Close
Faqja 5 prej 14 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 138
    i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Ikjet nga orėt e mėsimit? Hm? Kjo ishte njė nga specialitetet e mia!
    S'mund tė alonte dita e tė mos ikja nė njėrėn nga orėt e ditės; kjo varej krejt nga disponimi. Por nė shkollė tė mesme kryeishtė gjatė katėr viteve isha nė ndėrrimin e pas ditės! Kishim njė burektore aty nė oborrin e shkollės dhe kur babai kishte ardhė njė herė, ashtu kot, pa paralajmerim ngaqė e kishte qitė rruga, ishte kthyer nė shkollė pėr tė takuar Kujdestarin e klasės.
    Kujdestarin e gjenė nė sallėn e arsimtarėve dhe bashkė me tė nisen pėr nė klasė pėr ta marrė ditarin. Kur shkojn Aty, profesori i Lėndės ( Kimi Analitike) i thotė:
    " Ditarin merrne ndėrsa Ay nuk ėshtė nė orė tė mėsimit; sipas zakonit tė tij, Ay dy orė mėsim nė dite i mba tek ajo burektorja atje para"!

Po Ju tregoj njė nga ato ēapkenlleqet e mia tė ikjeve tė orės:
    " Njė ditė, vendosa ashtu kot, i vetėm tė mos hy nė orėn e Gjeografis. Profesori ishte N. Krasniqi i cili ishte shpallė atė vit si njė nga profesorėt mė tė mirė. Nė shkollėn tonė, dera e klasės ( klasave) ishin me birė nga mund tė shikonim, qė nga koridori se ēfarė bėhej mbrenda.
    Kėshtu qė, vendosa qė pėr pak tė shkojė dhe tė shikoj pėr birucen e derės se ēfarė bėnte Profa nė orė tė mėsimit.
    Por kur vajta aty, nė koridor pash qė qėndronte njė vajzė, pak mė e vjetėr se qė isha unė dhe tė tjerėt qė vijonin mėsimin dhe kuptova nga pamja qė nuk ishte e skollės sonė. mendova qė me siguri ka ardhė tė kėrkoj dikend.
    Si dreq e sherr mė, vendosa tė talem me tė.
    Iu afrova dhe duke luajtur rolin e njė nxėnėsi tė mjerė dhe frikacak ( fillova tė dridhem) i themė:
    " Mė falni, a ka mundėsi qė tė hyni nė kėtė klasė kėtu dhe nga ora e mėsimit tė ma nxjerrni njė shok timin"?

" pse s'po hyn vet?" - ma ktheu ajo.
    " O po unė, - fillova t'i flasė nė atė mėnyrė qė ta bėja tė kishte mėshirė dhe dhembje pėr mua. - " nuk jam nė kėtė shkollė edhe e kam kėtu njė " cimer timin" e po mė vjen marre me hy nė klasė, e une tani sa kam ardhė nga fshati... e ky cimeri im e ka ēeksin e banesės e kam mbetė jashtė me rroba po ma zi... i kam marrė do turshi e i kam lanė para deres baneses e po...kam frikė mos po mė prishen...

Siē duket kjo bėri efekt ngaqė Ajo me dhembshuri po mė thotė:
    " Mirė, ma thuaj si e ka emrin Ay shoku Yt se do t'hy me ta nxjerrė nga ora e mėsimit"
    Unė plot serioz i themė:
    " E ka emrin N. Krasniqi"!
    N. Krasniqi ishte emri i profesorit qė ishte duke e mbajtė orėn e mėsimit dhe jo i shokut tim.
    Ajo hynė dhe pas pak nė korridor dėgjojė tė qeshurat e nxėnėsve sa qė kisha pėrshtypjen qė klasa ishte bėrė rrėmujė. Duke e marrė me mendė se ēfarė mund tė ndodhte vet, isha shtrirė nė korridor duke qeshur.
    Ashtu siē isha i shtrirė nga tė qeshurat, kam parė kur u hap dera e klasės,nga aty del ao vajza dhe mė thotė:
    " More i poshtėr"!

Ēfarė kishte ngjarė nė klasė mbrenda?

Pas orės shokėt e klasės mė treguan kėtė gjė:
    "Ajo vajza kishte hyrė mbrenda dhe ju kishte drejtuar profesorit me kėto fjalė:
    " profesor a ka mundėsi me ma lejuar njė shok nga ora e mėsimit"?
    Profesori iu ishte pėrgjigjur:
    " Po s'ka problem, si e ka emrin ai shoku ytė?
    Kjo i thotė:
    " N. Krasniqi shok profesor".
    Klasa me tė dėgjaur emrin e profesorit plasin nga tė qeshurat por kjo siē duket s'kishte kuptuar gjė teksa profesori e kishte pyetur:
    " vajza e mirė, A e njehė ti mirė N. Krasniqin"?
    Kjo ia kthenė:
    " Po qysh se njohė profesor shok e kam".
    Disa tė klasės kishin filuar tė kėrcenin nga karrigeja duke mos mundur tė ndalnin tė qeshurat.
    Atėherė Profesori i kishte thėnė:
    " vajz-o, ti po mė duket qenke shumė e poshtėr. A e din ti qė unė jam N. Krasniqi"?
    Shokėt mė thonin qė Aji ishte zverdhur nė fytyrė. mbeshtetur pėr derė dhe gati sa nuk ishte alivanosur nga befasia. Nė kėtė gjendje kishte dalė nga klasa kur mua mė kishte gjetur nė koridor tė rrezuAR NĖ DYSHEME dhe duke qesur sa mundja kur kishte shfryrė " Ore i poshtėr".

Nė kėtė gjendje, vie i dashuri i saj me tė cilin ajo kishte ardhė nė shkollėn tonė ngaqė Ay kishte qenė njė ish-nxėnės dhe kishte kthyer pėr ca dokumente dhe kur e pashė mendova:
    " Ou tash do t'ha ca flakaresha t'mira"!Ai e pyeti atė se ēfarė ka ndodhė duke drejtuar ca shikime armiqesore drejt personit tim por kur Ajo ia spjegoj atij tėrė ngjarjen, ky pa njė pa dy, t'ja krisė njė tė qeshure, dhe kur u bė fare pranė meje, qė kujtoja qė do t'ha njė dajak t'mirė, ma zgjatė dorėn edhe mė thotė:
    " Eu t'lumtė po ē'ja paske punuar"!
    Pasha krejt vitet qė i kam dhe ato qė mė kanė mbetė kėshtu ka ndodhė dhe keshtu e tregova!
    Pėr atė arsye mė ka mbetė pseudonimi " P. Sherri"!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Preng Sherri : 19-10-2009 mė 10:51
    KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
    EDHE N'VORR ME T'PĖRMENDĖ KAM!

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anėtarėsuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    lol Prenge, paske qene i poshter me verte. Te isha si ajo goca ti kisha dhene vete ato flakareshat e s'kisha prit per te dashur.

Ore mesimi nuk para kam lene pervec atyre ikjeve kolektive. Si senatore e klases qe isha , per dy vjet kisha detyren e shenjte qe te kapja drejtorin e shkolles dhe ti thosha qe kishim nje ditelindje ne klase ndaj duhet te merrnim leje per oret e fundit. Ne fillim si taktike funksionoi bukur. Por kur ditelindjet e u shpeshtuan (mesatarisht 2-3 here ne jave) na e pin e lengun. Edhe ne ato rrethana te hidhura gjenialiteti i paraziteve te klases arriti ta gjej zgjidhjen. Llokumet! Vinim 200 lekshat te gjithe si budallenj edhe i shkonim drejtorit vete i trete (une, sebepxhiu dhe mbajtesi i llokumeve) per ti mbushur mendjen.

Ne vit te katert ama, nuk e di sesi po kam arritur te shpetoj gjithnje nga e ngritura ne derrase ne oren e matematikes. Te gjithe ishin me nga dy-tre nota une isha pa asnje. Aty jam bindur qe ka Zot. :P

Ikjet nga oret e provimeve pastaj ishin terisht te garantuara. Pani behej qe oren e pare te mesimit, qe direkt pas ores se dyte ose pas pushimit te madh te iknim masivisht. Une me dy-tre te tjere natyrisht qe shkonim tek mesuesi/ja (me aprovimin e te gjitheve kuptohet) per te kerkuar nje shtyrje te provimit dhe ne rast se pergjigja ishte negative i thoshim direkt qe klasa ishte ne drejtim te paditur. Normalisht qe ne hanim gjithe ulerimat dhe inatin ne raste te tilla por te pakten shpetonim nga sjellja e prinderve mengjesin tjeter.
    Homo sum; humani nil a me alienum puto.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    nuk kam nostalgji per oret e lena .. sdinim ca benim atehere .. po dhe ishim bored andej ne Shqiperi se skishte ndonje gje me interesante ... ajo ishte si tip rebelimi per ne ...lol

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga cherry Lexo Postimin
    Tani qe e mendoj oret qe kam lene ne shkollen e larte, them se ja vlejten. Kryesisht linim oren e pare ne ditet e ftohta te dimrit, ose sic e permendi dhe MadabeR kur kishim 4-5 ore rresht leksione. Vrapin e ndalnim ne kafene tone te preferuar me cmime te arsyeshme, e kamarier simpatik e xhentil. Kam kujtime te bukura.

ua gjithe kjo goce me shkolle te larte ,merreshe me kamarier
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Skam ik asniher......!

maraklije Maska e bombona
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    Citim Postuar mė parė nga Midja Lexo Postimin
    Skam ik asniher......!
    qa genjen ene ti mi hehehehehe ku ka student qe ska ik nje her te veteme veq nese ske shku fare ne shkoll ehhehehe
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Ikjet nga oret e mesimit?
    I kujtoj kane qen te bukura sepse cdo here qe lija nje ore mesimi kishte nje arsyeje dhe ne fakt ja vlinte te lije nje ore mesimi. Mua per pak me kushtoi mos pranimin ne provimet e matyres sepse me 30 mungesa pa arsye te benin paralajmerim per perjashtim dhe me nje paralajmerim nuk merrje pjes ne provime. Prej dy muajsh kam pasur 29 ore pa arsye ne kete periudh edhe i semur kam shkuar ne mesime sepse po mos te futesha ne provime te matures nuk me pranonin ne shtepi. Eh me te vertet vite spektakolare ato te gjimnazit
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    under the sun
    Postime
    1,285
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    Nuk e njof e nuk di te kete pasur ndonje mesuese biologjie me emer adela. Per ca viti behet fjale
    Te thashe qe je e vogel?? Adela ishte nje tip qe kur erdhi ne Tirane, dha mesim te Petro Nini dhe u kthye brenda vitit ne terrorin e shkolles. I ngrinte nxenesit e shkrete nga 20-30 vete per nje ore. (Ku ishin mesuar petroninsat ashtu)

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga bombona Lexo Postimin
    qa genjen ene ti mi hehehehehe ku ka student qe ska ik nje her te veteme veq nese ske shku fare ne shkoll ehhehehe
    pse mi te genjej skam arsye,edhe ato gjerat e embla mbahen per vete nuk tregohen

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Si kujtoni ikjet nga oret e mesimit?

Me nostalgji

Vetem keto maj men nga gjimnazi . lol
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

Faqja 5 prej 14 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-03-2009, 13:03
  2. Feja e shqiptarit
    Nga plumbi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 280
    Postimi i Fundit: 15-11-2008, 13:37
  3. Njė dite do t'i kujtoni kėto qė po ju them
    Nga qorri_30 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-09-2006, 11:47
  4. Cilat jane hapat e mesimit te Linux o/s???
    Nga Miremengjes nė forumin Pėrdoruesit e Unix
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 07-09-2005, 20:37
  5. Nje shkrim i fshire...
    Nga deshmuesi nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 304
    Postimi i Fundit: 04-08-2005, 12:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •