Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-04-2008
    Postime
    212

Shakaja mė e bukur midis shoqėrisė.

Te gjithe kemi perjetuar caste te bukura ne shkolle me shoket dhe shoqet por nje gallate qe nuk do ta harroni eshte?!Na e thoni ketu... Respekte
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 23-12-2008 mė 15:45

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-04-2008
    Postime
    212
    po he cimo trego dicka se une per vete nuk do harroj kurre kur i lash profit nje leter ne ditar tek e cila kisha shkruar ishalla te del shpirti deri ne fund te muajit se na lodhe me tremb sa hyn te dera behu me i embel....

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Ua them une nje

Ishim ne gjimnz, dhe ne ne Maqedoni mesojme dhe gjuhe sllave si lende ne gjimnazet gjuhesore.

Une me nje shokun tim ishim ulur tek banka e pare prane deres, dhe po bisedonim e po benim zhurme tere kohen.

Na thote profesoresha (shkina): Banka e pare - JASHTE!!!

Une dhe shoku im njemendje - shikuam njeri-tjetrin njehere, E KAPEM BANKEN DHE E NXORREM JASHTE KLASES. U futem ne klase ne te dy.

U cmend profesoresha...
    Edhe ju jashte.
    Dolem dhe ne...
    Ne mbetem jashte me gjithe banken. Kur c'te shihnim - vinte drejtori.
    Na thote: He mo - c'boni jashte ju?
    I tregova.
    Po banka? - pyeti drejtori.
    Banka doli para nesh - sqaron shoku im. (i sqaruam c'kishte ndodhur)

Qeshi drejtori... nje te madhe edhe ate - dhe na tha MOS M'BONI RREMUJE NE SHKOLLE...
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Po tregoj dhe un nje
    Kur kam qen ne gjimnaz(ne kohen e xhaxhit) dhe kishim oren e vizatimit teknik,por klasa ishte ne katin e par d.m.th rrafsh me token,dhe dritarja i binte nga oborri mbrapa shkolle,po kishim nje profesor me syze por cfar syzesh edhe perpara po te kishte nuk te shikonte tamam,po athere kur vinte kjo ora e vizatimit nuk kishim me deshire me vizatu se do e kishim ne oren e 4ose te 5te mesimit.Po ky profesorit po ti kerkoje leje me shku ne banjo nuk te linte ,dhe ne si mistreca kalamoj qe ishim pritshim sa kthente kurrizin profesori dhe dilshim nga dritarja dhe ai nuk e vinte re kte gje se ikshim nga 2 ose 3 veta dhe nuk binte ne sy.Po nje dite ikem te gjith si klas duke dal nje e nga nje nga penxherja ,ai vazhdonte te na shpjegonte (se kishte nje veti ai kur fillonte te shpjegonte u kthente nga ne mbas 10minutash dhe thonte e moret vesh ) por kur u kthye nuk qe asnje ne klas ...dhe kur erdhem diten tjeter na cuan ne shtepi dhe pa ardhur prindrit nuk ju pranojm na tha drejtoresha e shkolles...cte benim erdhen prindrit dhe cdo gje u zgjidh

Por na vinte per te qeshur sa here kishim oren e vizatimit
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    dy po me kujtohen tani..... nji her ka hik gjith klasa para se te na filloj mesimi dhe jena mcef te gjith dhe mbas nja 10 minutash kena shku gjith ne klas dhe zysha tu na prit kena vdek tu qesh kurse e dyta ka qen une dhe dy cuna nga klasa duhet te dilshim nga mesimi se po boshim gallat tu qesh gjith kohes dhe na qiti jasht dhe ca bom ne morem nja 3 banga dhe nja 4 karike dhe i vum para deres e bllokum qe mos te dilte mo dhe ka qen po ajo mesuse ku u mcef dhe gjith klasa ja kena nzi jeten asaj.....diten tjeter erdhem ne shkolle dhe kena vdek tu qesh
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tironcja_BLN : 10-12-2008 mė 10:40
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Ka shume(dhe vazhdojme te bejme lol).
    Ishim nje here ne ore te fizikes me nje prof te rrjedhur lo.Dukej qe i kishte pantallonat e lira(40 e kusur vjec burre).Edhe duke na shpjeguar mesimin i rane pantallonat lol.Kur e pa doli nga klasa dhe iku.
    2-Ne kishim fiksim qe te luanim futboll.Nje dite kishim ne oren e 5 anglisht dhe ne oren e 4 fiskulture.Mbaroi pushimi i gjate dhe u nderruamm lol u bem gati fillon loja.Edhe loja vazhdoi me peripecite e saj lol dhe mbaroi ora ra zilja.Ne aq te perqendruar ishim sa nuk e degjuam fare.Kur nga mesi i ores se 5 (ne duke luajtur akoma) del nje skuth nga dritaret e banjos.O cuna ka mbaruar ora e 4.Prof i anglishtes eshte si diktator po iu ngriten nervat nuk pyet lol.Edhe ne sic ishim ne mes te ores 5 vemi ne klase 16 cuna.Shifnim klasen nga perpara dukej bosh pa ne lol.Ky aq i acaruar ishte sa na ka gjujt secilit me nga nje shpulle lol dhe na tha : Dilni o shker**ata jasht.Ne dolem kur shofim njerin nga ne klas qe po dilte si top model.Kur i ka fut nje shkelm by**es atij.E ka fluturuar eshte ngritur pupthi 30 cm nga toka lol.Ne aq shume po qeshnim sa dhe prof filloi te qeshte.LoooL.Ka plote nga keto.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-04-2008
    Postime
    212
    eh une kam qeshur shum kur profeoresha duke spjeguar mesim e duke ec mbrapsh i ra xhamit me koke eh sa u acarua por une kam vdek tuj qesh ton diten

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-04-2008
    Postime
    212
    gjithashtu kam qesh shume kur morem nje mijush te rrejshem e ja vume profesoreshes te kembet e ja nisem me bertit ua nje mi nje mi ajo u hodh e ngrata e qe ater e kapi stresi ahaha 1 KESHILL MOS U BENI KURR MESUES ARSIMTAR E PROFESOR se te marin me qaf ahaha

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Lere se na bere nostalgjike tani. E forta me e madhe ka qene kur kemi futur gomarin brenda godines se shkolles dhe e kemi ngjitur deri ne katin e dyte te drejtoria e shkolles. Kjo ka qene ne vit te 2-te ne gjimnaz.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Lere se na bere nostalgjike tani. E forta me e madhe ka qene kur kemi futur gomarin brenda godines se shkolles dhe e kemi ngjitur deri ne katin e dyte te drejtoria e shkolles. Kjo ka qene ne vit te 2-te ne gjimnaz.
    Me intereson - si e nxorret gomarin qe aty...

Njehere pashe ne nje shkolle tek ca capkena fusnin nje kope me dhen brenda. Ia "uzurpuan" perkohesisht bariut - i futen ne shkolle. Blegeronte shkolla... Si ne Bageti e Bujqesi
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Mėsuesi SMS prindit: Fėmija yt mungon nė shkollė
    Nga Davius nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 10-02-2010, 13:13
  2. Kritika e interpretimit Protestant tė Biblės
    Nga Tannhauser nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 97
    Postimi i Fundit: 23-08-2009, 07:39
  3. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. At Donat Kurti O.F.M.
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-04-2006, 03:17
  5. 5 Universitetet mė tė mira nė Amerikė
    Nga miri nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 58
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 16:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •