Cka Mendonise cili ju pelqen me se shumti a Preo Evolution Soccer 2009 apo Fifa 09
Un kisha than se edhte PES 2009
![]()
Pro Evolution Soccer 2008
Fifa Soccer 09
Cka Mendonise cili ju pelqen me se shumti a Preo Evolution Soccer 2009 apo Fifa 09
Un kisha than se edhte PES 2009
![]()
nuk e di nga e ke marr kete foto te FIFA-s gjithsesi per consoles, aty ku lojrat maten vertet FIFA eshte shum me lart se PES 2009. PES ka ricikliuar gjithcka nga 2008 duke shtuar ca ekipe te certifikuara si liverpool dhe manchester united dhe te drejtat e champions league, ndersa FIFA ka permisuar grafiken, levizjet, rrjedhshmerine dhe i ka dhen nje pamje me te bukur simulimit te futbollit ne lojra. Flas gjithmon per Xbox 360 ose PS3 se per PC FIFA 09 eshte komplet loje tjeter.
PES 2009 e kam ne Telefon, dhe eshte loja me e mire ne futboll qe mund te jete pėr telefona. Ndėrsa pėr PC apo PS3, Xbox, nuk i kamMegjithatė mendoj se eshte PES 2009
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
edhe une e kal lojen pes 2009 per cel dhe eshte me te vertet loja me e mire per cel. luhet dhe multiplayer dhe grafikun e ka shume te mire. si loje celulari
++--++--
Fifa09......
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Nuk e di si kam provuar.
Gjithmone Fifa me ka terhequr me shume, po kete rradhe 09 nuk i kam provuar asnjeren, t`shoh ndoshta do e marr fifa09. :d
PES eshte per profesionistet.FIFA eshte per amatoret.
Pershendetje
I kam qe te dy lojrat, por PES 2009 me pelqen me shume, sidomos "Become a Legend", ndersa FIFA 09 kam harruar qe e kam.
Krijoni Kontakt