une i shkreti pa interes dashuroj po asnji sme dashuron mua
se te gjitha dashurojne me interes
une i shkreti pa interes dashuroj po asnji sme dashuron mua
se te gjitha dashurojne me interes
JO SEKS PARA MARTESE
Nese Interesi ka Karakter Pozitiv ,pse jo!!
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Hmmmm Dashuri pa interres? nuk e kuptoj mir temen.
Mos bahet fjale sa her keni mashtruar qe jeni ne dashuri ?
Un se di qe shumica e rasteve asht me perfitu dickapo nuk quhet dashuri ama.
D.m.th e ndryshove pyetjen ... mire ia bere, se edhe pse mora reputacion negativ nga ti, kjo tregon qe ti e paske pranuar qe une kisha te drejte kur thash se pyetja yte eshte shum palidhje dhe absurde.
Tash po ta jap pergjegjien.
Une kam qene disa here i dashuruar seriozisht ne disa femra, dhe pa interes, sepse te "dashurohesh" ne dikend per ndonje interes nuk eshte e mundur.
Nese me ate fjale "interes" po mendon per sex puro, atehere kjo nuk eshte dashuri, por lidhje me interese seksuale.
Kot qe lodhet njeri te besoje se mund te dashurohet me te njejtin sinqeritet. Sinqeriteti shperdorohet per heren e pare. Behet servis perkundrejt sinqeritetit... ?!
WR
Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.
dashuroj sa te mundem
dashuroj per te tere re
![]()
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Mije, teme interesante kjo. Une nuk besoj se kjo ka te beje me seksin mashkull apo femer, por me personalitetin e secilit person ne veçanti. Dashuria e pare eshte ndjenja e zjarrte qe nuk eshte e thjeshte te harrohet. Ndersa pastaj, eshte shume e veshtire per te dashuruar njesoj si heren e pare.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
te dashurosh me shume se nje here.....
Gjithmon varet nga situata edhe kushtet, por ne pergjithsi edhe shume zakonisht dashurohet vetem njehere.
Mund te ndash eksperienca shume eksituese, emocionale dhe mreslenese me individ/e te ndrryshem/e me te cilat/et mund te kesh lidhje, por vetem nje person mund te dashurosh ne jete...
Krijoni Kontakt