Close
Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 138
    i/e regjistruar Maska e prizrenasi_30
    Anėtarėsuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Kurre nuk kam ikur nga oret e mesimit dhe kam qene nje nxenes i shkelqyeshem dhe prandaj sot jam ne poziten qe jam dhe per kete e falenderoj Zotin qe ma ka dhene dijen dhe udhezimin.

Shoket e mi te cilet nuk mesonin sot i shoh tek punojne ne ndertimtari dhe pune tjera te renda bile disa kane perfunduar edhe ne burg.

Kur une mesoja Gjuhen Angleze (e cila ka qene lenda ime e preferuar) shoket talleshin me mua kurse kur fillova te punoj si perkthyes ne UNMIK me thonin hallall te qofte se kishe qene i menqur ti.
    Mos ja bėj tė tjerėve atė qė nuk ke qejf tė ta bėjnė ty!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga prizrenasi_30 Lexo Postimin
    Kurre nuk kam ikur nga oret e mesimit dhe kam qene nje nxenes i shkelqyeshem dhe prandaj sot jam ne poziten qe jam dhe per kete e falenderoj Zotin qe ma ka dhene dijen dhe udhezimin.

Shoket e mi te cilet nuk mesonin sot i shoh tek punojne ne ndertimtari dhe pune tjera te renda bile disa kane perfunduar edhe ne burg.

Kur une mesoja Gjuhen Angleze (e cila ka qene lenda ime e preferuar) shoket talleshin me mua kurse kur fillova te punoj si perkthyes ne UNMIK me thonin hallall te qofte se kishe qene i menqur ti.
    Dihet ajo. Ata qe mbahen me te madhe ne shkolle te mesme perfundojne kryesisht deshtaker ne jete. Se paraqitja e fiziku i bukur vleresohet vetem nga femrat gjimnaziste me vone rriten kerkesat.

Si tha njera ne nje film. Mua me pelqejne nerdet( ata qe rrine tere diten mbi libra) se jane ata qe cajne ne jete me vone e i gjen kryesisht ne postet drejtuese.
    Feelings change - memories don't.

Po mire tani se s'po flasim per ikjen cdo dite nga mesimi, behet fjale per ndonje ore qe ikte e tere klasa e jo ikje kshu kot per te pi kafe nderkohe qe te tjeret benin mesim.

Te zotet jane ato njerez qe i bejnte te dyja, edhe studjojne edhe dalin me shoqerine. Jo vetem mbi libra tere diten!

La vita non si spiega, si VIVE!

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin

Ne i thonim feder (serbisht) asaj pedales...dhe me kujtohet se kur hidhesha mbi te, nga Gjakova e shifja Izadoren ne Tirane duke ik prej oreve te mesimit
    Qyqa ti ishe ai qe spiunoshe xD

Prizreni nuk do thote se e le ndonje ore mesimi dhe je nxenes i dobet, ato jane te moshes dhe temperamenti qe ka cdo nxenes lol
    Kishte dhe nga ata/ato bravo , por vetem me gjimnaz mbeten , ehe ncuk me tej .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Si kujtoni ikjet nga oret e mesimit?

Me nostalgji
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    Postime
    8,793

:-)

Citim Postuar mė parė nga elsaa Lexo Postimin
    Si kujtoni ikjet nga oret e mesimit?

Me nostalgji
    yeap , kishte kenaqesin e vet, sidomos kur e genjeje veten , ja hudha sot

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    yeap , kishte kenaqesin e vet, sidomos kur e genjeje veten , ja hudha sot
    hahahhaha po pra, le pastaj se cju kam punuar dhembeve te shkret, shkoja te dentisti pa patur pik nevoje
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    Postime
    8,793
    Po qe te dentisti , me mire rrija ne mesim , aq qef e kisha
    Une shume delikate , me mbyste gripi apo e ftofme nga dy anet xD

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Cudi!!!

Shoket e mi te cilet nuk mesonin i shoh ne TV cdo dite. Edhe ne gjum flejn me kravata se po punojne neper misnistri tani

Nje tregim per nje poltikan/dallaverxhi nga qyteti im. Eshte fjala per Astrit Haraqine.

Pasi qe i kishte palu njeshat njerin mbi tjetrin ne shkolle te mesme, shkon prindi i tij me intervenu te arsimtari kujdestar. Hajt bonja dysha sa per me e kalu klasen, i thote prindi i Astritit arsimtarit, sepse ashtu keshtu nuk e ka mendjen me u bo minister. Arsimtari ishte pajtu ne ate kohe.

Astrit Haraqija u zgjodh minister i kultures, disa vite me vone

Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Qyqa ti ishe ai qe spiunoshe xD
    Nuk ka qene spiunim, ka qene zbulim

i/e regjistruar Maska e prizrenasi_30
    Anėtarėsuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Dihet ajo. Ata qe mbahen me te madhe ne shkolle te mesme perfundojne kryesisht deshtaker ne jete. Se paraqitja e fiziku i bukur vleresohet vetem nga femrat gjimnaziste me vone rriten kerkesat.

Si tha njera ne nje film. Mua me pelqejne nerdet( ata qe rrine tere diten mbi libra) se jane ata qe cajne ne jete me vone e i gjen kryesisht ne postet drejtuese.
    Pajtohem dhe shpesh them edhe une: ne kete bote dy lloje njerezish kane jete te lumtur, te pasurit dhe ata me arsimim te larte!

Nuk kam pasur fatin dhe kushtet te kryej fakultetin por kete vit e kam regjistruar dhe do te mundohem deri ne maksimum!
    Mos ja bėj tė tjerėve atė qė nuk ke qejf tė ta bėjnė ty!

Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-03-2009, 13:03
  2. Feja e shqiptarit
    Nga plumbi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 280
    Postimi i Fundit: 15-11-2008, 13:37
  3. Njė dite do t'i kujtoni kėto qė po ju them
    Nga qorri_30 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-09-2006, 11:47
  4. Cilat jane hapat e mesimit te Linux o/s???
    Nga Miremengjes nė forumin Pėrdoruesit e Unix
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 07-09-2005, 20:37
  5. Nje shkrim i fshire...
    Nga deshmuesi nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 304
    Postimi i Fundit: 04-08-2005, 12:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •