un per vete nje her kam dashuru e jam zhgeny e nuk kam ma nder mend mu dashuru ne ate menyr...pra nje her dashurohesh ne jet..............
un per vete nje her kam dashuru e jam zhgeny e nuk kam ma nder mend mu dashuru ne ate menyr...pra nje her dashurohesh ne jet..............
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Te dashurosh?Natyrisht sa here te jepet mundesia.Dashuria eshte virtyt.Rendesi ka te mos tradhetosh, pasi dhe besnikeria eshte virtyt.Kur isha ne itali pashe qe atje meshkujt e kishin per ndere kur ja merrnin njeri tjetrit ragacen, pasi ai ndjehej me i zoti se i pari, pasi ishte ky, qe perfundimisht i kishte fituar zemren.Dhe Hlena e Trojes nuk tha kush se ishte pa cek, por shume trima luftuan per ti fituar zemren asaj.Shqiptaret i duan pa cek, por une nuk pashe ndonje femer qe mbeti e pa martuar.E pra me mire se te ndejhesh keq , eshte me e sakte te pranosh versionin italian.
Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 09-09-2009 më 19:57
Njeriu dashuron dhe horizontalisht por dhe vertikalisht me shume se nje here.
"Shoku Mjekesise"
Vetem horizontalisht edhe vertikalisht ?
Sa e thjeshte na qenkesh, e nuk e paskemi ditur !![]()
nuk di ,.............. ndoshta.............
Nella tua gioia io mi ritrovo...nella tua malinconia io mi ci specchio
ka mundesi se mund te dashurohesh me shume se nje her
Kurrë mos thuaj kurrë.
...mendoj se njeriu dashuron vetem njehere dhe ajo eshte dashuria e pare ...pasi atehere zbulon se rron...te tjerat mendoj se nuk jane dashurira por dashuricka dhe ne mes eshte interesi.Nuk thuhet kot qe dashuria e pare eshte dhe mbetet poezia me e persosur e natyres dhe eshte mekat qe lulezon vetem nje here...
Krijoni Kontakt