Bashkohem me mendimin tend Inteligjentja, me Lev Jashin nuk krahasohet askush. Ai do mbetet ikona e perjetshme e portes boterore.
Buffon eshte portier shume shume i mire, une e pelqej shume pavaresisht se nuk jam tifoz i Juves. Por, te thuash me i miri ne gjithe historine e futbollit eshte paksa e ekzagjeruar.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Arian Beqaj eshte me i miri se ky,lum na qe e kemi.
Forcaa Beqaj.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
o marder ti mos boj sikur je 1000 vjec dhe e paske pa kete levin duke lujt, pastaj ku ka pas futboll atere mer tgjith lunin me corape. Pastaj bufoni eshte shpallur portieri me i mire i 20 vjecarit te fundit dhe kete se mohon dot njeri se ai eshte nje ikon e vertet sepse eshte i vetmi portier ne bote qe ka aftesi jo vetem te prese po dhe te organizoj mbrojtjen.
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Avash Eko avash mos u exito shum![]()
Nuk e mohova qe eshte me i miri i 20 viteve te fundit, por te thashe qe nuk mund te jete me i miri i te gjitha koherave. Sa per Levin, ka pas futboll edhe atehere ka pas, madje ka qene me burrnor se tani. Do thuash ti sot eshte me i organizum, ka me shume taktike. Po mer eshte e vertete, por atehere ka pas nje gje tjeter, nuk rrezohej futbollisti sa po ti preknin 1 qime floku. Gjithsesi, cdo epoke ka historine e vet si ne futboll ashtu dhe ne fushat e tjera te jetes. Levin e kam pare ne kaseta VHS 4-5 ndeshje te plota, plus dhe video te veēanta pikante. Eshte i paarritshem.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
une jam per van der sar
pritjet e tija ne 2008 me kane mahnit
JO SEKS PARA MARTESE
Kot sju kan marr dhe ju tju pyesin atje se me ke jeni tifoz, edhe kush esht portjeri i ekipit tuaj, ta nxjerrim te parin![]()
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
O Eko si e Quan ti PortjerI Me i miri te gjitha KOherave Kur ska Mar Nje Cmim Vetem Qe Doli Ne 2006 Kurse Oliver Khan Doli si Portjeri Me I mir Ne Boterorin 2002 Dhe Fitoi Dhe Kepucen e Arte Kurse bufoni Ne ender Se Ka Mar Nje Kepuc Te Art Prandai per mendimin tim Oliver Khan I meritonte Packa qe e ka len dhe futbollin se ai ka mar dhe kepuc te art dhe portjeri me i mir ne bot dhe portjeri me i mir me klubet europiane
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
e kush i bo sondazhet?????? moxhi apo berluska????
nga na doli ky bufi ketu me i mir ne bot! c^ja fusin pordhes kot
vari leshte
Krijoni Kontakt