Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    E kam lexu këtë, edhe nuk është e çuditshme nëse çifutat kanë këso ide.

Ata prej se ekzistojnë me këto ide janë mbajtur. Shpikën Judaizmin për të agrsivizuar popullin e vet. Shpikën Krishterimin për të pacifizuar të tjerët, pastaj shpikën Islamin, për të nxitur të luftojnë të tjerët mes vete, ndërsa këta të shikojnë.

POR, NUK DO T'IA DALIN.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    E kam lexu këtë, edhe nuk është e çuditshme nëse çifutat kanë këso ide.

Ata prej se ekzistojnë me këto ide janë mbajtur. Shpikën Judaizmin për të agrsivizuar popullin e vet. Shpikën Krishterimin për të pacifizuar të tjerët, pastaj shpikën Islamin, për të nxitur të luftojnë të tjerët mes vete, ndërsa këta të shikojnë.

POR, NUK DO T'IA DALIN.
    ke plocisht te dreit .

vetem se ta dini nje gje qe ata nuk jan anti islamik apo anti krishter qellimi i tyre eshte qe sa me shum njerz te besojn ne ato genjeshtra pasi qe ne at menyr e kan fare te thjesht te manipulojn me shumicen e njerzimit .
    We are all Aliens

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    Postime
    597
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    ke plocisht te dreit .

vetem se ta dini nje gje qe ata nuk jan anti islamik apo anti krishter qellimi i tyre eshte qe sa me shum njerz te besojn ne ato genjeshtra pasi qe ne at menyr e kan fare te thjesht te manipulojn me shumicen e njerzimit .
    ata jan anti-njerzor moj ekstreme,

Dhe ata nuk kerkojn qe te konvertojn askend ne fen e tyre.

Sepse,

Sipas toras tyre, israelitet jan populli i zgjehdur nga Zoti, te tjeret jetojn kot. S'kan drejt besimi, dhe s'kan drejt afrimi me Zotin !

Nuk mund te thuash gënjeshtra nëse nuk e posedon të verteten. Nuk mund ta quash manipulim nëse s'din se qfar kan manipuluar.

Islami i thërret të gjithë popujt në besim tek Një Zot i vetëm dhe të bashkohen të gjitha besimët !

Sa e kalon kohën tende kot ne forum, mere toran, biblen dhe kur'anin e lexoj, kuptoj dhe me ne fund ngjiti historit që i lidhin keto fe.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga Arpos Lexo Postimin
    ata jan anti-njerzor moj ekstreme,

Dhe ata nuk kerkojn qe te konvertojn askend ne fen e tyre.

Sepse,

Sipas toras tyre, israelitet jan populli i zgjehdur nga Zoti, te tjeret jetojn kot. S'kan drejt besimi, dhe s'kan drejt afrimi me Zotin !

Nuk mund te thuash gënjeshtra nëse nuk e posedon të verteten. Nuk mund ta quash manipulim nëse s'din se qfar kan manipuluar.

Islami i thërret të gjithë popujt në besim tek Një Zot i vetëm dhe të bashkohen të gjitha besimët !

Sa e kalon kohën tende kot ne forum, mere toran, biblen dhe kur'anin e lexoj, kuptoj dhe me ne fund ngjiti historit që i lidhin keto fe.

kam lexuar une te gjithat por jo deri ne fund nje pjes te madhe te tyre kam laexuar .

por qka kam gjetur aty duke i lidhur me shum gjera tjera libra tjer besime tjera teori tjera del siq u cek pak me lart mu ata se pari e shpiken toren se dyti e shpiken biblen dhe se treti e shpiken kuranin dhe se katerti e zhyten boten ne nje luft besimesh ne nje luft pa perfundim.
    We are all Aliens

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    Postime
    597
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    kam lexuar une te gjithat por jo deri ne fund nje pjes te madhe te tyre kam laexuar .

por qka kam gjetur aty duke i lidhur me shum gjera tjera libra tjer besime tjera teori tjera del siq u cek pak me lart mu ata se pari e shpiken toren se dyti e shpiken biblen dhe se treti e shpiken kuranin dhe se katerti e zhyten boten ne nje luft besimesh ne nje luft pa perfundim.

Ndoshta ke lexuar, por gje s'paske kuptuar.

Shpik edhe ti diqka, dhe nëse arrin qe ti mbledhesh mbi 50 persona te cilet te besojn me të vërtet, un do te jem i 51-shi ! Provo,

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Këta nuk janë çifutë. Kta janë khazarë, një fis magjup që jetonte në Azi, dhe që në shekujt e errët, filloi të konvertohet në judaizëm, për arsye politike. Pastaj filluan t'a ndjejnë veten jehud edhe një familje e këtyre magjupëve shkoi në Europë ku u njoh me emrin Rothchild, e kështu vazhduan.

90% e jahudive quhen Ashkenazim. Gjithë ata që janë ashkenazim kanë prejardhje khazare, një popull që s'kanë lidhje fare me çifutë.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Do ishte mire qe te Njoftohemi se pari me disa Karakteristika te cilat i Kan dhe pastaj me leht mund ta kemi se per qfar lloj fare Hajvari kemi te bejme:

Hebrejt kan kato cilesi :
    - Nuk i intereson nje Hebrei qe ta perhap apo ta zgjeroj Fen e tij ,preferojn te jen pak por te bashkuar!!
    - Jan Themeluesit e Kamates dhe Pasuria e tyre gjithmon eshte rritur nga kjo Metodë!!
    - Mendojn se jan Populli me Intelegjent dhe te perzgjedhurit e Zotit (ide e mire per ta ushqyer trurin e pangopur)!!
    - Historia i njef si Intrigtar,Perqares apo Ngatrrestar ndaj Fiseve te tjera jo hebreje,sa qe kan ndikur qe te fillohen qindra luftra d.m.th fal perqarjeve qe i kan cytur hebrejt!!
    - Poashtu Historia na Njofton se Jan te PaBesë,qe kan thyer shume marrveshje dhe kan thyer Besen e lidhur !!
    - Karakterizohen Si Frigacakë te pashembullt!!
    - Dihet Mire se e kan Tradhetuar Musain a.s (Profetine Tyre) ne Kohen e Faraonit dhe at duke ia thyer Besen qe me pare ia kishin dhene Musait a.s!!
    - Poashtu Historia tregon se kan Malltretuar dhe Persekutuar shume Profetë dhe njerin nga ta eshte Isai a.s!!
    dhe ne fund
    - Jan Popull te Mallkuar nga Allahu,Per kete Mallkim Allahu ne Kuran ka lajmruar, dhe kush e kupton rendesine e Mallkimit te Allahut ,jam i bindur per Hallin ketij Populli ,Qfar mendoni me shume se Hollokausi???
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

I PËRKUSHTUAR ISLAMIT Maska e muli21
    Anëtarësuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    NË TOKË
    Postime
    156
    Përshëndetje po ashtu toniolteni
    Materialin e kam siguru nëpërmjet internetit, porse e mbaj mend se diku ka viti 2000, tash nuk jam qind për qind i sigurt se cilin vit, ky procesverbal është shitur në panairin e librit në Tetovë, dhe prej atëherë më në asnjë panair nuk e kam parë, porse e bleu një shoku im në atë kohë.
    ALLAHUT JEMI DHE TE ALLAHU DO TË KTHEHEMI

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Ndoshta ke lexuar, por gje s'paske kuptuar.

Shpik edhe ti diqka, dhe nëse arrin qe ti mbledhesh mbi 50 persona te cilet te besojn me të vërtet, un do te jem i 51-shi ! Provo,
    Më kthe në atë kohë kur njerëzit ishi totalisht injorantë, dhe unë do të bëjë një fe botërore.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. KUR'ANI në gjuhën shqipe
    Nga RaPSouL në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 08:29
  2. Nderi ne krahet e pleqerise.
    Nga kolombi në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 30-01-2006, 02:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •