithash eshte se mua nuk ma ndjen fare te bej figur sidomos kur behet fjal per chate dhe forume as qe e marr inisiativen. Jemi te dy per te njejtin qellim ketu te kalojm kohen une shpreha opinioni tim dhe ti the tendin.
    Sinqerisht nuk te shkruajta qe ti te hapje syt sepse fakti jot eshte tragjik ti fle edhe me sy hapur hahahahahahahahhaha

e di si eshte puna ,une nuk dua te flas me njerez pa tru ,as te kam vlersuar ndonjehere per inteligjence ,te kam pershendetur per respekt sepse me ke pershendetur ,po paskam bere gabim ,nuk i jepet kofidence te gjithe idioteve qe dalin ne forum ,jo per ndonje gje se ēa do te bejne ,po marrin kot ,i hu vetja ne qef shume si ne rastin tend ,poverino ....
    te lutem mos me pershendet me ,se me hap barkun....

Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    e di si eshte puna ,une nuk dua te flas me njerez pa tru ,as te kam vlersuar ndonjehere per inteligjence ,te kam pershendetur per respekt sepse me ke pershendetur ,po paskam bere gabim ,nuk i jepet kofidence te gjithe idioteve qe dalin ne forum ,jo per ndonje gje se ēa do te bejne ,po marrin kot ,i hu vetja ne qef shume si ne rastin tend ,poverino ....
    te lutem mos me pershendet me ,se me hap barkun....
    Saura nuk ke arsye pse me ofendon keshtu spo te ofendoja thjesht shaka ishte. Po te flas ne kete menyr sepse je nje qe meriton respekt dhe nuk dua te abuzoj me fjal te teperta. Kam menyren time ne te bashkangjitur shkronjat ndoshta jane ironike te tepruara por jo ofenduese sa keto te tuat.
    Cdo me shtynte te me hypte vetja ne qejf pikerisht ne forum, te kuptoj je e nevrikosur sepse e ke perzemer forumin ti ndersa une me pak se ty. Te them qe di ti ndaj njerzit dhe prandaj ja vlen pak te pergjigjem ne menyren tende.
    "ndodh qe njerzit inteligjent te ken dinjitet budallenjve nuk u mungon asnjeher" fjal e urt kjo por nuk eshte per ty. Mqs mu lute nuk te peshendes me se mund ti ndodh ndonje gje atij barkut tend. Mos me ofendo me keshtu po te lutem une tani mos me bej qe te jem nje idiot i vertet.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    ua gjithe kjo goce me shkolle te larte ,merreshe me kamarier
    Ai ishte flori djale. Shume i kulturuar Me shkolle ishte. Lokalin e kishte te familjes. Punonte pasdite. Dhe te dashuren e kishte shume te mire.

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anėtarėsuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933
    Ishte nje ditlindje a pervjetor se vdekjes enverit(se mbaj mend mir),mungonte nje zysh e krisem e ikem lam 4 ore e te gjith tek liqeni artificial ku morem nje bark me qera e uxhym me lopata tu remu.Ja kalum shum bukur
    Te nesermen profesori Organizimit kujdestari klases dhe nendrejtori na bon mbledhje per me qit organizatoret .
    Dolem te gjith e ne fund profesori Organizimit na muti mnjisha.kush i rikuperote mo ato nota?
    Ne si raprezalja i njitem facen e registrit e te fletores personale ku rishkrute notat me vinovil.....
    Si perfundim komunisti hoqi dor.

Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga cherry Lexo Postimin
    Ai ishte flori djale. Shume i kulturuar Me shkolle ishte. Lokalin e kishte te familjes. Punonte pasdite. Dhe te dashuren e kishte shume te mire.

Sa mire qe me sqarove ,ngaqe ti me njeh gjithandej ,doja te thoja qe dhe une te njoh ,bera pak shaka mami D....

S'kam lene asnjehere ore mesimi. Sinqerisht kjo eshte per te qare. lol

maraklije Maska e bombona
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    S'kam lene asnjehere ore mesimi. Sinqerisht kjo eshte per te qare. lol
    qe te mos qash shko perseri ne shkoll te mesme e leri te gjitha oret e keshtu qesh heheehhehehhehe
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

Faqja 6 prej 14 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-03-2009, 13:03
  2. Feja e shqiptarit
    Nga plumbi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 280
    Postimi i Fundit: 15-11-2008, 13:37
  3. Njė dite do t'i kujtoni kėto qė po ju them
    Nga qorri_30 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-09-2006, 11:47
  4. Cilat jane hapat e mesimit te Linux o/s???
    Nga Miremengjes nė forumin Pėrdoruesit e Unix
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 07-09-2005, 20:37
  5. Nje shkrim i fshire...
    Nga deshmuesi nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 304
    Postimi i Fundit: 04-08-2005, 12:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •