Ipod touch qe me beri motra per Christmas.
Ipod touch qe me beri motra per Christmas.
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
1 makine qe bera accident per ditelindje dhe mua
mercedes 220 black
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
dhurata me e mir qe kam marr ishte nje SHALL ishte e thjesht por u me dhuroj me dashuri nje person qe e doja shum:P![]()
Nje puthje ne gjum....
* Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *
Eshte nje souvenir shume i bukur...edhe sigurisht se eshte nje gje material me me vler qe kam deri sot.
Eshte me rendesi koha, dhurusi dhe simboli i dhurates!
nje unaze floriri,ma ka dhene nje vajze 18 vjet me pare,e ruaj si gjene me te cmuar,nese do e humb do me vdese gjysma e shpirtit.
unaza simbolizon besen e dashurise,une kte bese e kam shkelur mijra here fizikisht,shpirterisht kurre.
Ndryshuar për herë të fundit nga land : 28-12-2008 më 12:22
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Kurse une nje arush te bardhe me emrin Noel, ne qafen e te cilit lidhur ne nje fjongo te kuqe varet nje medaljon , ku eshte gdhendur emri im dhe i tij. E kam marre si dhurate para dy vjetesh, per Krishtlindje. Eshte gjeja me e vyer qe kam prej tij![]()
Elegance is an attitude.
nje varese shume e thjeshte qe ma kane dhuruar 15 vjet me pare..nuk e kam me sepse koha e konsumoi, por per mua ka qene dhurata me e bukur dhe me me vlere afektive qe kam marre ndonjehere, sepse mu dhurua nga nje njeri shume i dashur per mua dhe ne nje moment shume delikat dhe te veshtire te jetes time.kam marre me mijera dhurata te tjera deri tani,shume kane nje vlere monetare te madhe, por asnje nga keto dhurata nuk ka vleren e kesaj varesje
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Krijoni Kontakt