Close
Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 138
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    une ikja nga ora e fiskultures, kisha turp te dilja me kilota dhe nuk e kaperceja dot kalucin, me dukej sikur do thyeja turinjte
    Ti dhe Broken Smile do keni qene si pufte, me tule. Nuk kapercenin dot kalucin thone? LOL.

Pam pam ishte ajo, perplasje kembet te ajo si quhej ajo si pedale(?) edhe opa nga krahu tjeter, ne dyshek.

Meqe na kujtuat fiskulturen tani, kam pas 1 zysh fiskulture ne tetevjecare, e kishte kunje me mua dhe 1 shoqen time te ngushte. Ishim the best ne gjithe shkollen. Donte me na ul hunden/ koken, na vinte te benin vrap rreth shkolles, fushes. 3 here pa pushim. Ne i benim 4 xhiro per kunje. Mbaj mend ishim e 8B, atehere shkollat kishin klasa sportive. Fusnin ato gjatoshet, pavarsisht se s'ja thonin per sporte fare. Nje sistem skandaloz shqiptaresk. Ishte kampionati i klasave te teta per volley. Finalja(mbas shume kualifikimesh) ishte klasa jone me klasen sportive, gje qe kjo i kishte ne kujdestareri. Bah, zysh, edukonjese qe bente me HILE ashiqare fare skisha pare (lol). Pavarsisht se beri hile gjithe ajo femer, prape ne i rrafem ato. Merita imja kryesore, pa diskutime dhe e them me modesti. Sa here tani mendoj, sikur te kisha lindur ketej, dhe rritur ketej kushedi ku do isha tani, ndonje yll sporti me siguri. Me gjithe ate talent. pa pa pa.

Po endrren time, do e realizoj diku, me dike tjeter. I will !!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 19-08-2011 mė 17:17
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Ti dhe Broken Smile do keni qene si pufte, me tule. Nuk kapercenin dot kalucin thone? LOL.

Pam pam ishte ajo, perplasje kembet te ajo si quhej ajo si pedale(?) edhe opa nga krahu tjeter, ne dyshek.
    keshtu e mushme kam qene perhere une po s'ishte ai problemi. problemi ishte kaluci qe me ishte bere gogol sa here e shikoja. ne duhet te kercenim pa dyshek nga ana tjeter po edhe po te ishte dysheku gjall ne bote nuk do hidhesha prap.

volley leje, aty te thaja qe akoma i dhembin duart disave nga servisi im

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Dysheku ishte just in case, mos thyeje turinjte. Se te quhej tamam kapercimi e te merrje 10 , duhej te kaperceje bukur dhe gati tu te qendroje ne kembe me pas.

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Dysheku ishte just in case, mos thyeje turinjte. Se te quhej tamam kapercimi e te merrje 10 , duhej te kaperceje bukur dhe gati tu te qendroje ne kembe me pas.
    une e kisha mesuar permendesh vetem ate pjesen e gati tu kam qene pak frikacake per ca gjera por prap mbeten kujtime te bukura

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    une e kisha mesuar permendesh vetem ate pjesen e gati tu kam qene pak frikacake per ca gjera por prap mbeten kujtime te bukura
    Me verte kujtime te bukura. Disa me jane ngulitur ne koke, pavarsisht vitet kane kaluar dhe shume gjera me pas kane ndodhur, disa kujtime nuk fshihen kollaj ne kujtese. Per t'u habitur ndonjehere.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491

Pam pam ishte ajo, perplasje kembet te ajo si quhej ajo si pedale(?) edhe opa nga krahu tjeter, me fytyre ne dysheme.
    Fixed ........

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Me verte kujtime te bukura. Disa me jane ngulitur ne koke, pavarsisht vitet kane kaluar dhe shume gjera me pas kane ndodhur, disa kujtime nuk fshihen kollaj ne kujtese. Per t'u habitur ndonjehere.
    une gjate viteve te gjimnazit mbaja nje fletore ku shenoja te gjitha gafat qe benin profesoret ose nxenesit, shakate qe u benin ne klase, veset e profesoreve, dhe sa here i lexoj shkrihem duke qesh. disa i kam hedh edhe ne pc qe mos ti humbas.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    Fixed ........
    Nuk ndodhte shpesh jo.

Une mesa mbaj mend, se u be kohe e gjate e qe atehere skam pare me kaluc lol, ishte e gjitha te vrulli qe merrje, dhe te kercimi qe i jepje vetes kur perplasje kembet te ajo si pedal, si quhej, se mbaj mend.

tani kam filluar kercej jo kaluca, po trampolina.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Nuk ndodhte shpesh jo.

Une mesa mbaj mend, se u be kohe e gjate e qe atehere skam pare me kaluc lol, ishte e gjitha te vrulli qe merrje, dhe te kercimi qe i jepje vetes kur perplasje kembet te ajo si pedal, si quhej, se mbaj mend.

tani kam filluar kercej jo kaluca, po trampolina. : @pp

Ne i thonim feder (serbisht) asaj pedales...dhe me kujtohet se kur hidhesha mbi te, nga Gjakova e shifja Izadoren ne Tirane duke ik prej oreve te mesimit

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Ikja edhe ate te Premteve jo se beja namaz por me hikte busi i ores 18 .Se di sa isha i lidhur per vendlindje more Zot.Hapja dritaren avash dhe kerceja nga kati i dyt .Aty ku ndalonte busi pshtyja kembet edhe nja 23 kilomera ne kemb.Arrija diku ne mes te nates ne shpi.Ah qeni i Zymerit ngusht pa pat pru ,zaten mallkimi im ra e perfundoj ne goj te ujkut.Harrova dola 3 klm para se te arrija ne shpi duke len pa permendur vompirat tek shenja plak.Me gjithate ja vlente se te nesermen e takoj te Rudinat qiken e Sejs.Dyqind dele ja derzoja Zotit e ujkut e vet futesha ne pus te shkinav pa shkie e gabel se uji hecte e une si i shtanguar kure te ze korenti i cili sa kalonte nga une ne pus pa fun.
    Iken ato kohra tash jom rehat as pus te shkinav as vompira edhe qenin e Zymes e kaperdiu ujku he i past ba mir.

Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-03-2009, 13:03
  2. Feja e shqiptarit
    Nga plumbi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 280
    Postimi i Fundit: 15-11-2008, 13:37
  3. Njė dite do t'i kujtoni kėto qė po ju them
    Nga qorri_30 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-09-2006, 11:47
  4. Cilat jane hapat e mesimit te Linux o/s???
    Nga Miremengjes nė forumin Pėrdoruesit e Unix
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 07-09-2005, 20:37
  5. Nje shkrim i fshire...
    Nga deshmuesi nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 304
    Postimi i Fundit: 04-08-2005, 12:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •