Close
Faqja 2 prej 14 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 138
    i/e regjistruar Maska e kryenece
    Anėtarėsuar
    17-01-2005
    Postime
    167
    Eh... i linim oret e mesimit e merrnim edhe klasen me vete, ata/ato qe nuk donin i mbyllnim ne klase e e merrnim celsein me vete pastaj shkonim o ne kinema sa here qe dilte ndonje film i ri, o ke familjari ke ish-Partizani ne qender e qyfyre mo, ose kot per qef nje xhiro qytetit. Me e bukura se gjithmone e hidhnim lumin pa u lagur ..... e kujtoj me nostalgji ate kohe.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Nje here qe skam ikur nga mesimi , qe mu thaft koka qe sika , jam mese e sigurt qe do me kish ndryshuar jeten , ne pergjithsi i kam len oret dhe sbehem pishman ama jo kot me kot , te pakten tani i kujtoj me notalgji ose ose kam cte kujtoj nga rinia jone e mjere ...

i/e regjistruar Maska e argjenddre
    Anėtarėsuar
    19-12-2008
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    522
    valla kimis gati tonaheret i kom ik se kurr nuk ma ka dasht

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-02-2009
    Postime
    25
    iknim grup,7-8 vet,djem dhe vajza,dilnim ne nje cep prapa shkolles,pinim cigare,dhe benim gallat,per ēudi isha i shkelqyer ne mesime,dhe lexoja pak ne shtepi,kapja gjithshka qe ne oren e mesimit....ēfare kohesh te bukura!

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Mbaj mend, ne vitin e pare te shkolles se larte, diten e hene e nisja mesimin ne oren 9 te mengjesit dhe e mbaroja ne 8 te darkes. Kishim 5 ore leksione rrjesht dhe pas tyre 4 ore seminar rrjesht. Normalisht, linim nga 2-3 ore leksione ēdo te hene, per te ngrene dreke si dhe per te pire kafe.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    under the sun
    Postime
    1,285
    mbaj mend njehere qe kisha lene gjithe diten dhe kisha gjet raport. po rrija te oborri i shkolles kur shoh zyshen kujdestare duke ardh per ne shkolle. ja kam fut nje vrapi per te vajt prapa shkolles qe mos te me shihte zysha, vetem kur me vjen nje dore e stermadhe qe me kap. kthej koken, ishin nja 3 police me maska qe me kishin ndjekur me vrap dhe me kapin dhe me terheqin per nga oborri perpara shkolles. dhe filluan te me pyesnin "trego, ke lajmerove andej? trego shoket." Kishin ardhur se kishin pasur sinjalizim per droge ne shkolle dhe menduan se mos une ika me vrap te lajmeroja ndonje. une qe u cakordova i teri dhe nuk dija ca tu thosha me, se nuk me besonin. si perfundim me cojne para zyshes kujdestare te koridori dhe kjo qe u thote: lereni se eshte djale i mire ky, nuk merret me ato gjera. ata si perfundim mezi me leshuan, ndersa une raportin asaj ja dhashe pas nja dy javesh qe ta harronte.

Larguar Forum komunistesh Maska e YlliRiaN
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Postime
    1,221
    Epo si jane keto ikjet nga oret e mesimit gjithemone ndihem Nostalgji per to

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    5

Si e kujtoj ikjen nga ora

E kujtoj shume mire ate ikjen nga ora e mesimit, e mbaj mend sepse ka qene hera e pare dhe e fundit qe kam ikur nga ora. Ka qene 08.03.2007 dhe e gjithe klasa ikem nga ora e gjuhes shqipe sepse kishim test, gjithashtu edhe bojkotimin e testit ne sociologji(2008)
    Mbaj mend edhe shume ngjarje tjera te mira, caste te lumtutra qe i kemi kaluar si p.sh. gjate oreve te praktikes...Ahh... sa kemi qeshur me valen, benin e shigin, kane qene momente qe une kurr per jete nuk do t'i harroj, dhe perjete do ti kujtoj, edhe ateher kur do te ken kaluar dekada te tera. Cdo here kur do te kaloj pran shkolles do te me kujtohet e gjithe shoqeria ime(Afri, Agroni, Nita, Ardi, Gona, Arta, Beda, Blerta, Beni, Beri, Besa, Edona C., Edona G, Bardha, Fatma, Florenti, Lumi, Jeti, Kacha, Koki, Doni, Dona, Menti, Linda, Toni, Noxa, Resa, Rima, Sara, Leti, Shkelqa, Sofi, Shigi, Lanta, Vala, Valja, Vjosa).
    Sju harron kurr Mirjeta (Xlll-2--2008-09) ShMM"Dr. Ali Sokoli" Prishtine
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mira90 : 04-10-2009 mė 11:00

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    une nuk ikja fare vec mungoja kur semuresha.

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    une kam qene djal i mbare ........nuk ikja une nga oret e mesimit ato iknin nga un

Faqja 2 prej 14 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-03-2009, 13:03
  2. Feja e shqiptarit
    Nga plumbi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 280
    Postimi i Fundit: 15-11-2008, 13:37
  3. Njė dite do t'i kujtoni kėto qė po ju them
    Nga qorri_30 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-09-2006, 11:47
  4. Cilat jane hapat e mesimit te Linux o/s???
    Nga Miremengjes nė forumin Pėrdoruesit e Unix
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 07-09-2005, 20:37
  5. Nje shkrim i fshire...
    Nga deshmuesi nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 304
    Postimi i Fundit: 04-08-2005, 12:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •