Close
Faqja 3 prej 14 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 138
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Tani qe e mendoj oret qe kam lene ne shkollen e larte, them se ja vlejten. Kryesisht linim oren e pare ne ditet e ftohta te dimrit, ose sic e permendi dhe MadabeR kur kishim 4-5 ore rresht leksione. Vrapin e ndalnim ne kafene tone te preferuar me cmime te arsyeshme, e kamarier simpatik e xhentil. Kam kujtime te bukura.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 04-10-2009 mė 13:27

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Vazhdoj akoma ta kem kenaqesine e te lenit te oreve te mesimit(Edhe pse pak kohe me ka mbetur)... Meqe ra fjala i kam bo ne plan ti le nja dy neser, se sudrohet profja... Me mire ne kafe
    Really Dude... Get A Life!!!

maraklije Maska e bombona
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    un jam akoma ne ate fortunen e shkolles hehehe ikjet jan si ushqim per nxenesit ehehe
    megjithese per vete nuk iki shpesh po shoket e shoqet i ndihmoj ne mas se jam nga dritarja e ju hulli qantat qe te mos i shohi drejtori heheeheh se eshte si ujk ai i uruar ehehehehhehee
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Ikjet nga ora e mesimit jane momentet me te embla te shkolles, momente te pakrahasueshme me te tjerat. A eshte e njejte nje kafe ose nje birre qe pihet nga ora 8 mbasdite me nje kafe ose birre e cila pihet pasi ke hedhur kraheve nje ore tjeter mesimi? Ohh absolutisht qe nuk krahasohen, nje kafe mbasi ke lene oren e mesimit eshte 10 here me e shijshme.
    Cfare do mbash mend masi te kesh mbaruar shkollen, qe isha nje nxenes/e shmbullor/e i/e cili/a nuk bente vaki te linte nje ore mesimi???? Jo mor Zot, per vete kam lene aq shume ore mesimi sa duhet me thene qe kam lene oret e kafes dhe kam vajt ne mesim
    Madje, edhe kur nuk shkoj ne shkoll ne nje fare menyre organizoj klasen me i lene oret e mesimit
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Larguar Forum komunistesh Maska e YlliRiaN
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Postime
    1,221
    Citim Postuar mė parė nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Ikjet nga ora e mesimit jane momentet me te embla te shkolles, momente te pakrahasueshme me te tjerat. A eshte e njejte nje kafe ose nje birre qe pihet nga ora 8 mbasdite me nje kafe ose birre e cila pihet pasi ke hedhur kraheve nje ore tjeter mesimi? Ohh absolutisht qe nuk krahasohen, nje kafe mbasi ke lene oren e mesimit eshte 10 here me e shijshme.
    Cfare do mbash mend masi te kesh mbaruar shkollen, qe isha nje nxenes/e shmbullor/e i/e cili/a nuk bente vaki te linte nje ore mesimi???? Jo mor Zot, per vete kam lene aq shume ore mesimi sa duhet me thene qe kam lene oret e kafes dhe kam vajt ne mesim
    Madje, edhe kur nuk shkoj ne shkoll ne nje fare menyre organizoj klasen me i lene oret e mesimit
    Pajtohem plotsisht me kete qe the tani po vrej po me mungon qeky sen d.m.th ikja nga oret e mesimit gjithesesi i kujtoj me endje edhe pse ndonjeher kemi mundur edhe te gabojme por mbeten qastet me te mira per ti kujtuar kur na shenonin profesoret dhe atehere kur na majke ligjerata kujdestari muj kujtohet edhe kur i kemi fshir mungesat :P

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar mė parė nga necky Lexo Postimin
    Pajtohem plotsisht me kete qe the tani po vrej po me mungon qeky sen d.m.th ikja nga oret e mesimit gjithesesi i kujtoj me endje edhe pse ndonjeher kemi mundur edhe te gabojme por mbeten qastet me te mira per ti kujtuar kur na shenonin profesoret dhe atehere kur na majke ligjerata kujdestari muj kujtohet edhe kur i kemi fshir mungesat :P
    Dhe pjesa me e bukur e gjithe kesaj eshte kur te sheh ne kafe ndonje profesor qe ka ndermend te te pyesi dhe kur nuk shkon ne oren e tij. Na flet njehere per 1 ore se jemi harrakater te medhenj pastaj fillon e na pyet nje nga nje per mesimin.
    Shyqyr qe fiksoj ndonje gje perpara se te filloj ora se kshu kam i kam shpetuar asaj katres shume here.
    Casti me i bukur i vitit qe kaloi ishte kur me tha profesori kujdestar: "Cfare ben kshu mor djal, hajde njehere ne shkolle te te shohim se edhe neve na merr malli me te pa. S'baja mend se cfare pamje kishe. A e di qe ke me shume mungesa se te gjithe nxenseit e shkolles?". Dhe qe atehere fillova te ndryshoj dhe te sensibilizohem. Nuk merrja me vetem nje ose dy shoke ne kafe, mundoja te merrja me vete gjithe klasen, se asnjehere nuk na vinin mungesa kur kishte me pak se 5 persona ne klase

ps: fshirja e mungesave nga regjistri eshte nje art me vete, art i cili kerkon nje profesionaliem te larte dhe nje talent te rralle
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Fatkeqesisht, nuk e kam provuar kete kenaqesi

Gjithsesi, nuk mendoj se kam humbur shume
    La vita č bella...

i/e regjistruar Maska e pa-emer
    Anėtarėsuar
    26-09-2009
    Vendndodhja
    ne parajse--aty ku sje Ti
    Postime
    257
    por mbase jam ne studime ende ..mir ja boj kajher po kajher thash
    fotografia-hobi im

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga gesti_7 Lexo Postimin
    mbaj mend njehere qe kisha lene gjithe diten dhe kisha gjet raport. po rrija te oborri i shkolles kur shoh zyshen kujdestare duke ardh per ne shkolle. ja kam fut nje vrapi per te vajt prapa shkolles qe mos te me shihte zysha, vetem kur me vjen nje dore e stermadhe qe me kap. kthej koken, ishin nja 3 police me maska qe me kishin ndjekur me vrap dhe me kapin dhe me terheqin per nga oborri perpara shkolles. dhe filluan te me pyesnin "trego, ke lajmerove andej? trego shoket." Kishin ardhur se kishin pasur sinjalizim per droge ne shkolle dhe menduan se mos une ika me vrap te lajmeroja ndonje. une qe u cakordova i teri dhe nuk dija ca tu thosha me, se nuk me besonin. si perfundim me cojne para zyshes kujdestare te koridori dhe kjo qe u thote: lereni se eshte djale i mire ky, nuk merret me ato gjera. ata si perfundim mezi me leshuan, ndersa une raportin asaj ja dhashe pas nja dy javesh qe ta harronte. :-)
    Kriminel
    Edhe keto gjera i ke bere ti, yt, po mua pse s'me thirre
    Ke kishe zyshe kujdestare aman :P
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    I mbaj mend,i mbaj.Une kam qen i rregullt,po shoqeria o shok xhani te prish,shoqeria me merrte ne tel,ec se do pim kafe me thosh,cdo besh aty se smerr mungesa ai petagogu,eshte djal i mir,e gjera te kesi soji

Eh,cdo gje ka vecantin e vet,me pelqen t`i perseris prap.Ti futem ndonje shkolle tje,u pa puna
    Feel the pump √

Faqja 3 prej 14 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-03-2009, 13:03
  2. Feja e shqiptarit
    Nga plumbi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 280
    Postimi i Fundit: 15-11-2008, 13:37
  3. Njė dite do t'i kujtoni kėto qė po ju them
    Nga qorri_30 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-09-2006, 11:47
  4. Cilat jane hapat e mesimit te Linux o/s???
    Nga Miremengjes nė forumin Pėrdoruesit e Unix
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 07-09-2005, 20:37
  5. Nje shkrim i fshire...
    Nga deshmuesi nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 304
    Postimi i Fundit: 04-08-2005, 12:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •