Close
Faqja 9 prej 44 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 436
    Lazaratas Maska e Bel ami
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Kaka' qendron ne Milanelo. Mbase eshte nga te paktet lojtare qe do i rezistonte tundimit te parave. Mbaj mend kur Kaka' u shfaq tek Milani shpesh here lojtaret e Milanit e ngacmonin sepse ne duar nuk mbante Rolex apo nuk kishte makina luksoze, megjithate Kaka' ariti qe jo vetem te fitonte zemrat e shokeve te skuadres por te miliona fansave kudo ne bote.Kam lexuar qe Kaka' beson shume ne moralin Kristian, besoj se kjo ishte edhe nje shtyse me teper per te refuzuar parate maramendese erpara skuadres se tj te zemres. Besoj tani se Kaka' seriozisht do te plaket tek Milan sikunder Shumi tek Ferrari.
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834

Kaka: “Do qėndroj te Milan”. Festa e tifozėve

Ajo e djeshmja ka qenė njė ditė ankthi pėr tė gjithė tifozėt e Milanit dhe ata qė futbollin e shohin ende si njė pasion. Njė ditė e nisur me dhjetėra letra qė tifozėt, ata tė vėrtetėt, kanė lėnė para shtėpisė sė brazilianit Kaka, njė prej lojtarėve mė tė mirė tė dekadės sė fundit. Mjaftoi hapja e dritares dhe dalja nė tė e Kaka me njė fanelė kuqezi tė Milanit, pėr tė bėrė qė ata tė shpėrthenin nė delir. Por, ende nuk ishte vendosur asgjė dhe pas shumė orėsh pritje, rreth orės 22.30, tifozėt janė parė tė dorėzuar dhe ēėshtja u duk e mbyllur, derisa Berluskoni deklaroi se braziliani nuk do tė shitej.

BalkanWeb

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anėtarėsuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    ZYRTARE :

Craig Bellamy , nga West Ham ne Manchester City.

SPECIAL ONE

RAUL # 7

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga The.ReaL Lexo Postimin
    ZYRTARE :

Craig Bellamy , nga West Ham ne Manchester City.

ahahahaahahahahaah

Arshavin sot nėnshkruan pėr Arsenalin?

Tabloidėt britanikė spekulojnė se mesfushori ofanziv i Zenit St. Petersburgut, Andrei Arshavin, gjatė ditės sė sotme do tė arrijė nė Emirates Stadium.
    “Ende nuk ka lajme konkrete, mirėpo tė martėn do tė ketė”, ka thėnė agjenti i lojtarit rus, Dennis Lachter.

“Negociatat me Arsenalin vazhdojnė, ndėrsa mundėsitė janė tė mėdha qė Arshavin sė shpejti do tė luajė nė Ligėn Premier”, thotė trajneri i Zenitit, Dick Advocaat, pėr “The Belfast Telegraph”.

Sipas tė gjitha gjasave 27-vjeēari do tė nėnshkruajė nė kohė pėr tė luajtur nė ndeshjen e tė dielės kundėr Cardiffit tė vlefshme pėr FA Cup.
    Inter Campione d'Italia!!
    2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500

Kaka: Kam marrė vendimin e duhur

Mesfushori brazilian Kaka ka thėnė se ai ka marrė vendimin e duhur duke refuzuar transferimin rekord nė Manchester City.
    “Kalimi nė Manchester City do tė ishte njė projekt i madh, por nė disa ditėt e kaluara jam lutur shumė tė kuptoj se cili do tė ishte ekipi i duhur dhe nė fund vendosa tė mbetem kėtu”, ka thėnė Kaka duke shtuar, “Besoj se kam marrė vendimin e duhur”.

“Nga ky tregim kam mėsuar se sa shumė njerėzit mė duan nė Milan, tifozėt dhe bashkėlojtarėt e mi mė kanė ndihmuar ta marr vendimin e duhur. Nuk dua asgjė tjetėr, dua tė jem mirė dhe i lumtur nė vendin ku njerėzit mė duan”, ka shtuar Kaka.

“Milani ėshtė shtėpia ime, ku jam i lidhur dhe ku nė tė vėrtetė ėshtė zemra ime. Kjo ėshtė ajo qė mė ka bėrė tė marr vendimin”, pėrfundon braziliani.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Zyrtare: Pennant huazohet tek Portsmouth

Ekipi i Portsmouth ka pohuar se ka arritur ta angazhojė lojtarin e Liverpoolit, Jermaine Pennant, si huazim deri nё fund tё sezonit.

Trajneri i Portsmouthit, Tony Adams, ёshtё ndarё i kėnaqur qё ka arritur ta sjellё anėsorin nё Fratton Park. Pennant do tё mbajё numin 14.

“E njoh atё njё kohё tё gjatё. Ishim sё bashku nё Arsenal para shumё vitesh. Ai ishte ‘djaloshi i ri nga mėhalla’ dhe vlente pёr njё talent tё madh”, ka thёnё Adams.

“Ai ёshtё i shpejtё dhe ka kualitete tё mira teknike. Ai mund t’i sulmojё mbrojtėsit. E kam parё atё sё bashku me Crouch nё Liverpool nё ndeshjen kundėr Fulhamit vitin e kaluar dhe vazhdimisht kishte depėrtim nga ana e djathtё dhe harkime tek Crouch. Ky ёshtё njё kombinim tё cilin sёrish dua ta krijoj”, ka shtuar trajneri i Portsmouth.

Tgf
    Sui generis

Juventusi planifikon ofertё pёr Robben

Mediat italiane raportojnė se Zonja e Vjetёr ёshtё nё kёrkim tё anėsorit tё Real Madridit, Arjen Robben.
    Corriere dello Sport shkruan se Juventusi e sheh mesfushorin holandez si njё opsion pёr tё qėndruar nё krah tё kapitenit Alessandro del Piero.

Robben do tё arrinte nё Torino si njё pasues i Pavel Nedved, i cili pritet tё luajё edhe sezonin e ardhshёm.

Juve ёshtё kthyer kah Robben pasi ёshtё tmerruar nga ēmimi qё ka kėrkuar Bayern Munich pёr francezin Franck Ribery.

Telegrafi Sport

Barcelona ringjall interesimin pёr Lahm

Lideri i La Ligёs, Barcelona, e ka ringjallur interesimin pёr mbrojtėsin e Bayern Munichut, Philipp Lahm.
    Sportivja spanjolle Sport, shkruan se drejtori sportiv i Barcelonёs, Txiki Begiristain, ka rifilluar bisedimet me Bayernin disa javё mё parё, pёr tё marrё shėrbimet e gjermanit.

Barca ёshtё duke e kėrkuar mbrojtės tё majtё si pėrforcim pёr sezonin e ardhshёm dhe Begiristain e ka bёrё mbrojtėsin gjerman Lahm prioritar.

TelegafiSport

Juventus ofron Iaquintan pёr Hamsik

Mediat italiane kanё pėrcjellё lajmin se Juventusi planifikon tё bёjё ofertё pёr shėrbimet e mesfushorit tё Napolit, Marek Hamsik.
    Sllovaku ёshtё njё prej lojtarёve mё tё mirё tё Napolit dhe pёr shkak tё paraqitjeve tё tij tё mira ёshtё cak i tё gjithё gjigantёve tё Serie A.

Mediat italiane kanё bёrё tё ditur se Hamsik nuk do tё qėndrojё nё klub nёse nuk sigurohet pjesėmarrje nё Ligёn e Kampionёve kёtё sezon. Besohet se ish-lojtari i Brescias ёshtё i lumtur nё Napoli, por gjithēka ёshtё e mundur.

Tuttosport ka shkruar se Juventusi ёshtё duke e pėrcjellё situatėn e tё riut dhe tashmё ka pėrgatitur ofertё nё tё cilёn do ta pėrfshijё edhe sulmuesin Vincenzo Iaquinta.

Telegrafi Sport

Faqja 9 prej 44 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •