ej
o kalimtare
nuk te tha kushe se e kam trupin me te mire se tatin
po nuk ke dite ta kuptoshe more vella
me gjithe ate
ti qenke shum trimi
ok
ja kalofshe sa me mire
respekt te temat tua nuk do vendosi ndonje her
ok
ej
o kalimtare
nuk te tha kushe se e kam trupin me te mire se tatin
po nuk ke dite ta kuptoshe more vella
me gjithe ate
ti qenke shum trimi
ok
ja kalofshe sa me mire
respekt te temat tua nuk do vendosi ndonje her
ok
I love you not only for who you are,but for what I am when i'm with you!
Sqarim, ai ke foto eshte kalimtari se me ka mua nje foto tjeter ku kish dale me glengrantin... i njejti, biles ne kjo e dyta ishe akoma me i bukur, dhe ngjyra e bardhe i shkon shume![]()
Me te vertet qe ata qe nuk besojne te kane zili kalimtar!
pse lodhesh kot me ta o nuska
rruge pa fund
Urime mbas 7 vjetesh kalimthi paske dal fitimtare o kalimtare ! Urime serisht..
( amon me se na bohet qefi kur shohim te mire nga raca shqiptare).....
E kaluara eshte si nje foshnje ,qaramane qe edhe na merzit edhe na dhimbset......
Qe femij enderrova per ty,dhe te desha si e rritur.Tani te dashuroj si femije dhe harroj te rritem..
Eshte e kote te vuash nga mendimi qe ke humbur dike..pasi ai ndoshta kurre s'ka qene yti
...
_E_always.... never will change..
:^engjello :^paqe :^engjell1
Ajo nuk diskutohet qe raca shqiptare eshte race e paster dhe e bukur jane te mire si cunat dhe gocat.
rruge pa fund
Kalimthi ,aparenca nuk te pershtatet fare me fjalorin...kam pas qene gricur para ca kohesh me ty...dhe iiiiiiiiiiiiiii ma shpife me ate tre folur me thene te drejten.....po ta bene mire qe moderatoret ti shkurtuan ato mesazhet e tua kundrejt meje ,nuk e di te kujtohet apo jo .........KALIMTHI
.....Mesoni dicka per cdo gje dhe gjithcka per nje gje .....!!
.....Kujdes nga duartrokitjet !Kenaquni me to ,por asnjehere mos u besoni......!
kalimtari mer..ku je mer patriot.. shume nice qenke..si tane shkodranet. te uroj fat...kalimtari
hey kalimtari
u look very nice
i believe is you there cause my friend is from shkodra and she know you
pastaj gjithe shkodranet hot jane
mos kini inat kot ju te tjeret
Im so crazy in love
shume i mire je...you remind me of Pierce Brosnan except he's much older, of course!
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
me behet qefi per ato qe ke thene goddess,jo per gje por dhe artisti im i preferuar eshte Pierce Brosman
rruge pa fund
Krijoni Kontakt