Close
Faqja 9 prej 19 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 188
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Postime
    683
    Qenke i lezetshem ti , mesa duket sapo do kesh ardhur nga ndonje ndeshje futbolli qe jep keto pergjigje te mprehta.Po duhet te jesh filozof i madh qe ste kuptokemi dot o megjithate populli thote "hapi rruge budallait" (pa ofendime)"
    Meqe fliske me kaq tifozllek dhe me pasion te ndezur me mire transferohemi ne ndonje cerdhe qe te gjesh edhe vendin e pershtatshem.

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170

degjo gladiator

Pyet ndonje Arab si i thone KOMPJUTERIT Arabisht ,nqs ata e njohin c fare eshte , ose TELEFONIT.
    ==============================================
    Si fillim dua te te sqaroj se nuk jam arab dhe as qe deshiroj te jem i tille por nje gje eshte e sigurte si dielli kur lind ne mengjes.
    Ne kohen kur arabet kishin civilizimin e tyre dhe paten shume arritje ne shkenca te ndryshme dhe mjekesi perendimoret jetonin me kafshet.
    Ne kohen kur arabet hodhen bazat e shkences dhe shpiken matematiken dhe shume mjete ndihmese nga te cilat u be e mundur shpikja e kompjuterit te pare perendimoret dhe evropjanet i binin fyellit duke kullotur loper delet dhe dhite.
    Se sa fjale ka kjo gjuhe une nuk e di dhe as nuk me intereson por dua te them se eshte nga gjuhet me te pasura te rruzullit.
    sinqerisht. indriti
    Injoranca nuk zhduket me top

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    INDRITI, per shume gjera ke te drejt, vecse harrove ta cekesh se arabet nuk ishin musliman ne ate kohe.
    Sot jane musliman dhe jetojne .................................
    Sa per gjuhen arabe dhe kulturen arabe te sodit nuk due te flas.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e gladiator
    Anėtarėsuar
    12-02-2003
    Vendndodhja
    Iliria
    Postime
    217
    Indrito.
    Civilizimi me i vjeter ne bote i perket Kines , pas kinezeve jane
    Sumeret , pastaj Egjyptjanet ,dhe Semitet , qe perbeheshin nga keto fise .
    Hebreu , Cananite, Syrian ,Babylonia, Assyrians, Fonicians,dhe me ne fund Arabet e tu.
    Sipas filozofive dhe relixhioneve te rracave te mesiperme doli feja Islame qe nuk eshte gje tjeter por dicka e vjedhur.
    Pra ketu ke te besh me persona qe i njohin rracat,ik e tregoja ndonje tjetri ato perrallat e tua per Arabet;

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Postime
    683
    ej o gladiator NUK KA LIDHJE ATO KRONOLOGJI QE THUA TI ME TEMEN.PSE UNE DO TE KUJTOJ TY SE KE DALE JASHTE TEME?!!!
    EJ PO FLASIM PER MUSLIMANET DHE JO PER ARABET (DICKA QE TI NUK E KONCEPTON DOT).
    PO TE THEM TY DHE ATYRE INJORANTEVE KETEJ VERDALLE QE LLOMOTISIN KOT QE ARABET NUK PERFAQESOJNE MUSLIMANET , SEPSE ZOTI NE KURAN NUK U DREJTOHET NJEREZVE "O JU ARAB" POR U THOTE "O JU MUSLIMAN " OSE "O JU BESIMTARE"
    PRANDAJ JU QE PO I KALONI KUFIJTE E INJORANCES DISKUTONI TE PAKTEN SI TE RRITUR DHE ME ARGUMENTA

i Krishtere Maska e i krishteri
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    660

mendimi im

ata persona fetar qe perdorin nje gjuhe tjeter per tu lutur, nuk kane kuptuar se Perendia e ka krijuar kastile gjuhen e ketij personi qe ti flasi ne gjuhen e vet edhe jo persiprapthi.
    pak a shume me ndonje nje gje e tille ketu ne itali me nje italian:

Une i flisja italisht normalisht edhe ai me mendimin se isha i huaj me fliste(edhe pse degjoi qe une flisja shume mire edhe kuptoja shume mire), "Tu andare, dove; tu come chiamare; tu essere albanese?" edhe kjo vetem per faktin se nuk po me degjonte kur flisja edhe nuk vuri re se une flisja italisht, sa i thshe:"chi č lo straniero qui, perchč sembra che sei te e non io"?
    Vertet eshte gje e neveriteshme te degjosh shqiptare qe luten ne arabisht, latinisht, greqisht.

Ose Perendia nuk di shqip ose keta lloji robesh nuk kane kuptuar. Perendia nuk te degjon edhe biles ofendohet kur perdor nje gjuhe qe nuk ta ka dhene(nuk e ke gjuhen e memes), sepse ti ofendon ate qe Perendia ju ka dhene njerezve.

ah sa deshir kam sikur Perendia vet te vij e t'ju fjase ketyre injoranteve ne shqip edhe do te shikoja se do te pergjigjej ndonje ne arabish, latinisht, hebraisht, greqisht etj, apo do te pergjigjeshin ne shqip keta?

edhe une bashkohem me kete kerkese qe ne forum te flitet vetem shqip dhe jo ne gjuhe te huaj, ne pak fjale te bazoheni sipas rregullores qe eshte.

me respekt i krishter.

me falni nese perdora disa shprehje te forta por nuk duroj dot gjera te tilla(te flitet ne gjuhe tjeter)!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga i krishteri : 19-03-2003 mė 20:55
    Tani pra keto tri gjera mbeten:
    Besimi, Shpresa dhe Dashuria;
    Por me e madhja nga keto eshte
    DASHURIA

Zoti ju bekofte te gjitheve

Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    660

indrit

a e di qe qe kur arabet jane bere myslyman, kane ngelur ne vende? a e di ti se disa te rinje qe u kthyen nga studimet nga arabia(per fene myslymane), ndaluan femrat qe te dilnin te zbuluara(duhet te mbuloheshin kembe e koke), filluan te hanin neper vatra..dhe kjo per arsye sepse islamizmi shkon perpara, a e ke pare boten perendimore se si eshte...gjerat u zhvilluan ngadal ngadal edhe tani zoterojne boten, kjo sepse nuk ishin myslyman qe ne fillim edhe nuk jane myslymane.

te lutem mos fol gjera absurde gjera qe nuk kane kuptim.

nuk ti thashe per ofeze, nese ondendohesh, me fal!!!

me respekt i krishteri!!!
    DASHURIA

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Postime
    683
    EJ KA NJE ARSYE QE FLITET ARABISHT EDHE PSE JU E DINI , POR AI MLLEFI QE KENI BRENDA JU DETYRON TE SHKRUANI ABSURDITETE TE TILLA. KURANI ESHTE RRUAJTUR NE ARABISHT QE MOS TE NDRYSHOJE SI BIBLA JUAJ ME LLOJ LLOJ VERSI0NE(PRIT KUR TE NA DALI BIBLA NE VERSION REMIX ME VONE).PO PAVARESISHT NGA HIPOKRIZIA JUAJ DUKE NJOHUR TE VERTETEN MBANI VETEN ME SHPRESA TE KOTA.PER MENDIMIN TIM MERRNI NJE LITAR QE TE GJITHE JU FLUTURONI ME PRESH DHE VARNI VETEN , OSE HIDHUNI NGA NDONJE PALLAT SE DUKET TE KETE PALLATE TE LARTE ANDEJ NGA JENI JU ..........

Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    660

The exorcist

nejse ti flet sepse nuk e njeh Perendine.ti mendon se Perendia nuk di shqip apo mendon se Perendia urren shqipen..perndryshe pse te krijoi shqiptar mund te te krijonte arab?

ah ke te drejte qe flet keshtu se lutjet qe ju beni nuk jane nga zemra por jane thjeshte vjersha qe mersohen permendesh edhe kur e thua, mendja jote eshte per hesap te vet edhe goja jote per hesap e vet..ju lutem edhe nje here ju lutem apo doni qe t'jua the arabisht, per fat te keq nuk di arabisht se me gjithe zemer do t'jua thoja ne arabisht. Une jam i Krishtere duhet qe te permend gjuhen e Zotit tim Jezus qe eshte "aramaik", por as Zoti vet nuk me ka thene qe te flas ne gjuhen e tij se perndryshe do te me kishte bere Hebre edhe jo Shqiptar.
    DASHURIA

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Postime
    683
    UNE ME DUKET SE TA SHPJEGOVA POR TI BEN PRAPE SIKUR SMERR VESH.SKAM CA TE THEM ME SE TI SKE CBEN MESA DUKET,RRI KOT NE FORUM DHE NUK PASKE DESHIRE TE DISKUTOSH.TY TE DUKET VETJA KOMPETENT DHE KUJTON SIKUR I KUPTON NJEREZIT.
    TI NUK DISKUTON SE TI THUA GJERA PA SENS DHE ARRIN NE KONKLUZIONE SE PRAPTHI
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ABIGAIL : 29-03-2003 mė 12:00

Faqja 9 prej 19 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Biblioteka e Ptolomeut nė Aleksandri
    Nga forum126 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 08-07-2006, 00:16
  2. Kush ėshtė Allahu?
    Nga INDRITI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 04-11-2005, 18:23
  3. Pse myslymanėt e Shqipėrisė nuk falen me gjuhėn amtare?!
    Nga Lexuesja nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 69
    Postimi i Fundit: 03-02-2004, 16:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •