Close
Faqja 10 prej 14 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 138
    cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    une ikja nga ora e fiskultures, kisha turp te dilja me kilota dhe nuk e kaperceja dot kalucin, me dukej sikur do thyeja turinjte
    edhe une nuk e kaperceja dot. tre here me ka vene 4 profesori se une as qe mundohesha ta provoja. shyqyr qe mi fshiu ato 4 ne fund te vitit

paske qene e turpshme ti

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    ohoh sa here kam ikur pergjat viteve te gjimnazit dhe gjithmone me nje arsye.Aty shpalose talentin tim si aktor duke u shfaqur si i smure,here me dhimje koke,here me dhimje barku,here ethe,dhe leje ma japshin menjehere,kam qene dhe nxenes i mire kshu qe kishin besim.Mabj mend qe nje here ikem gjithe si klase se kishim fizike oren e fundit dhe do na ngrinte,morem paralajmerim por pun e madhe ja vlejti.
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    edhe une nuk e kaperceja dot. tre here me ka vene 4 profesori se une as qe mundohesha ta provoja. shyqyr qe mi fshiu ato 4 ne fund te vitit

paske qene e turpshme ti
    po zysha na vinte ne oborr , dukeshe nga rruga dhe sa here qe dilnim kangjellat e shkolles mbushur me cuna , ata ate prisnin te na shikonin me kilota
    i thashe mamit te me nxirrte nje raport mjekesor dhe shpetova

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    po zysha na vinte ne oborr , dukeshe nga rruga dhe sa here qe dilnim kangjellat e shkolles mbushur me cuna , ata ate prisnin te na shikonin me kilota
    i thashe mamit te me nxirrte nje raport mjekesor dhe shpetova

e po pastaj? po ne plazh si shkoje ti? : )

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Ishim tre veta qe e lenin gjithmon oren e mesimit dhe raportet kishin po te njejten ngjyre stilolapsi, po te njejten shkrim dhe kulmi i kulmeve po te njejten diagnoz( o dio cfare pafajsie) .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Iknim nga mesimi vetem per kafe ne ora 8 te mengjesit dhe iknim te kafeneja jon e preferuar
    kur kishim test-e benim qe gjith shoqeria e klases te mos shkruaje asgje as emer as mbiemer...

tani c'mu kujtua ditet e marta kishim dy ore bllok gjuh maqedone,asnjehr nuk rrinim ne klas,nje her na takon prof.i gjuhes shqipe dhe na thot he a iket a? ne i'a kthejm jooooo jemi duke shkuar keshtu avash avash,dhe e shkreta profesoresh ne fund te vitit na kishte rritur nga nje not hehe...

kohe e bukur per ate mosh,por sote sikur te isha atje,ne ate klas,ne ato banka,s'do e beja kete gje,sepse vertet ndjej mall per ate kohe....
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Talking

Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Ishim tre veta qe e lenin gjithmon oren e mesimit dhe raportet kishin po te njejten ngjyre stilolapsi, po te njejten shkrim dhe kulmi i kulmeve po te njejten diagnoz( o dio cfare pafajsie) .
    ku i gjenit raportet?

ne kishim nje shoqe qe e kishte mamin mjeke tek uzina dinamo ne tirane, atehere kur punonin uzinat dhe ajo i kishte vjedhur mmamase nje bllok me receta me vulen e uzines dhe na servirte dhe ne i mbushnim vete
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 19-08-2011 mė 16:49

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    Postime
    8,793
    Nje shoqja ime kishte tezen pediatre , une kisha stilolapsin , kurse ajo tjetra ishte shkrimi zhgaravine.
    Nuk zgjati shume se u diktuam tek gafa e fundit , u lodhem diagnoza e njejte dhe prindrit lol

Normal qe raportet ishin me vula , ne vetem duhet te gjenim se nga se vuan xD

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    ne nuk kishim nevoje per raporte. mjaftonte justifikimi me firmen e prindit. sa here i thoja mamit sot nuk me iket ne shkolle, mire me thoshte mos ik e me firmoste mungesen me arsye. asnjehere nuk me ka thene jo

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    Postime
    8,793
    ah aty me ngecte sharra ne gozhde edhe pse me nota isha goxha mire , tek shkolla nuk me toleronte njeri
    Plus ke pa ti , kur ikshe keshtu n'xeftas sikur kishte lezet, llokume dhe biskote dhe piknik

Kam pasur nje mesuese historie vlonjate, apapapaapp sikur hysh ne burg oren e saj, fiksim me kishte , derrasen e zeze e pronesova , shtriga edhe une ja bosha nafte ndonjeher lol

Faqja 10 prej 14 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-03-2009, 13:03
  2. Feja e shqiptarit
    Nga plumbi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 280
    Postimi i Fundit: 15-11-2008, 13:37
  3. Njė dite do t'i kujtoni kėto qė po ju them
    Nga qorri_30 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-09-2006, 11:47
  4. Cilat jane hapat e mesimit te Linux o/s???
    Nga Miremengjes nė forumin Pėrdoruesit e Unix
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 07-09-2005, 20:37
  5. Nje shkrim i fshire...
    Nga deshmuesi nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 304
    Postimi i Fundit: 04-08-2005, 12:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •