Close
Faqja 13 prej 19 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 188
    Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Njeriu duhet te beje cfare thote zoti jo njeriu ........qofte ai arab apo amerikan apo shqiptar apo cdo njeri tjeter......

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170

i Krishtere kot e ke...

1- E mora me mend qe je nje student ne arabi sepse ne kete forum marrin pjese vetem myslymanet qe jane me studime ne arabi.

==============================================
    e ke shume gabim i dashur ketu ka muslimane nga te gjitha vendet e botes dhe jo vetem nga vendet arabe.
    une ne kete forum kam gjetur muslimane qe studjojne ne malajzi madje edhe ne afike te jugut.
    ==============================================2- Nuk e di per ty, por une nuk mund te them nje gje te tille ndaj nje reviste qe jep emer mbiemer dhe adrese te atyre qe ndodhin. e di qe klani e ka zene me myslymanet(qe sjelle shume gjera kundra islamizmit), por kjo nuk do te thote qe gjerat qe thote i ka fallco. nese ti nuk beson ne gjerat qe shkruan, atehere shiko adresat edhe shko edhe informohu vet nese nuk beson(do te te sjelle daten e artikullin edhe do te shikosh vet me syte e tu)!

nuk me interesojne fare se cfare thote klani apo cfare bejne njerezit. Mua me intereson se cfare me obligon mua feja ime.
    une eci me moton"klani leh dhe une zbatoj porosite e zotit."
    dhe nese klani ka njohuri per dy apo tre persona kjo nuk merret si shembull per te gjithe muslimanet. ashtu sikur une nuk marr per shembull veprat e disa te krishtereve.
    ==============================================3- Une nuk e di per ty por une nuk gjykoj nje gje qe vetem shikoj, pa pare se a eshte vet ajo fe ashtu(a e predikon ajo fe kete gje). Nese e ben nje person une nuk mund te gjykoj, por nese eshte nje fe e tere atehere une mund ta gjykoj. P.sh. ata islamiste 4000islamiste qe shpallen luften e shenjte, nuk eshte 1 ose dy qe mendon sipas mendjes se vete, por eshte nje urdher. prandaj ata e shpallin lufte te shenjte.Prandaj Une nuk do te flisja para se te shikoj mire gjerat. mos harro se kam qene myslyman dhe ato qe tregojne ne televizor mua me ndihmojne qe ato qe dija kur isha myslyman te mi forcojne me teper idete.

degjo nese 4000 vete paskan shpallur lufte te shenjte muslimanet i dashur jane 1.300.000.000 prape nuk mjafton.
    dhe e dyta nese kjo mjafton atehere edhe 300.000 a me shume ushtare kryqetare ne Irak mjaftojne per tja ngjeshur kristjanizmit titullin luftenxites.
    mjaftojne per te na ushqyer dy here ne dite me uranium.
    ti i krishtere nuk ke qene kurre musliman sepse te jesh musliman nuk do te thote vetem ta shprehesh me goje besimin por edhe te punosh me gjymtyret e tu per hir te ketij besimi.
    ti nuk e ke arritur kurre kete miresi edhe prendaj edhe ke dezertuar.
    4- Ne pergjithese myslymanet jane te dhunshem dhe kete mos e moho sepse eshte realiteti pastaj eshte e kote qe thoni se islami eshte fe e paqes kur shikojme keto gjera qe behen nga arabet. e bukura eshte se natyra e nje myslymane eshte pak e serte, ka hije kur eshte nje myslyman.Nese do te shikoje me nje sy siē me asnjeanes, do te shikoje shume gjera te rendesishme.

fillimisht ne kete pike dua te sqaroj se islami eshte nje fe superpaqesore dhe kjo duket edhe nga pershendetja qe ka kjo fe"paqja dhe bekimi i zotit qofte mbi ju".
    por per nje moment po behem me ju dhe po pranoj se ato gjera qe bejne arabet i urdheron kjo fe. ne regull deri ketu?
    por ketu del nje pikepyetje e madhe dhe disa pika cuditese..!!!
    si psh.
    Po te krishteret kush i urdheroi qe te ngrejne kryqezata e te luftojne ne token e palestines? Mos valle Kurani?
    Kush e urdheroi gjermanine dhe hitlerin te godase e sulmoje tere ato shtete e popuj?
    Kush e urdheroi Ameriken te leshoje dy bomba atomike ne Hiroshima e Nagasaki?
    Kush e urdheroi sllobodan miloshevicin te persekutoje popujt e ballkanit?
    Me ē`te drejte jep ai urdherin per masakren e recakut?
    Kush urdheroi per maskrat e shumta ne kosove ,bosnje e kroaci.
    Mos valle edhe ketu Kurani?
    Kush e nxit rusine te shkaterroje nje ceceni te tere?
    Kush e urdheroi ameriken te perdore arme biologjike dhe uranjum ne lindjen e mesme?
    Kush e urdheroi ate qe ne luften e gjirit te perdore nje sasi te madhe uranjumi ne irak?
    Po ne afganistan?
    Cfare mekati kane bere foshnjet palestineze qe te vriten me arme qe nuk lejohet perdorimi i tyre?
    Ku e gjen amerika te drejten per te provuar zbulimin e armeve te reja ne Palestine.
    me kete merru ti i dashur dhe gjuko tani me drejtesi.
    a kane vlere ato veprat e vogla penale qe bejne arabet ne krahsim me keto?
    Arabet nuk kane shkaktuar viktima por shpeshhere kane qene ne goditje te amerikes izraelit dhe evropes.
    nje gjukim i tille qe ben nuk me pelqen.
    ministri amerikan i mbrojtjes Ramsfild thekson" do te shkojme te rregullojme punen e naftes pasi ajo ka rene ne dore barbaresh"
    pra edhe ne shtepine tende me pasurine tende ste lene rehat.
    kurse ministri i jashtem thote:ne do te nderrojme harten e vendeve ne lindje te mesme" por cdo te thote kjo?
    mos valle me marre nje harte te lindjes se mesme me e hedhur dhe me vene ne vend te saj nje tjeter te njgjashme ? jo jo .
    kjo do te thote zgjerimi i territoreve te izraelit ne te gjithe palestinen, ne jordani ne kuvajt , ne jug te irakut,gjysmen e egjiptit gjithe libanin, katarin, bahrejnin, emiratet e bashkuara arabe dhe duke perfunduar ne medine te arabise saudite.
    pikerisht me kete merru se kush i lejon keta njerez te ndermarrin fushata te tilla.

5- ti ke pare ne arabi dhe nuk e mohoj, por une nuk po te mohoj ate qe ti me thua. po te them vetem se shume femra arabe qe kane ardhur ketu kane thene nje gje te tille, nejse nuk dua qe te qendroje mbi kete fakt sepse nese detyrohen nese nuk detyrohen jane punet e tyre.

tani nuk e kam te qarte se ku ndodhe t ky vend ketu.
    por nese je ne dijeni ne shqiperi ka shume arabe qe e mbajne veshjen e tyre dhe nuk thone dicka te tille.
    te besoj se ka edhe nga ato qe thone ashtu por jane muslimane si puna jote. duan te lepihen pak duke share fene dhe vendin e tyre ashtu sic bejne shume shqipetare ku per interese materiale thone shume te paverteta.
    per gjera materiale mohojne kombin dhe fene e tyre.
    keto pra jane ato njerez \qe te thone ty keshtu.
    ==============================================po te bej nje pyetje:

po ti nuk je kurioz kur shikon qe shume persona qe kane qene myslymane jane kthyer ne te krishtere?
    Mund te me thuash dhe te kunderten, por te lutem thoma me te krishteret qe para se beheshin myslyman lexonin Biblen, se te krishtere me tradite qe nuk respektojne asnje gje te asaj qe shkruhet ne Bibel dhe nuk duan tja dine mund te kete plote por te krishtere qe lexonin Biblen dhe filluan te lexonin dhe kuranin.

do ishte me mire qe kete pyetje t;ja kishe bere vetes ne forme te kundert.
    psh. cfare e detyron kryepeshkopin Rus te pranoje fene islame?
    apo shume profesore ne sh.b.a te pranojne fene islame si zgjedhje te problemeve te tyre.
    pra keto me sa di une nuk jane njerez qe nuk e kane njohur kete fe.
    kurse numri i muslimaneve qe konvertohen ne te krishtere eshte fare i pallogaritshem ne krahsim me numrin e te krishtereve qe konvertohen ne muslimane.
    po te duash po te tregoj edhe emrat e ketyre personave qe dikur kane qene misjonare te krishtere dhe sot jane muslimane te mire.
    pra i krishtere behet vetem ai musliman qe e ka mesuar fene dhe e argumenton ate ne baze te perrallave te gjyshes.

Nuk e di per ty por une kam pare nje fuqi te madhe ne Bibel(qe te ndryshon) nese:

1- Fillon e lexon me nje sy serioz dhe me kurioze.
    2- pa u ndikuar nga asnje fe, qofte katolike ortodokse, deshmimtare te jehovait, protestante myslymane etj etj etj., por direkt nga BIBLA.
    3- Duke kerkuar me nje lutje te vogel edhe ti kerkosh Perendise se Jezusi a eshte Biri i tij dhe pa degjuar ndonje fetare.

nese i bene keto gjera do te shikoshe shume gjera te medha dhe do te ndihesh nje gje brenda teje.do te kesh deshire qe te njohesh me shume te verteten. deri atehere nuk do ta kuptosh kurre dhe nuk do te njohesh te verteten. Une nuk kam bere ndonje studim Biblik para se te behesha i krishtere, por as me pase nuk kam bere ndonje studim biblik qe te kete bere larjen e truve, por eshte premtimi qe thote ne Bibel:
    quote:
    --------------------------------------------------------------------------------
    Ate qe syte nuk kane pare, veshet nuk kane degjuar. ajo qe nuk ka hyre ne zemrat e njerezve, eshte ajo qe Perendia ka pergatitur per ata qe e kerkojne ate(Pa u ndikuar nga ndonje)
    --------------------------------------------------------------------------------
    degjo i krishtere kur kam patur une bibel ne dore ti ndoshta ke qene akoma musliman.
    kam qene une ai qe per cokollata e gjesende te vogla (qe me jepnin disa djem nga deshmitaret e jehovait) i bija kater here ne dite rreth Librazhdit per te shperndare fletushka dore me dore shtepi me shtepi....
    deri tani nuk i kam treguar kujt per kete pasi me ka ardhur turp por i jam lutur zotit te me fale per keto pasi kam qene vetem 9 vjec.
    gjithashtu ju lutem ju te dashur muslimane te mos me shani per kete qe kam bere kundra fese time pasi aq kuptoja ne ate kohe.
    gjithashtu kerkoj prej jush ti luteni zotit te me fale.
    gjithashtu une po mundohem qe ti sherbej fese time me shume sec ce kam demtuar ate.
    pra nga te gjitha keto qe pashe kur ne familjen time muslimane hyri bibla kuranit nuk ja dinte njeri se si e kishte pamjen.
    nje nate babai im lexon ne fletushkat e mija. dhe shikon se ne to nuk ka gje tjeter pervecse flitej per perandorine Romake dhe romaket.
    kur e pashe babin te qeshe thashe me vete kur babi im vepron ne kete menyre po te tjeret kushedi se cthone per mua?
    qe nga ajo dite dhashe doreheqje nga kjo pun.
    une kam lexuar ne bibel dhe nuk me ka ndryshuar asgje i vetmi ai qe me beri te ndryshoj ka qene fjala e zotit ne kurane te vertete Allahu urdheron ne drejtesi ,bamiresi, dhe ndihme te farefisit dhe ndalon nga e keqja , mekatet dhe e neveritura allahu ju sjell argumentet e tij me qellim qe te zgjoheni."(kurani)
    pra nga ketu filloi zgjimi dhe ndergjegjesimi im.

ndoshta u zgjata shume por nuk kisha rruge tjeter pasi edhe pyetjet e kerkesat tuaja ishin ter shumta.
    besoj se po te shikosh me syrin asnjanes do me japesh plotesisht te drejte.
    me respekt Indriti.
    Injoranca nuk zhduket me top

Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,170
    Njeriu duhet te beje cfare thote zoti jo njeriu ........qofte ai arab apo amerikan apo shqiptar apo cdo njeri tjeter......

shume e drejte jam 100%me ty flavia.
    zoti e krijoi njeriun gjithashtu nga kjo del se Ai e njeh me mire se kushdo tjeter natyren e krijeses se tij dhe gjithashtu nuk mund jape urdhera qe dalin jashe natyres njerezore.
    Falemindrit Flavia.
    sinqerisht nga Indriti

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Indriti , pash zoten sa mire nuk lodhesh me tane ato qe ke shkru, pupupupupupu, jo per gje po ska burre nene qe i lexon , hahahaha

i Krishtere Maska e i krishteri
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    660

Indritit

I dashur mik ndoshta nuk me kuptove kur fola, nejse do te thote qe vertetet po bejme si ata te konservatorit kur jane ne oren e pushimit edhe secili i bihe istrumentit te vet sipas asaj qe do te provoje(ne pak fjale nuk kuptohet hiē asnjegje).

Une kur fola per ato gjera sepse doja qe te te thosha se ka myslyman te tille dhe mos te me mohoshe gjera te tilla.

Une kam pare dy gjera:

1- Lufta qe behet nda extremistat eshte quajtur lufte e shenjte dhe jo lufte per hesap te tyre(shiko mire seē do te thote lufte e shenjte).

2- Nese ne shikojme amerikanet apo ndonje tjeter qe bene lufte, eshte per fuqi.nuk e kane quajtur lufte te shenjte. nuk shkojne te bejne lufte ne emer te zotit sepse e kane kuptuar se Zoti nuk do lufte, por keta persona qe bejne lufte nuk e permendin emrin e Zotit apo te Bibles.

1- Extremistat islamik nuk duhen quajtur extremista por besnik ndaj fese se tyre.

2- kryqezatat qe ka bere kisha katolike(qe ka vrare dhe te krishtere dhe jo vetem te tjere) edhe pse thonin ne emer te Zotit por ne realitet nuk ishte ne emer te Zotit sepse katoliket kane vrare shume te krishtere ungjillor, babtist etj.biles ne nje zone te Frances (nuk e mbaj mend mire por mendoj se ne shekullin e XVII-XVIII)kane shuar nje fshat te tere qe ishin te krishtere jo katolik.

Tani me keto dua te te them se katoliket e bene ne emer te Zotit sepse njerezit atehere jo te gjithe mund te lexonin Shkrimet e Shenjta dhe biles kisha katolike kishte ndaluar dhe leximin e Bibles per nje fare kohe nga populli i thjeshte.

kerkoj ndjese ju te tjereve qe dola nga tema. Vertet Perendia kupton shume mire shqip se nuk do te lejonte atehere qe te dilte gjuha shqipe.

me respekt i krishteri!!!
    Tani pra keto tri gjera mbeten:
    Besimi, Shpresa dhe Dashuria;
    Por me e madhja nga keto eshte
    DASHURIA

Zoti ju bekofte te gjitheve

Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,170
    Degjo Ilirie edhe une nuk kam shume kohe te te shpjegoj shume gjera por thjesht doja te sjellja vetem dy shkrime per te ditur se kush kane qene arabet kur kane zbatuar me perpikmeri ligjin e Zotit.
    1- Ne shkrimin tim te pare dua te te shkruaj nje pjese te fjalimit te Karli Fiorines, dertoreshes se kompanise se mirenjohur Amerikane,Hewlett Pascard,per rolin e lidedershipit ne boten e sotme.
    Fjalimi i saj nis ne kete menyre:
    Na ishte nje here nje cilivizim, me i madhi ne bote.Ai arriti te krijonte nje super-shtet kontinental qe shtrihej nga njeri oqean ne tjetrin., prej klimave klimave veriore deri tyek tropiket e shkretetirat. Brenda kufinjve te tij jetonin qindra miljona njerez te besimeve dhe origjinave te ndryshme etnike. Nje nga gjuhet e tij u be gjuhe universaleper pjesen me te madhe te botes,ure ndermjet njerezve te qindra tokave.
    (behet fjale tamam per kete gjuhe qe ju shani sot.)
    Ushtrite e tij permbanin njerez te kombesive te shumta,dhe mbrojyja e tij ushtarake lejonte nje shkalle te tille paqeje dhe perparimi qe nuk ishte njohur asnjehere me pare.Tregetia qe zhvillohej ne kete civilizim zgjerohej nga Amerika Latine deri ne Kine. Ne kete civilizim printe para se gjithash novatorizmi.Arkitektet e tij konstruktuan palate qe sfidonin gravitetin. Matematikanet e tij krijuan algjebren dhe alogaritmet,qe do te mundesojne me vone ndertimin e kompjuterave te pare,dhe krijimin e enkriptimit. Mjeket e tij ekzaminuan trupin e njeriut dhe zbuluan ilace te reja per semundje te ndryshme. Astronomet e tij vershuan ne qiej, emeruan yjet dhe trasuan per udhetimet e hulumtimet kozmike. Shkrimtaret e tij krijuan mijera tregime .
    Tregime trimerie, romance dhe magjie.
    Poetet e tij shkruan per dashurine kur te tjereve kjo u kallte friken edhe po te mendonin per dicka te tille. Kur popujt e tjere ishin teper te frikesuarnga idete,ky civilizim,valonte nga keto ide dhe i mbante te gjalla ato. Kur censoret kecenoheshin per te zhdukur dijen nga civilizimet e kaluara, ky civilizim mbajti njohurite dhe dijen gjalle dhe ua percolli te tjereve………………………..
    ================================================== ==========s2-Shkrimi i dyte ben fjale per nje leter te mbretit Angles drejtuar Prijesit te muslimaneve e cila vijon si me poshte:

Nga Xhorxhi i dyte , Mbreti i Anglise, Suedise ,Gales dhe Norvegjise.
    Per Khalifin e Muslimaneve ne Mbreterine e Andoluzise, shkelqesise se tij Hishamit te trete.
    Pas falenderimeve te perzemerta deshiroj t’ju tregoj per ato qe kam degjuar per mbreterine tuaj. Dhe t’ju vleresoj per perparimin tuaj ne shkence dhe mjeshteri te shumta te cilat dita –dites bejne nga nje hap perpara.
    Edhe ne do te kishim deshire te merrnim shembull nga ky cilivizim madheshtor, duke shpresuar qe te jete ky nje fillim i mire per te ndjekur gjurmet tuaja drejt shkences dhe per te shperndare driten e dijes ne vendin tone i cili eshte i zhytyr ne injorance te plote nga te kater anet.
    Kemi deshire qe te dergojme ne mbreterine tuaj nje grup vajzash te kryesuara nga princesha jone e dashur Rubanet me qellim qe te arsimohet dhe te mesojne neper institutet dhe shkollat tuaja.
    Kerkoj nga ju qe ta le time bije sebashku me shoqet e saj nen mbrojtjen tuaj.
    Bashke me princeshen dhe shoqet e saj ju kam derguar edhe nje dhurate te cilen shprersoj qe ta pranoni.
    Dhe sefundi i lutem shkelqesise suaj te pranoje kerkesen time.
    NGA SHERBYESI JUAJ I BINDUR XHORXHI.

Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,170
    I krishtere une ne shkrimet e mija te mepareshme te kam permendur fare qerte dhe kam thene se ka ekstrermiste nga te dyja palet dhe roli jone eshte ta tregojme fene e vertete ashtu si na ka urdheruar zoti.
    nuk e kuptoj perse thua vetem per muslimanet kur shumicen e keni vete ju.
    nese dikush lufton dhe pretendon se ben lufte te shenjte dhe kete e lidh me zotin ti e quan terrorist por nese e ben per shkak interesash ekanomike e materiale se quan te tille.
    mos valle duhet te futet emri i zotit ne nje lufte per ta konsideruar ate lufte terrorizem?
    Pastaj te kthehemi tek kryqezatat une jam dakord me ty se vrane te krishtere por ama te vraret muslimane ishin te shumte si rrjedhoje e tyre.
    une dua tet te them vertem kete se ashtu sikur ka njerez dashakeqe qe veprojne ne emer te islamit ka edhe te tille qe veprojne ne emer te krishterimit.
    po marr shembull ketu sektin deshmitaret e jehovait te cilet jane te futur ne shqipoeri nen petkun e kristjanizmit dhe ne te vertete jane nje sekt cifut mos u mundo te me kundershtosh sepse une kam punuar me to dhe di bile edhe sa dhembe ka ne goje kurse persa ju perket qellimeve te tyre besoj se jane teper te lexueshme.
    pra bejme mire qe mos ta perzijme fene me veprat e nje personi apo nje grupi personash.
    nes e bejme kete me te vetete do te bejme nje gabim teper te madh.
    i krishter tani besij se nuk te kam lene gje te pasqaruar.
    nga indriti.

Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,170
    I krishtwere Zoti kupton shume mire cdo gjuhe dhe jo vetem shqip.
    per mendimin tim e rendesishme eshte qe njeriu te mbaje lidhjet me zotin e tij ti lutet vetem atij.
    pasi ai thote: Lutmuni mua qe t'ju pergjigjem"
    pra nuk na caktuar nje gjuhe te posacme per t'ju lutur.
    Nese dikush do ti lutet frengjisht te urdheroje, nese dikush do te lutet anglisht le te urdheroje po ashtu edhe arabisht eshte e njenjta gje.
    une flas edhe shqip edhe arabisht edhe anglisht por me drejtesi po ju them se nuk kam pare gjuhe me te gjere dhe me te veshtire se arabishtja dhe ju betohem se nese Zoti nuk do ta kishte zbritur Kuranin ne arabisht une nuk do te kisha deshire ta mesoja kete gjuhe.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Une nuk besoj se Allahu kupton arabisht.
    Thjeshte bazohem ne ngjarjet e fundit ne Afganistan dhe Irak, ata i luten Allahut 5 here ne dite ne arabishte, kurse Ai ju dergon avionet e Usa-se( nuk di se a ka lidhje me rrotet)!!!!!!
    Si e sqaron kete?
    Saper kulturat e lashta te atyre vendeve i njef e tere bota dhe asnjeri nuk i mohon por e verteta eshte se me ardhjen e Muhamedit dhe luftrave e ideve te tij u prishen te gjitha keto dhe keto shtete ngelen ne mesjete.

Shkruaj shkurt se postimet e gjata nuk i lexoj une( e as te tjeret me sa e kam par).
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,170
    ILIRIE
    me sa po duket Zoti po kupton shume mire arabisht pasi jo me larg por dje ne Irak sipas ministrise se informacjonit te irakut jane vrare 300 amerikane.
    Por nuk po e besojme pewr momentin kete thenie dhe po besojme ate te pentagonit i cili pohon se jane vrare vetem 79.
    gjithesesi numer i mjaftueshem per te argumentuar se zoti shikon degjon dhe kupton cdo gjuhe dhe cdo mashtrtim te xdo mashtruesi.

Faqja 13 prej 19 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Biblioteka e Ptolomeut nė Aleksandri
    Nga forum126 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 08-07-2006, 00:16
  2. Kush ėshtė Allahu?
    Nga INDRITI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 04-11-2005, 18:23
  3. Pse myslymanėt e Shqipėrisė nuk falen me gjuhėn amtare?!
    Nga Lexuesja nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 69
    Postimi i Fundit: 03-02-2004, 16:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •