Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 61
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    14-11-2008
    Postime
    60

Martesat midis shqiptareve me besime te ndryshme

Me intereson te di nga Shqiptaret me religjion musliman se me par do pranoni-akceptoni nese nje Shqipetar-e i religjionit musliman do lidhte kuror me nje Magjup-e Shqipfoles-e e religjionit musliman apo me nje Shqipetar-e te religjionit katolik?!

Poashtu me interson te di nga Shqiptaret me religjion katolik se me par do pranoni-akceptoni nese nje Shqipetar-e me religjion katolik do lidhte kuror me nje Shqiptar-e te religjionit musliman apo me nje katolik-e jo Shqiptar-e (si psh. Kroat apo Polak)?!

Pres pergjigjje serioze nga ju!

Per mua personalisht eshte Kombi mbi te gjitha!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Te pyetėsh njė musliman se a je shqiptar a musliman, eshte shaka e fort !

Pėr ata, ato, qė nuk e din,.. Muslimani nuk pyetėt pėr kesi lloj gjera, sepse Kombi eshte i shenjtė sipas Kur'anit ! Qe dmth, nacionalizmin e ka nė gjep, nėse vėrtet quhėt musliman.

Un do t'isha martuar me njė katolike

Citim Postuar mė parė nga Arpos Lexo Postimin
    Te pyetėsh njė musliman se a je shqiptar a musliman, eshte shaka e fort !

Pėr ata, ato, qė nuk e din,.. Muslimani nuk pyetėt pėr kesi lloj gjera, sepse Kombi eshte i shenjtė sipas Kur'anit ! Qe dmth, nacionalizmin e ka nė gjep, nėse vėrtet quhėt musliman.

Un do t'isha martuar me njė katolike
    Ne gjep e kan nacionalizmin. Po ne jeten e perditshme gjysmen e fjaleve qe nxjerrin nga goja 50% thone Allah Ekhber, 20% Selam Alejkun etj arabizma, dhe pjesa e mbetur 30% flasin nje miks arabo-shqip.
    Nje pyetje kisha per ty: A do e lije vajzen tende te martohej me nje katolik?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Vajza ime martohet me kė tė doje, un nuk do ta pengoj.

Tash mos u mer me mua, por me temen.

PS: Kombi, eshte Tokė e shenjtė Pėr mua, dhe pėr kėt tokė, Allahu na ka siguruar FITORE !

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anėtarėsuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Une personalisht si prioritet kam perkatesin fetare. Edhe pse si musliman kemi te drejt te martohemi edhe me te besimit katolik, une do kisha preferu se pari te jet nje besimtare islame e devotshme e pasta pak do kishte rendesi edhe po te jet e nje nacionalitet jo shqipetar, nese do ishte besimtare e devotshme per mua do ishte OK. Ndersa sa i perket femijeve te mij une do i edukoja dhe do i lutesha Zotit qe te me ndihmonte qe ti edukoja ne frymen islame, me ndjenja te mirfillta fetare dhe kombetare, qoft vajz apo djal. Pastaj pasi ta marrin nje edukat te mirfillt do isha i qet edhe ne zgjedhjet e tyre per martese sepse do te din te perzgjedhin ate qe eshte e lejuar dhe me e mira per ta dhe familjen.

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Islamizmi ka aq nacionalizem sa kjo surja ketu

4.In Islam, nationalism is Haram(forbidden). Allah says in 3:103 do not divide yourselves, make peace'(and unite) under one flag; Laillaha illalah Muhammadara rasoolalah.
    Dmth ne nje flamur me magjype te tjere sic thote Mico ketu

Citim Postuar mė parė nga Arpos-Arabus
    Muslimanet jan vllezėr nė besim. Nėse rrahėt, torturohet nje turk, boshnjak, apo sudanez e diq tjeter vetem pse eshte Musliman, per ne eshte sikurse ta kishin rrahur nje vella te kombit !

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    jam kurioz te di si do ndiheshe ky arpos po te vdiste nje shqiptar thjesht se ishte i krishter?
    nje kafir me pak?
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    he white ? Mos po mendon qe jam Mico tash ? ncnc... pse mor s'ben apel qe t'me bllokoje mua, Arposin e jo Mico, Reana e hamama ?? Po budallai qe na ishe!

Muslimani eshte kombtar ! Tė cilit lufta ju eshte ber obligim nėse te tjeret e sulmojn, e kjo luft siq e dini quhet Xhihhad.

Korcar, si do te ndihesha ? Normal ore, un sdo ja filloj e te qaj te ndjerin tash vetem pse ishte shqiptar ! Pse ti qan sa her qe nje katolik vdes a ?

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Aq kombetare Mico sa s ka hero kombetar!

Nejse sa per temen e kam thene edhe ne nje teme tjeter qe per mua s ka problem perkatesia fetare.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white-knight : 24-11-2008 mė 11:40

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Arpos Lexo Postimin
    he white ? Mos po mendon qe jam Mico tash ? ncnc... pse mor s'ben apel qe t'me bllokoje mua, Arposin e jo Mico, Reana e hamama ?? Po budallai qe na ishe!

Muslimani eshte kombtar ! Tė cilit lufta ju eshte ber obligim nėse te tjeret e sulmojn, e kjo luft siq e dini quhet Xhihhad.

Korcar, si do te ndihesha ? Normal ore, un sdo ja filloj e te qaj te ndjerin tash vetem pse ishte shqiptar ! Pse ti qan sa her qe nje katolik vdes a ?
    kqyre pak shka ka shkru albturisti ene athere hec e kallxum mu se sa komtar asht muslimani.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Drafti pėr Unitet
    Nga Modesti nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-08-2010, 16:10
  2. 2 muaj para zgjedhjeve
    Nga Alienated nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 18-02-2009, 07:16
  3. Tradita ilire tek shqiptarėt e Maqedonisė
    Nga alibaba nė forumin Arkeologji/antropologji
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 15:40
  4. Disa shkrime rreth budizmit
    Nga drini_nė_TR nė forumin Agnosticizėm dhe ateizėm
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 28-02-2005, 12:56
  5. Pagėzimi dhe martesat Shqiptare
    Nga Redi nė forumin Folklori shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-05-2002, 15:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •