elena shpresa vdes e fundit edhe kete ta them nga ajo qe kam perjetuar humba gjitha shpresat se do isha e lumtur por tani jam me shum e lumtur dhe shpresoj te kesh edhe ti dhe gjith te tjeret
elena shpresa vdes e fundit edhe kete ta them nga ajo qe kam perjetuar humba gjitha shpresat se do isha e lumtur por tani jam me shum e lumtur dhe shpresoj te kesh edhe ti dhe gjith te tjeret
Deshira ime per kete vit do ishte te takoja Blue_Sky, dhe eventually ta ftoja per nje kafe!
P.S.Jam me shkolle te larte, PH.D, me biografi pa njolle, dhe mjaft mire nga gjendja ekonomike.
Ishallah ne fillim te vitit po shkoje ne usa edhe tani deshirat i plotesoj krejt hahaha kjo eshte deshira ime e madhe (jo qe osht kopesht me lule por pak me mir se ketu eshte)
!Gjeja me e mire dhe me e keqe e njeriut eshte gjuha!
adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever
Asgje pervecese te jem mire vet![]()
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
deshira ime eshte qe zoti ti bej shqiptaret me te zgjuar e me te dobishem per atdhun ton dhe ja uroj te gjithve me gjith shpirt.nje vet sado i fort qe te jet nuk arrin asgje po duhet te bashkohemi te gjith per hir te shqiperis.pershendetje te gjithve
Deshira ime qe dua te plotesohet kete vit qe vjen eshte qe me ne fund te shkoj ne Shqiperi perpara 3 shtatorit kur mbush 10 vjet qe kam ikur![]()
Nuk do doja ndonje gje te vecant, thjesht te kisha prane njeriun e zemres.
hyjnor kete do doja edhe une por te pakten edhe pse e kam larg e ndjej shum afer zemres dhe ndihem e lumtur qe edhe ai me dashuron....
Krijoni Kontakt