Close
Faqja 5 prej 44 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 436
    Kaka refuzon ofertėn e Cityt

Superylli brazilian i Milanit, Leite Kaka, ka njoftuar tė mėrkurėn se ai i ka thėnė JO ofertės prej 100 milionė eurosh tė Manchester Cityt.
    Pasanikėt e Cityt kanė dėrguar pėrfaqėsuesit e vet nė Milano pėr tė bėrė njė ofertė zyrtare pėr transferimin e ish-Topit tė Artė drejt Premier Ligės, mirėpo duket se gjithēka ėshtė refuzuar nga lojtari.

“Deri mė tani kam refuzuar shumė oferta tė rėndėsishme. Dėshiroj tė rritem te kjo skuadėr. Qėllimi im ėshtė qė nė tė ardhmen tė bėhem kapiten i Milanit”, ka thėnė Kaka.

Telegrafi Sport
    Inter Campione d'Italia!!
    2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500

Drogba i gatshėm tė largohet nga Chelsea

Sulmuesi i Chelseat, Didier Drogba, dėshiron me ēdo kusht qė t’i braktisė Blutė.
    “Mirror” njofton se sulmuesi nga Bregu i Fildishtė ėshtė duke kėrkuar mundėsitė pėr t’u larguar nga Stamford Bridge, ndėrsa mėsohet se trajneri Luiz Felipe Scolari i ka thėnė: “Nėse dėshiron tė shkosh, shko!”.

Pėrveē skuadrave tė mėdha, tė cilat janė tė interesuara pėr tė, sė fundmi tė interesuar janė shprehur edhe drejtuesit e ish-skuadrės sė tij, Olimpique Marseille.

“Didier ėshtė neveritur nga Chelsea dhe ėshtė i gatshėm tė largohet. Ai ėshtė i gatshėm tė bėjė sakrificė financiare, me qėllim qė tė luajė pėr njė skuadėr e cila vėrtet e dėshiron”, ka thėnė njė mik i afėrt i Drogbas.

Telegrafi Sport

Arsenali rrit ofertёn pёr Arshavin

Mediat angleze pėrcjellin lajmin se Arsene Wenger ka dėrguar ofertё tё re pёr shėrbimet e Andrei Arshavin, por po ashtu ka fituar edhe njё konkurrent tё ri, Interin.
    Mirror ka shkruar se pas ofertės prej 10 milionė funtesh, Zenit, ka pranuar ofertė tё re nga Arsenali, e cila ёshtё mё e lartė pёr 2 milionė funte.

Sipas mediave angleze, presioni mbi Arsene Wenger tash ёshtё mё i lartė, pasi nё garė ёshtё edhe Interi.

Mё herėt edhe Manchester City u pėrpoq ta angazhojė sulmuesin rus, por nerazurёt janė njё interesim shumё mё tėrheqės se City, andaj Wenger e sheh kampionin e Italisё si njё konkurrent mё serioz.

Telegrafi Sport

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar mė parė nga Fitim Shala Lexo Postimin
    Kaka refuzon ofertėn e Cityt

Superylli brazilian i Milanit, Leite Kaka, ka njoftuar tė mėrkurėn se ai i ka thėnė JO ofertės prej 100 milionė eurosh tė Manchester Cityt.
    Pasanikėt e Cityt kanė dėrguar pėrfaqėsuesit e vet nė Milano pėr tė bėrė njė ofertė zyrtare pėr transferimin e ish-Topit tė Artė drejt Premier Ligės, mirėpo duket se gjithēka ėshtė refuzuar nga lojtari.

“Deri mė tani kam refuzuar shumė oferta tė rėndėsishme. Dėshiroj tė rritem te kjo skuadėr. Qėllimi im ėshtė qė nė tė ardhmen tė bėhem kapiten i Milanit”, ka thėnė Kaka.

Telegrafi Sport
    Shume gabim. Kaka eshte drejt kalimit tek City

Blerja do kushtoje £91m dhe rroga tij do jete £500,000 ne jave.

MUAHHH mos me thuaj e ki gabim sepse une nuk kam gabuar asgje por nese e lexon temen ne fillim flitet per Transferet e Futbollisteve (TASHETHEME) une kam postuar nje spekulim sepse nuk kam biseduar me Kaka-ne per kete transfer keshtu qe ende asgje nuk eshte perfundimtare a do te qendroj ne Milan a do te kaloj ne Man.City .

Tevez kėtė muaj kalon tek Inter?

Shtypi italian njofton se sulmuesi argjentinas Carlos Tevez do tė kalojė tek Interi para pėrfundimit tė afatit kalimtar tė janarit.
    Manchester United heziton tė nėnshkruajė marrėveshje tė pėrhershme me Tevezin, i cili ėshtė pronė e “Media Sports Investments”, ndėrsa teknikisht ėshtė i huazuar nė Old Trafford.

“Media Sports Investments” kėrkon 32 milionė pėr 24-vjeēarin, ndėrsa Sir Alex Ferguson nuk ėshtė i gatshėm tė shpenzojė aq para pėr ta mbajtur Tevezin nė skuadėr, prandaj nė fund tė kėtij sezoni ai do tė jetė lojtar i lirė.

Mirėpo, “La Gazzetta dello Sport” njofton se huazimit tė argjentinasit tek United mund t’i vijė fundi kėtė muaj, pasi Nerazzurėt dėshirojnė ta transferojnė atė nė Giuseppe Meazza.

Kryetari i “Media Sports Investments” ėshtė takuar me drejtuesit e skuadrės zikaltėr gjatė pranisė sė tij nė Milano, ndėrsa tė dy palėt tashmė kanė filluar bisedimet pėr transferimin e Carlitos tek Inter.

Telegrafi Sport

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Ky Telegrafi Sport qeka me keq se Marca

i/e regjistruar Maska e Vinjol
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,558
    ehhhhhhhhhhhh
    Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Kaka shum afer kalimiti ne City
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    "Sportmediaset" njofton se Rossonerėt kanė arritur marrėveshje pėr ta transferuar qendėrmbrojtėsin e Liverpoolit, Daniel Agger
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

Faqja 5 prej 44 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •