Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597

Ekzemplar 6: Ateistėt e forumit shqiptar?

Kam pėrshtypjėn qė shumica e ateistėve tė cilėt e "pasurojnė" kėtė rubrik jan tė besimit krishter e nė veēanti atij Orthdhoks.

Eshte e vėrtet ?

Nėse jo, na tregoni se prej tė cilit besim arritėt nė Ateizėm, ēfar besimi kishin prindrit, gjyshėrit e juaj.

Ciao

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    muslimane...........
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Jo, jo ateistet nuk kane rrjedhur as nga te krishteret as nga myslimanet. Ateizmi nuk ka lidhje me keto dy fe, keta persona jane ateiste sepse Kushtetuta ne cilin do vend qe ndoshen ua garanton kete te drejte dhe pastaj nese kane zgjedhur drejte apo jo debatojme me keta njerez qe jane sic jemi ne. Une per vete nuk rrjedh (si ideologji te cilen e besoj) nga ndonje fe e caktuar., pra nuk ka fe qe me detyron vazhdimesine. Une kam pikepamjen time dhe argumentet e mia mbrojtese per ate cfare une kam zgjedhur.
    Kjo pune nuk lidhet fare me rrjedhshmerine tek nje person plotesisht te civilizuar.
    Kjo teme me duket jo e pershtatshme dhe me nuanca fyese edhe pse une e urrej ateizmin, por ja qe kjo eshte ne lirine e individit qe vete Zoti qe ne besojme (dhe disa e argumentojme te besuarit) e ka garantuar.
    Perfundimisht ne rrjedhim nga pellazget, e me sakte nga iliret. Te gjithe jemi vellezer! Bindjet shpirterore jane te nje rangu tjeter qe percaktojne deri diku edhe nivelin e personalitetit te nje njeriu.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga G.D : 10-12-2008 mė 17:19

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Nuk e di te tjeret por une kam rrjedhur nga nje rrace e lashte ateistesh te krijuar nga shejtani per te penguar perhapjen e se vertetes(fjales se zotit). Gjate punes sime shumevjeēare per te hedhur balte mbi driten fetare kam patur beteja te fituara e beteja te humbura, por mund te them me siguri se kurre nuk i kam bere dot balle argumentave dhe fakteve te besimtareve musliman. Shejtani eshte tej mase i shqetesuar perballe kundershtareve te tille te denje.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    18-11-2008
    Postime
    35
    ēfare teme absurde!!!!!!!!!
    nese nuk e di ky budallai qe ka hapur temen,njeriu lind pa fe dhe pa besim tek zoti,ai indoktrinohet me vone,keshtu eshte per prinderit,per gjysherit,sigurisht dhe debili arpos ka lindur pa besuar tek allahu,me vone ja kane bere trunin lesh,kur eshte rritur.

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Duke pare tempujt fetare qe jane bosh ne Shqiperi dhe duke ditur "mazhorancen" fetare muslimane del qe ateizmi dhe agnosticizmi jane ne mase tek muslimanet.
    Kjo duket qarte qe nga femrat qe vishen si europiane edhe pse kane lindur ne "familje muslimane",mos respektimi i zakoneve islame ne asnje pike i ben ato ateisto/agnostike.
    Ne shoqerine time duke perfshire meshkuj/femra nuk ka asnje qe te pakten te kete shkuar nje here ne jete ne xhami.Per praktikim as nuk behet fjale dhe mbulese femre as mos te shkoje ndermend.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    o arpos une per vete jam musliman por jam plotesisht dakord me ato qe thote white-knight
    duam apo sduam eshte e verteta
    JO SEKS PARA MARTESE

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Une flas ne gjuhen e argumentit kur eshte per tu folur ne gjuhen e argumentit dhe kur bashkebiseduesi im e meriton kete gjuhe.Por ne rastin e kundert kur bashkebiseduesi im eshte nje cope muri jeshil,gjuha e argumentit nuk funksionon dot.E si mund te flase une me gjuhen e argumentit kur ofendohen heronj kombetare,manipulohet historia sipas qejfit te vete antarit qe e pretendon kete gjuhe,flasin idiotsira nga me te shumellojshmet dhe kur e kane arabizmin e ngulitur thelle ne tru?Si i behet ne keto raste?Si mund te flitet me gjuhen e argumentit me devete e skeduara tek Arabizem i skeduar?
    Gjerat jane relative dhe funksionojne me parimin veprim,kunder-veprim.

o arpos une per vete jam musliman por jam plotesisht dakord me ato qe thote white-knight
    duam apo sduam eshte e verteta
    Im ate eshte bektashi/musliman i lindur por super agnostik sepse kurre ne jete nu ka shkuar ne xhami apo teqe.Im me eshte ortodokse por ne kishe shkon rralle.Ndoshta 3-4 here ne vit.
    Keshtu eshte edhe pjesa tjeter e fisit tim bektashi/muslimane dhe ortodokse dhe keshtu jane te gjithe shqiptaret ne pergjithsi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white-knight : 10-12-2008 mė 17:58

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anėtarėsuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    jam nje ish musliman tash nje ateist/agnostik , per mua me rendesi eshte se jam i bindur ne egzistencen e Zoti dhe jam i bindur qe te gjith fet jan genjeshtra.
    We are all Aliens

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-11-2008
    Vendndodhja
    Kosovė-Pr
    Postime
    12
    Citim Postuar mė parė nga extreme Lexo Postimin
    jam nje ish musliman tash nje ateist/agnostik , per mua me rendesi eshte se jam i bindur ne egzistencen e Zoti dhe jam i bindur qe te gjith fet jan genjeshtra.
    po krjet fet jan rrena veq islami osht rrena ma e fort prej kejt feve

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si u grabit ari nga pushteti komunist ne Shqiperi.
    Nga DYDRINAS nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-04-2015, 10:52
  2. Emrat gjeografike arberore te krishtera te masakruar nga Turqia
    Nga Conquistador nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 29-07-2010, 21:18
  3. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28
  4. Me Titizmin kunder Enverizmit
    Nga Albanino nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 19:06
  5. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-08-2002, 13:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •