ohoh sa here kam ikur pergjat viteve te gjimnazit dhe gjithmone me nje arsye.Aty shpalose talentin tim si aktor duke u shfaqur si i smure,here me dhimje koke,here me dhimje barku,here ethe,dhe leje ma japshin menjehere,kam qene dhe nxenes i mire kshu qe kishin besim.Mabj mend qe nje here ikem gjithe si klase se kishim fizike oren e fundit dhe do na ngrinte,morem paralajmerim por pun e madhe ja vlejti.![]()
Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre
Ishim tre veta qe e lenin gjithmon oren e mesimit dhe raportet kishin po te njejten ngjyre stilolapsi, po te njejten shkrim dhe kulmi i kulmeve po te njejten diagnoz( o dio cfare pafajsie) .![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Iknim nga mesimi vetem per kafe ne ora 8 te mengjesit dhe iknim te kafeneja jon e preferuar
kur kishim test-e benim qe gjith shoqeria e klases te mos shkruaje asgje as emer as mbiemer...
tani c'mu kujtua ditet e marta kishim dy ore bllok gjuh maqedone,asnjehr nuk rrinim ne klas,nje her na takon prof.i gjuhes shqipe dhe na thot he a iket a? ne i'a kthejm jooooo jemi duke shkuar keshtu avash avash,dhe e shkreta profesoresh ne fund te vitit na kishte rritur nga nje not hehe...
kohe e bukur per ate mosh,por sote sikur te isha atje,ne ate klas,ne ato banka,s'do e beja kete gje,sepse vertet ndjej mall per ate kohe....
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 19-08-2011 mė 16:49
Nje shoqja ime kishte tezen pediatre , une kisha stilolapsin , kurse ajo tjetra ishte shkrimi zhgaravine.
Nuk zgjati shume se u diktuam tek gafa e fundit , u lodhem diagnoza e njejte dhe prindrit lol
Normal qe raportet ishin me vula , ne vetem duhet te gjenim se nga se vuan xD
ne nuk kishim nevoje per raporte. mjaftonte justifikimi me firmen e prindit. sa here i thoja mamit sot nuk me iket ne shkolle, mire me thoshte mos ik e me firmoste mungesen me arsye. asnjehere nuk me ka thene jo![]()
ah aty me ngecte sharra ne gozhde edhe pse me nota isha goxha mire , tek shkolla nuk me toleronte njeri
Plus ke pa ti , kur ikshe keshtu n'xeftas sikur kishte lezet, llokume dhe biskote dhe piknik
Kam pasur nje mesuese historie vlonjate, apapapaapp sikur hysh ne burg oren e saj, fiksim me kishte , derrasen e zeze e pronesova , shtriga edhe une ja bosha nafte ndonjeher lol
Krijoni Kontakt