E kush nga ju eshte ne calif tani sa u bera lemsh fare, aman se vetem nga shoferet e taksive degjoj : Oh i picked an albanian guy or girl once
.
E kush nga ju eshte ne calif tani sa u bera lemsh fare, aman se vetem nga shoferet e taksive degjoj : Oh i picked an albanian guy or girl once
.
Mire e ke mbaje me leng se mishi u mbarua thuajPostuar më parë nga Larsus
.
he si po ja kaloni .......mir ??
un pervete PALL ARIU ktu
Une nuk jetoj ne Cali por kete vere do ik per te takuar nje shoqe te shkolles ne Santa Clara. Nuk e di nese ka shume ndryshime nga vendet e tjera qe ndodhen ne California. I hope girls at least are as hot as in LA.
nderrova mendje... kur u be deti kos, jevgut i humba luga tha-Postuar më parë nga COKOLLATA
ku jeni ju LAX/San Diego? ne erdhem, pame, hengrem/pime e ikem..po albanez nuk na zune syte fare...
Ndryshuar për herë të fundit nga Larsus : 18-05-2005 më 16:34
TBD
SF ketu... East Bay... Alameda... o qef o qef. Jam pjekur sot nen diell, si molle sterkinge jam bere hahahahah
Jetoj ne SFB nga shtatori i vitit te kaluar.... kam qene ne Santa Rosa, ne San Rafael e tani ne Alameda. Jete e bukur ketu... punoj ne downtown, Financial District te Embarcadero 2. Hajde ta pime nje kafe se ia ashtufsha ate mu aty na ka zon goja myk anglishteje. Rrofshin telefonatat me shpin qe na kujtojn gjuhen e plakes
Na shtoni ne MSN.... kukumjacka@hotmail.com
.
une jom ne Bay Area a ka ndoni shiptar kendena bre? Dmth SF area?
Une sapo jam transferuar ne Bay Area - Berkeley. Per ata qe jetojne afer meje: Ju lutem me dergoni ndonje mesazh!!!Postuar më parë nga lago
Dorina
Ndryshuar për herë të fundit nga California_SF : 20-07-2005 më 19:52 Arsyeja: gabim drejtshkrimi
S'e kam shume idene e forumit dhe nuk mund t'a percaktoj daten e postimeve, por vendosa te pergjigjem gjithsesi. Ka shqiptare ne L.A. Nje pjese qe njoh une jetojne ne Ventura County. Une jetoj ne L.A.
Krijoni Kontakt