Vallai kam nje deshire te madhe me ik ne Hene. Ishalla po me plotesohet deshira kete vit qe vjen. Fjala ime ne vesh te zotit jarebi
Vallai kam nje deshire te madhe me ik ne Hene. Ishalla po me plotesohet deshira kete vit qe vjen. Fjala ime ne vesh te zotit jarebi
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
E keni bo këtu, sikur te zana e malit, qe shpreh dëshira dhe ajo na i plotëson hahah
Epo po i futi dhe unë një dëshire. Them te gjej nje nuse pak si te hairit vitin tjetër, ndoshta ka mbet ndonjë edhe për mua![]()
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Po nëse kan mbet, po e bej dhe unë një emision timin ka Top-Channel, ato qe janë te lira le te vine te paraqiten hahaha
Po ti pasi e dine qe ka, pse s'ma gjen një? haha
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Ose te mar nje xhiro nje F1-17A nuk do ishte keq.Ose SR-71
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
te fitoj llotarine .. 300 milion qe behet 1 here ne vit . Lol
uuuuuuuuu sa deshirat qe kam per kete vit.por me kryesorja eshte Qe njeriu qe dashuroj te me Propozoj
<a
href="http://paypermails.com/pages/index.php?refid=nickyahmet">paypermails.com</a>
te me ndryshohet ngjyra e pasha portes.........![]()
Tant Qu'il y a La Vie, y a De L'espoir!
Uroj qe ky vit i ri te me sjelle
Sukesese te metejshme ne jete e ne degen ne te cilen po studioj
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Deshira ime jo vetem per kete vit por deshira ime jetesore eshte te jem afer njerezve qe i dua,ne harmoni te plote. pra deshira ime per kete vit eshte le te vazhdoj kjo lumturi
Krijoni Kontakt